Σασμός: Η τραγική μοίρα της Στέλλας - Της καρφώνουν μια σύριγγα στο λαιμό και...

Σούπερ αποκλειστικό!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@sasmos_alphatv_official
Instagram/@sasmos_alphatv_official

Σοκαριστικές εξελίξεις θα ακολουθήσουν στην κορυφαία σειρά του ALPHA, Σασμός. Οι απειλές στον Χρήστο Γιακωβάκη σύντομα θα κορυφωθούν. Αφού τα μέλη του κυκλώματος που τον κυνηγούν, μπουν στο σπίτι του και τον χτυπήσουν στο κεφάλι, στόχος τους θα γίνει η όμορφη δικηγόρος. Μόνο που το χτύπημα σε εκείνη θα είναι πολύ πιο σοβαρό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Παπαγιαννοπούλου στο περιοδικό Tv24, το κύκλωμα που είχε εξαρθρώσει πριν χρόνια στην Αθήνα, τον εντόπισε στην Κρήτη και έκτοτε τον ακολουθεί κατά πόδας. Όπως θα δούμε, μέσα στις πολλές απειλές που θα δεχτεί ο Χρήστος Γιακωβάκης, θα είναι και για τη ζωή της Στέλλας και αυτή θα είναι η αφορμή που θα κάνει τον εισαγγελέα να ζητήσει και τη φύλαξη της δικηγόρου, την οποία έχει αρχίσει να ερωτεύεται. Ομως, όσο κι αν τη φυλάνε, εν αγνοία της φυσικά, τα μέλη του κυκλώματος θα καταφέρουν όχι απλά να την προσεγγίσουν αλλά και να της κάνουν κακό.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TV24, μετά το μαφιόζικο χτύπημα που θα δεχτεί ο Χρήστος μέσα στο σπίτι του, το οποίο και θα αργήσει να μάθει η Στέλλα, εκείνος θα της εξηγήσει πως πρέπει για την ασφάλειά της να κρατήσουν απόσταση. «Να θυμάσαι πως όλα έρχονται στην ώρα τους γι’ αυτούς που ξέρουν να περιμένουν», θα της πει μεταξύ άλλων και η Στέλλα θα του απαντήσει: «Πρόσεχε τι υπόσχεσαι. Πρέπει να μπορείς και να το πραγματοποιήσεις κιόλας». Ο εισαγγελέας, πάντα από απόσταση, θα τονίσει: «Αν με αφήσεις, θα μπορέσω». Ομως τελικά ούτε ο τελευταίος θα καταφέρει να βγάλει τόσο εύκολα από τη ζωή του τη δικηγόρο. Ετσι, στα επόμενα επεισόδια θα της ζητήσει να πάει στο γραφείο του για να μιλήσουν.

Δείτε επίσης: Σασμός - αποκλειστικό: Ο άνδρας που μπαίνει "εμπόδιο" στο γάμο Θοδώρας και Γιώργου

Σασμός: Η Στέλλα χάνει τις αισθήσεις της

Σασμός το τέλος της Στέλλας
Instagram/@sasmos_alphatv_official

Η δικηγόρος ξεκινάει τη συνηθισμένη διαδρομή της για το γραφείο τού εισαγγελέα και μάλιστα μιλάει με τον πατέρα της στο τηλέφωνο, ενημερώνοντάς τον. «Με πήρε ο Χρήστος και μου ζήτησε να πάω από το γραφείο του. Τι να σου πω; Μάλλον δεν φοβάται πια πως κινδυνεύω», θα του πει και την ίδια στιγμή μια γυναίκα θα πέσει επίτηδες πάνω στον μυστικό αστυνομικό που τη φυλάει, ενώ ένας άντρας την πλησιάζει, την πιάνει από το μπράτσο και της καρφώνει μια ένεση στον λαιμό.

Η Στέλλα χάνει τις αισθήσεις της και σωριάζεται στο έδαφος. Με αστραπιαίες κινήσεις την αρπάζουν, τη βάζουν σε ένα αυτοκίνητο και φεύγουν. Ο φύλακάς της όταν σηκώνεται δεν μπορεί να την εντοπίσει και αμέσως ενημερώνει την αστυνομία. Ο Αντώνης με τη σειρά του θα μιλήσει στον Χρήστο που θα χάσει την ψυχραιμία του. «Βρείτε τη. Δεν θέλω να αφήσετε ούτε πέτρα που δεν θα σηκώσετε, Αντώνη. Με άκουσες; Ετσι και πάθει κάτι, δεν θα το αντέξω...», θα του πει έντονα και σύσσωμο το αστυνομικό τμήμα της Ανω Ποριάς θα εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της Στέλλας. Απαρηγόρητος θα είναι και ο Τάσος που θα τρελαθεί από αγωνία όταν μάθει ότι απήγαγαν την κόρη του.