Σασμός - αποκλειστικό: Ο άνδρας που μπαίνει "εμπόδιο" στο γάμο Θοδώρας και Γιώργου

Πιάνεται στα χέρια με τον αστυνομικό

Σασμός - αποκλειστικό: Ο άνδρας που μπαίνει

Αντίθετος με τον γάμο Γιώργου - Θοδώρας θα φανεί πως είναι ο Τηλέμαχος όπως θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Σασμός. Ο αστυνόμος θα του ζητήσει τον λόγο και δεν θα αργήσουν οι δύο άντρες να πιαστούν στα χέρια.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου/TiVi Σήριαλ

Ο Τηλέμαχος έξαλλος με τον Γιώργο στον Σασμό

Οταν ο Τηλέμαχος μάθει πως ο Γιώργος ετοιμάζεται να παντρευτεί τη Θοδώρα θα αντιδράσει, προς έκπληξη εκείνου. «Πώς και δεν το έχει πει σε μένα ότι θα σε παντρευτεί;», θα ρωτήσει τον αστυνόμο Βιδάλη, που θα γίνει έξαλλος και θα του απαντήσει: «Τι της είσαι δηλαδή και πρέπει να σε ενημερώνει; Από τη στιγμή που θα παντρευτούμε, κομμένα τα πάρε-δώσε». Ο Τηλέμαχος θα του πει: «Φίλος της είμαι και για τον γάμο που λες, για να το πιστέψω θα πρέπει να το ακούσω από το στόμα της». Η παρουσία της Ντίνας και του Μύρου δεν θα πτοήσουν τους δύο άντρες που δεν θα αργήσουν να πιαστούν στα χέρια.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: «Θέλω να ζητήσω μετάθεση Αντώνη» - Ο Χρήστος Γιακωβάκης αποφασίζει να φύγει από την Κρήτη

Σασμός ALPHA Τηλέμαχος

Ο Αντώνης μπαίνει ανάμεσά τους

Ο διοικητής της Ανω Ποριάς θα ακούσει τις φωνές έξω από το γραφείο του και θα σπεύσει να μάθει τι συνέβη ανάμεσα στον φίλο και συνάδελφό του και τον Τηλέμαχο. «Στράβωσε, Αντώνη, που θα παντρευτούμε με τη Θοδώρα», θα εξηγήσει ο Γιώργος και ο Αντώνης παίρνοντας τον λόγο θα τονίσει: «Μην του δίνεις σημασία. Σου το έχω πει. Δεν έχει καμία σχέση με δαύτον η Θοδώρα σου». Τότε ο Γιώργος θα θυμηθεί πως ο διοικητής του έχει δίκιο αφού η όποια φιλική σχέση της αγαπημένης του με τον Τηλέμαχο Βρουλάκη, ξεκίνησε όταν η Εύα έβαλε κάποιον να της σπάσουν τα φρένα του αυτοκινήτου και ο Τηλέμαχος, που έτυχε να είναι στο σημείο, έτρεξε να τη βοηθήσει. Οι δύο άντρες θα συνεχίσουν να έρχονται σε κόντρα και στο μέλλον, παρόλο που εκείνη δεν θα έχει μάτια για άλλον άντρα εκτός από τον Γιώργο.

Δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα επεισόδια της σειράς αυτής της εβδομάδας πριν αυτά προβληθούν μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.