Το προξενιό της Ιουλίας (3/4): «Μαμά, σώσε με!» - Μεταφέρουν τα δυσάρεστα νέα στο σπίτι του Γιωργίκη Προβιού

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το προξενιό της Ιουλίας (3/4): «Μαμά, σώσε με!» - Μεταφέρουν τα δυσάρεστα νέα στο σπίτι του Γιωργίκη Προβιού

Απόψε 3/4 στην σειρά Το προξενιό της Ιουλίας η Ιουλία μαθαίνει για το γάμο Γρηγόρη και Φιλιώς, ενώ με τη σειρά του εκείνος μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της. Την ίδια ώρα ο Ραζίνης καταφέρει να αποδράσει αλλά πέφτουν πυροβολισμοί.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Το προξενιό της Ιουλίας

Επεισόδιο 68

Ο Γιωργίκης κάνει το τραπέζι στους κουμπάρους του τους Στασινόπουλους κι εκείνος περιχαρής ανακοινώνει τα μεγάλα νέα: «Η Ιουλία περιμένει παιδί. Θα γίνουμε γονείς». «Με το καλό ο διάδοχος», του λέει ο Κωστής και όλοι δίνουν ευχές. «Εχω κι εγώ, κουμπάρε, να σου κάνω μια ανακοίνωση. Δεχτήκαμε το προξενιό που μας έστειλε ο Γρηγόρης Ραζίνης για τη Φιλιώ μας», αναφέρει ο Κωστής.

Η διπλή αποκάλυψη κατά τη διάρκεια του τραπεζιού στο αρχοντικό Προβιού θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και στις δύο οικογένειες, όσο κι αν προσπαθούν να κρυφτούν. Ολα αυτά τη στιγμή που η άφιξη ενός απρόσκλητου καλεσμένου θα προκαλέσει νέα αναστάτωση.

Αργότερα, η Ιουλία ζητά βοήθεια από τη μητέρα της. «Ισως τώρα είναι η ώρα να μιλήσω στον Γρηγόρη ότι περιμένω το παιδί του. Πρέπει να ξέρει. Και ο Γιωργίκης άμα του πω την αλήθεια μπορεί να τη δεχτεί», της λέει, αλλά εκείνη δεν την καταλαβαίνει. Θεωρεί πολύ σημαντικότερο το παιδί που θα γεννηθεί να έχει έναν πατέρα και τη συμβουλεύει να κάνει υπομονή.

Την ίδια ώρα, η μεταγωγή τού Στράτου θα έχει μια απρόσμενη εξέλιξη, αφού ο Ραζίνης καταφέρνει να αποδράσει προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις, που δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση για όλους, ειδικότερα όμως για τον Στασινόπουλο και τον Γρηγόρη, που πρόκειται σύντομα να γίνουν γαμπρός και πεθερός. «Μόνο να μην έχεις καμία ανάμειξη σε αυτό», λέει ο Κωστής στον Ραζίνη.

Δείτε επίσης: Το προξενιό της Ιουλίας: Γιωργίκης και Δέσπω γίνονται εραστές - Κάνει έρωτα με γιο και πατέρα

Η Αλεξάνδρα με τη βοήθεια του Ατζαλίνα προσπαθεί να μάθει λεπτομέρειες και ενημερώνει με τρόπο την μητέρα της για την απρόσμενη τροπή που έχει πάρει πια η υπόθεση του Στράτου. Η Κυριακούλα προσπαθεί να το διαχειριστεί αλλά δεν καταφέρνει να αποφύγει μια νέα επιδείνωση της υγείας της. «Μαμά, πρέπει να ηρεμήσεις και να φροντίσεις τον εαυτό σου και την υγεία σου. Είμαι εδώ για ό,τι χρειαστείς», της λέει η κόρη της. Την ίδια στιγμή, ο Στασινόπουλος είναι έξαλλος και θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο για τις εξελίξεις.

«Δεν έπρεπε να τον εμπιστευτώ. Επρεπε να καταλάβω ότι κάτι ετοιμάζει. Γι’ αυτό ήταν τόσο ψύχραιμος», μονολογεί και αποφασίζει να κλείσει μια και καλή την υπόθεση του Στράτου, όποιο κι αν είναι το κόστος. Παράλληλα στο αρχοντικό, ο Γιωργίκης κάνει μια νέα προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να επιστρέψει η τάξη και η ηρεμία στο σπίτι τους, τουλάχιστον μέχρι τη γέννηση του διαδόχου.