Ο παράδεισος των κυριών (2/4): Αμαλία και Ντίνος κάνουν έρωτα - Ο Σίμος πηγαίνει να τους πιάσει στα πράσα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο παράδεισος των κυριών (2/4): Αμαλία και Ντίνος κάνουν έρωτα - Ο Σίμος πηγαίνει να τους πιάσει στα πράσα

Απόψε 2/4 στην σειρά Ο παράδεισος των κυριών, η Αμαλία κάνει έρωτα με τον Ντίνο αφού πρώτα μαθαίνει για την δολοφονία της γυναίκας του Χριστόφορου. Ο Σίμος τρέχει στο σπίτι του για να τους πιάσει στα πράσα. Θα τα καταφέρει;

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 119

Η Αμαλία μετά το σοκ, αφού ξεπροβοδίζει τον Χριστόφορο, αποφασίζει να πάει μια βόλτα και ο Σίμος της λέει: «Θα έρθω μαζί σου, δεν σε αφήνω στην κατάσταση που είσαι», αλλά η Αμαλία έχει άλλη άποψη: «Οχι, Σίμο, μόνη μου θα πάω. Θέλω να ησυχάσω, δεν θέλω κανέναν δίπλα μου και σταμάτα συνέχεια να μου φέρεσαι σαν μωρό», του τονίζει.

Ο Σίμος μαζεύεται και μόλις φεύγει η Αμαλία, η Δωροθέα του βάζει λόγια, ενώ όταν αργεί η Αμαλία και ο Σίμος αποφασίζει να την ψάξει, του λέει: «Γιατί δεν πας να την αναζητήσεις στο σπίτι του συνεταίρου σου;». Την ίδια στιγμή, η Στέλλα έξαλλη με τη Μιράντα, ρίχνει λάδι στον κουβά της σφουγγαρίστρας και τρίβει τις σκάλες. Οταν επιστρέφει ο Χριστόφορος και πάει να ανέβει, εκείνη τον εμποδίζει: «Στέλλα, τι είναι αυτά που κάνεις; Ασε σε παρακαλώ και κάνε στην άκρη», της φωνάζει και αρχίζουν να τσακώνονται.

Η Μιράντα ακούει τις φωνές και τρέχει να δει τι συμβαίνει, γλιστράει στις σκάλες και χτυπάει πολύ άσχημα το πόδι της. Ο Χριστόφορος την παίρνει και την πάει στο νοσοκομείο. Την ίδια ώρα ο Ντίνος και ο Φώτης γίνονται έξαλλοι όταν μαθαίνουν ότι ο εισαγγελέας δεν θα ασκήσει δίωξη κατά της Βικτώριας. Παράλληλα, ο Θωμάς απορρίπτει την πρόταση της Νίτσας να γίνουν ζευγάρι και κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Σύρμω, ενώ ο Σωτήρης βρίσκει σε κακά χάλια τον Ρένο, τον στέλνει στο νοσοκομείο και μετά από ανάκριση, ο φύλακας παραδέχεται ότι αυτός του επιτέθηκε γιατί νόμιζε ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Δείτε επίσης: Ο παράδεισος των κυριών: Καυτό φιλί για Μιράντα και Χριστόφορο - «Δεν έχω πρόβλημα να βρείτε μια συντροφιά»