Το Ναυάγιο (3/4): O Πέτρος φιλάει την Ειρήνη - Ο έρωτας τους, τους οδηγεί στο κρεβάτι...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο (3/4): O Πέτρος φιλάει την Ειρήνη - Ο έρωτας τους, τους οδηγεί στο κρεβάτι...

Σήμερα Τετάρτη 3/4 στο Ναυάγιο του MEGA, ο Πέτρος επισκέπτεται την Ειρήνη στο σπίτι του Στελή, ελπίζοντας να καταφέρει επιτέλους να της πει την αλήθεια για τον ίδιο αλλά και για τον Ιπποκράτη, όμως δεν τα καταφέρνει καθώς το συναίσθημα θα συνεπάρει και τους δύο όταν καταφέρουν να μείνουν μόνοι.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο

Επεισόδιο 83

Αρχικά τη φιλάει με πάθος, όμως σύντομα οι κινήσεις τους θα τους οδηγήσουν στο κρεβάτι όπου και θα περάσουν την καλύτερη νύχτα της ζωής τους.

«Περίμενα αυτή τη στιγμή πολύ καιρό. Ηλπιζα να γίνεις δική μου και να ξέρεις πως δεν θα σε αφήσω στο πλάι αυτού του ανθρώπου. Εγώ θα σε κάνω ευτυχισμένη, σου αξίζει μετά από όλα αυτά που έζησες», θα της ομολογήσει. Η Στέλλα εκμυστηρεύεται στον Σάββα την αγωνία της ότι δεν κάνει για μητέρα, ενώ ο Ιπποκράτης, σκαλίζοντας το παρελθόν του Αντώνη Καραδήμου, καταλαβαίνει ότι ο Πέτρος έχει πάει στην Κρήτη, εκεί όπου βρίσκεται και η Ειρήνη.

Δείτε επίσης: Ο Πέτρος ξεφτιλίζει τον Ιπποκράτη μπροστά στην Ειρήνη - Πλακώνονται στο ξύλο και βρίζονται άγρια

«Στελή,μάλλον ήρθε η ώρα να φέρεις πίσω τη γυναίκα μου. Μου έλειψε αυτές τις μέρες. Και ο Ορφέας τη ζητάει… Ναι, κανόνισε σε παρακαλώ να της βγάλεις εισιτήριο επιστροφής το συντομότερο δυνατό», θα πει από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής και ο Στελής θα καταλάβει πως κάτι κρύβεται πίσω από τα λόγια του. Ο Δημήτρης και η Πολυξένη έρχονται απροειδοποίητα στην Αθήνα, αναγκάζοντας τη Λίνα να τους πει επιτέλους τι συμβαίνει με τον Μάκη και τη σχέση τους. Εκείνη υποχρεώνεται τελικά να τους αποκαλύψει την αλήθεια.

Μιχάλης και Ελένη σκέφτονται ξανά τη πρόταση του αδίστακτου δικηγόρου και τελικά αποφασίζουν να δεχτούν τη θέση που του προσφέρει, υπό κάποιους όρους και συνθήκες. Ετσι, πηγαίνουν μαζί στο γραφείο του για να του το ανακοινώσουν και παρόλο που στην αρχή ο Μιλτιάδης θα κάνει τον δύσκολο, τελικά θα δεχτεί τους όρους του ζευγαριού. Μια νέα εποχή ξεκινάει για την οικογένειά τους, όμως το νέο της πρόσληψής του δεν θα ενθουσιάσει τους άλλους επιζώντες του ναυαγίου που θα τον κατηγορήσουν για προδοσία.