Ψυχοκόρες (3/4): Προσπαθούν να της βγάλουν το μωρό με πρωτόγονους τρόπους - Ουρλιάζει από τους πόνους

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες (3/4): Προσπαθούν να της βγάλουν το μωρό με πρωτόγονους τρόπους - Ουρλιάζει από τους πόνους

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 3/4 επεισόδιο της σειράς Ψυχοκόρες, που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Η Όλγα κινδυνεύει να πεθάνει μαζί με το αγέννητο παιδί της, ενώ από την άλλη βάζουν φωτιά στην καλύβα που κρύβεται η Φρόσω. Από την άλλη, ο Λούης κατηγορεί τη Φρόσω για το φόνο του Θωμά.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες

Επεισόδιο 9 και 10

Η Όλγα κινδυνεύει από ακατάσχετη αιμορραγία και η Αρχοντούλα στέλνει την Δεσποινιώ να φωνάξει τον Σώτο για να τη σώσει. Στο εργοστάσιο ο Κοσμάς προσπαθεί να διαχειριστεί το εργατικό ατύχημα, έχοντας απέναντί του τους εργάτες και το συνδικάτο. Ο Τάσος απουσιάζει από το πλάι της Νέλλας όταν εκείνη ξυπνάει μετά από ερωτική βραδιά μαζί του.

Δείτε επίσης: Γοητευτικός απατεώνας & λάτρης του γυναικείου φύλου - Νέλλα και Δεσποινιώ ερωτεύονται τον ίδιο άντρα

Ο Παύλος συνεχίζει να κατασκοπεύει την Βασιλική και η Μάγια συγκρούεται με τον πατέρα και τον γιο της για εκείνη. Τα γιατροσόφια της Αλμπίνας δεν βοηθούν τη Φρόσω και ο Μέλιος τρέχει να φωνάξει γιατρό. Ο Ηλίας και η Ευανθία μαζί με τον πατέρα Ευστράτιο βάζουν φωτιά στην καλύβα της Αλμπίνας για εξορκισμό, χωρίς, όμως, να ξέρουν ότι μέσα βρίσκεται μόνη της η Φρόσω...

Δείτε επίσης: Ψυχοκόρες: Σούπερ αποκλειστικό - Ο Τάσος κλέβει την Δεσποινιώ και την βγάζει στο κλαρί

Η Φρόσω ξυπνά, μετά τη φωτιά, στο σπίτι του Νάτση και η Ευανθία την ενημερώνει πως ο Θωμάς αγνοείται. Ένας χωροφύλακας έρχεται για ανάκριση και ο Λούης κατηγορεί τη Φρόσω για το φόνο του Θωμά. Ο Κοσμάς προσπαθεί να εξαγοράσει τη σιωπή των οικογενειών των θυμάτων.