Ο πρώτος από εμάς (4/4): Ο Νικόλας αρχίζει να τρομάζει στην ιδέα ότι θα γίνει πατέρας

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο πρώτος από εμάς (4/4): Ο Νικόλας αρχίζει να τρομάζει στην ιδέα ότι θα γίνει πατέρας

Απόψε 4/4 στην σειρά Ο πρώτος από εμάς, μεταξύ άλλων, ο Κοσμάς επιστρέφει στο σπίτι της Σοφίας με τη δικαιολογία ότι δεν έχει βρει ακόμα σπίτι να μείνει. Τη θέλει πίσω και προσπαθεί με τον τρόπο του να την καταφέρει να τον δεχτεί, αλλά παράλληλα βρίσκεται ερωτικά και με τη Μίνα.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Ο πρώτος από εμάς

Επεισόδιο 46

Η Κάτια, με τη σειρά της, δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την ξαφνική αλλαγή συμπεριφοράς του Αλκη και τον θυμό του. Δεν ξέρει τι κάνει και αισθάνεται πελαγωμένη. Για όλους άλλωστε αυτή είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Μέσα σε όλα, η Ελσα ενημερώνει τον πατέρα της πως θα μείνει μαζί στο σπίτι τους και ο Μάριος.

Η Αθηνά και η Αννίτα κατηγορούν η μια την άλλη την ώρα της συνεδρίας τους με τον Αλκη. Το ερώτημα είναι αν τελικά μάνα και κόρη καταφέρουν να τα βρουν. Την ίδια στιγμή, η Ελενα και ο Νικόλας θα συναντήσουν τη Μελίνα, το κοριτσάκι που θέλουν να υιοθετήσουν και η προσμονή τους είναι μεγάλη.

Κι ενώ η Ελενα πετάει από τη χαρά της, αφού το να γίνει μητέρα είναι το όνειρο της ζωής της, ο Νικόλας αρχίζει να τρομάζει στην ιδέα ότι θα γίνει πατέρας κι εκμυστηρεύεται στον Αλκη ότι δεν μπορεί προχωρήσει με την υιοθεσία. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Λεωνίδας επιστρέφει στη ζωή του Φίλιππου, τη στιγμή που αυτός έχει ξαναφτιάξει τη σχέση του με τον Αλέξη.

Δείτε επίσης: «Πολύ δεύτερο» - Θύελλα αντιδράσεων κάτω από τη φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου με την άσεμνη χειρονομία

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της επόμενης εβδομάδας

Την ώρα που η Κάτια και η Σοφία θα έχουν μια σκηνή αμηχανίας με τον Εβαν, ο Φίλιππος πρέπει να πάρει σημαντικές αποφάσεις.

Η ξαφνική απόφαση της Eλσας να φιλοξενήσει τον Μάριο στο σπίτι, θα φέρει σε δύσκολη θέση τον Aλκη, που ωστόσο δεν μπορεί να κάνει κάτι για να αλλάξει την κατάσταση. Την ίδια στιγμή, το παρελθόν του Φίλιππου εισβάλλει απότομα στη ζωή του και όπως όλα δείχνουν θα κοντραριστεί έντονα με το παρόν του. Τώρα πλησιάζει η ώρα των μεγάλων αποφάσεων, αφού πρέπει να δει τι πραγματικά θέλει και να βρει το θάρρος να το διεκδικήσει. Η Κάτια και η Σοφία με τη σειρά τους θα πέσουν πάνω σε μια αμήχανη συνάντηση με τον Εβαν, που θα βάλει σε υποψίες τη Σoφία για το ποιόν του Κοσμά.

Ο Πρώτος από εμάς - Νικόλας

Ο Κοσμάς προσπαθεί να τρυπώσει ξανά στον γάμο του με τη Σοφία, χρησιμοποιώντας τη βοήθεια του Πάρη. Αυτό όμως δεν θα είναι και τόσο εύκολο αφού η γυναίκα του φαίνεται να έχει πάρει τις αποφάσεις της. Βέβαια, η αχίλλειος πτέρνα της είναι ο γιος της που αντιτίθεται σε αυτόν τον χωρισμό, κι αυτό ο άντρας της το ξέρει πολύ καλά και θα το εκμεταλλευτεί στο έπακρο χρησιμοποιώντας το παιδί ως δούρειο ίππο. Την ίδια στιγμή, η Ελενα και ο Νικόλας πλησιάζουν όλο και πιο κοντά στην υιοθεσία της μικρής Μελίνας και τα συναισθήματά τους είναι ανάμεικτα αφού νιώθουν χαρά αλλά και άγχος. Τέλος, ένα εντελώς απροσδόκητο νέο θα ταράξει τη ζωή τού Αλκη και της Ελσας.