Σασμός (4/4): «Θέλω να προετοιμαστείτε...» - Τραγικές ώρες για την Βασιλική

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (4/4): «Θέλω να προετοιμαστείτε...» - Τραγικές ώρες για την Βασιλική

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 4/4 επεισόδιο της σειράς Σασμός. Όλοι είναι προετοιμασμένοι για τα άσχημα που θα έρθουν. Ο Ρούσος επιστρέφει στο χωριό, ενώ από την άλλη ο Χρήστος Γιακωβάκης, ο εισαγγελέας, υποπτεύεται την Βασιλική για τη δολοφονία του Λάζαρου.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 102

Τέλος, ο Τάσος παρατηρεί στην οθόνη του υπολογιστή της Στέλλας ένα άρθρο που αφορά στον εισαγγελέα και τους άλυτους παλιούς λογαριασμούς που έχει με μέλη κυκλωμάτων από την Αθήνα και ζητά από την Αντώνη να τη βοηθήσει. Εκείνος θα τον καθησυχάσει, όμως καθόλου ήσυχη δεν θα είναι στο εξής η Στέλλα που θα βλέπει τον Χρήστο να απομακρύνεται από εκείνη.

Μετά τις αποκαλύψεις για την προδοσία του Αντρέα σε βάρος του Παύλου, ο τελευταίος πηγαίνει στη θεία του έντρομος για να κάνουν μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης. «Εσύ φταις, θεία. Αν εσύ του είχες πει από την αρχή ότι είναι Σταματάκης, το μίσος που έρεε στις φλέβες του θα είχε κοπάσει. Πήρες στον λαιμό σου τόσο κόσμο που χάθηκε άδικα. Τον Μάρκο, τον Βασίλη, τον Λάζαρο και τον Νικηφόρο.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Η τραγική μοίρα της Στέλλας - Της καρφώνουν μια σύριγγα στο λαιμό και...

Εδά που μιλάμε, θα μπορούσα να είμαι κι εγώ νεκρός. Και αυτό γιατί δεν ήθελες να του πεις ποιος ήταν ο βιολογικός του πατέρας», θα της τονίσει και εκείνη θα απαντήσει πως δεν μπορούσε να αθετήσει την υπόσχεση που έδωσε πριν χρόνια στη Μαρία, να κρατήσει το μυστικό της για πάντα. «Μόνο που αυτή η υπόσχεση έκαψε όλο το χωριό μας, θεία», θα συμπληρώσει και θα εξαφανιστεί αφήνοντάς τη μόνη. Η Μαρίνα, που θα βρεθεί κοντά της, θα πάρει το μέρος του Παύλου, οξύνοντας ακόμα περισσότερο τα πράγματα, όμως σύντομα τα πνεύματα θα ηρεμήσουν και η πονεμένη Ρηνιώ θα βρει ξανά τη θέση της στην καρδιά του Παυλή της.