Σασμός: «Μακριά από τον άντρα μου» - Η Αργυρώ επιτίθεται στην αντροχωρίστρα Σάντρα

Το μήνυμα που αφήνει στον Αστέρη γραμμένο με κόκκινο κραγιόν

Σασμός: «Μακριά από τον άντρα μου» - Η Αργυρώ επιτίθεται στην αντροχωρίστρα Σάντρα

Στα επόμενα επεισόδια του Σασμού θα δούμε πως παρόλο που η Αργυρώ έχει εμπιστοσύνη στον Αστέρη, σύντομα μια ακόμα ερωτική εκδήλωση της κοπέλας στον άντρα της, θα την κάνει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου/TiVi Σήριαλ

Από τη στιγμή που η Σάντρα έμαθε πως ο Αστέρης και η Αργυρώ δεν είναι παντρεμένοι, θεώρησε πως θα είναι ευκολότερη λεία για εκείνη. Ετσι, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η κόρη του Δημήτρη Μαραθάκη θα κάνει ακόμα μια κίνηση προκειμένου να μπει ανάμεσα στο ζευγάρι, μόνο που και πάλι δεν θα πετύχει τον σκοπό της.

Συγκεκριμένα, θα πάει στο αλουμινάδικο να ζητήσει τη βοήθεια του Αστέρη για το κέντρο υγείας που τελικά θα γίνει στο σπίτι του Παύλου, όμως όταν εκείνος θα της πει πως τις συγκεκριμένες εργασίες θα αναλάβει ο αδελφός του, η κοπέλα θα απογοητευτεί. Στη συνέχεια θα ζητήσει να πάει στην τουαλέτα γιατί νιώθει μια ενόχληση στο μάτι και θέλει να πλύνει το πρόσωπό της, όμως όταν επιστρέψει και ενώ στο μαγαζί θα έχει έρθει και η Βασιλική, η Σάντρα θα αποχωρήσει ευγενικά.

Δείτε επίσης αποκλειστικό για τον Σασμό: Τέλος με 4 γάμους - Αυτά είναι τα ζευγάρια που παντρεύονται

Στον Σασμό η Αργυρώ συναντιέται με τη Σάντρα

Σασμός Σάντρα αντροχωρίστρα

Λίγη ώρα αργότερα και ενώ ο Αστέρης δουλεύει θα δεχτεί την απρόσμενη επίσκεψη της Αργυρώς. Θα ανταλλάξουν τα νέα τους αλλά πριν φύγει για να πάει να πάρει το παιδί τους από στο σχολείο, θα πάει στην τουαλέτα. Στον καθρέφτη θα βρει ζωγραφισμένη μια μεγάλη κόκκινη καρδιά. Ο Αστέρης θα της πει ότι η Σάντρα πέρασε από το αλουμινάδικο και με τον τρόπο της θα του δείξει πως πρέπει να της βάλει ένα φρένο.

Δείτε επίσης: Ο Χρήστος χαροπαλεύει - Το εν ψυχρώ δολοφονικό χτύπημα

Οντως, την επόμενη μέρα ο Αστέρης θα συναντηθεί με το νεαρό κορίτσι, όμως εκείνη θα κάνει ότι δεν καταλαβαίνει τι θέλει να της πει. Ετσι, η Αργυρώ θα είναι εκείνη που θα αναλάβει την κατάσταση και θα σπεύσει να τη συναντήσει. «Μακριά από τον άντρα μου! Εχω καταλάβει τι παιχνίδι παίζεις και δεν θα σου βγει σε καλό», θα της πει μεταξύ άλλων και το κορίτσι θα τρέξει να μιλήσει στον πατέρα της για την προσβλητική συμπεριφορά της Αργυρώς, γυρίζοντας την κατάσταση υπέρ της. Ούτε αυτό όμως θα γίνει η αφορμή για να σταματήσει η Σάντρα να σκέφτεται τον Αστέρη...