Σασμός: «Νομίζω πως ναι» - Ο Σπύρος Σαραφιανός επιβεβαίωσε το spoil που κυκλοφορεί για την σειρά του ALPHA

«Αυτό πρέπει να γίνει ή...»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@sasmos_alphatv_official
Instagram/@sasmos_alphatv_official

Θα παντρέψει τη μοναχοκόρη του φέτος, στην τελευταία σεζόν του Σασμού, ο Τάσος Καμαριωτάκης; Ο Σπύρος Σαραφιανός πάντως, πιστεύει πως «ναι» και στην παρακάτω κουβέντα εξηγεί στην Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου αν η κόρη του είναι ερωτευμένη και κυρίως αν εγκρίνει τον... γαμπρό!

Οι αποκαλύψεις του Σπύρου Σαραφιανού για τον Σασμό κι όχι μόνο

Θα πρέπει να είναι πολύ περήφανος ο Τάσος σας φέτος!

«Εμεινε μόνος του, το μυαλό του είναι πάντα στη γυναίκα του, αλλά από την άλλη μεριά περιμένει τις εξελίξεις στη ζωή της κόρης του. Εχει καταλάβει από καιρό πως η κόρη του είναι ερωτευμένη με τον εισαγγελέα και μάλιστα αδημονεί για τις εξελίξεις».

Μάλλον είναι ο πρώτος άντρας στη ζωή της που δείχνει να εγκρίνει.

«Και τον Αγγελο ήθελε. Μάλιστα, αν θυμάστε, πρόσεχε τα παπούτσια του (γέλια). Γενικότερα ο Τάσος έχει διαίσθηση στα πράγματα και το λέει στην κόρη του. Εκείνη έχει την ορμή της νιότης και αντιδρά, όμως σίγουρα θα επιβεβαιωθεί. Ο ήρωάς μου ωστόσο έχει διαίσθηση και για την ενοχή τού Μαθιού».

Και γι’ αυτό θα επιβεβαιωθεί σύντομα.

«Ετσι είναι, όμως αρχικά η Στέλλα, απογοητευμένη από την εξέλιξη αυτή, δεν θα του το πει. Ο ήρωάς μου θα το καταλάβει από τη συμπεριφορά της».

Ο ήρωάς σας ποτέ δεν ήταν θετικός απέναντι στην οικογένεια Σταματάκη.

«Ποτέ δεν έχει δει με καλό μάτι τις σχέσεις της κόρης του με τη συγκεκριμένη οικογένεια. Είναι κάθετα αντίθετος».

Ευτυχώς, ο Χρήστος λέγεται Γιακωβάκης στο επίθετο... Ωστόσο, έγινε και η πρώτη γνωριμία του Τάσου με τον Χρήστο στο δείπνο που οργανώθηκε στο σπίτι της οικογένειας Καμαρωτάκη.

«Ο Τάσος κάλεσε τον Χρήστο στο σπίτι του για να μάθει περισσότερα για τον άντρα που έχει κλέψει την καρδιά της Στέλλας του, παρόλο που εκείνη ήταν αρχικά αρνητική. Ο Τάσος έκανε διάφορες ερωτήσεις στον αγαπημένο της κόρης του και έμαθε κάποιες πιο προσωπικές του πληροφορίες. Γενικά λείανε το έδαφος μεταξύ του ζευγαριού».

Αποκλείεται ωστόσο να είναι τόσο εύκολη η σχέση μεταξύ τους... Οι σεναριογράφοι του «Σασμού» μάς έχουν δείξει πως έρωτας χωρίς πείσματα στην Ανω Ποριά, δεν έχει νοστιμάδα.

«Ε, όχι βέβαια. Θα πρέπει να λυθούν πρώτα κάποιες καταστάσεις. Αλλωστε και η Στέλλα δεν είναι εύκολος άνθρωπος, όπως και ο εισαγγελέας βέβαια. Είναι πολύ τυπικός. Περιμένω κι εγώ με ανυπομονησία πώς θα εξελιχθεί η σχέση μεταξύ τους. Της άξιζε της Στέλλας ένας μεγάλος έρωτας, όμορφη είναι, πετυχημένη στη δουλειά της, ήταν αμαρτία από τον θεό να είναι μόνη».

Σπύρος Σαραφιανός Σασμός
Instagram/@sasmos_alphatv_official

Καθώς είπατε παραπάνω πως ο Τάσος έχει διαίσθηση, μήπως βλέπει τον γάμο του ζευγαριού να πλησιάζει;

«Εκεί έχει το μυαλό του. Εκεί και στη Σοφία του. Ανυπομονεί να επιστρέψει. Επιτρέψτε μου να σας πω πως θέλουμε πολύ να επιστρέψει η Νεκταρία Γιαννουδάκη. Παράλληλα με τον σασμό πρέπει να υπάρξουν και happy ends στους ήρωες της ιστορίας. Και πώς θα έχουμε ευτυχισμένο τέλος στην οικογένεια Καμαριωτάκη χωρίς την επιστροφή της Σοφίας;».

Η Στέλλα θα αναλάβει την υπεράσπιση του Μαθιού, τελικά;

«Είδαμε πώς αντέδρασε, αλλά νομίζω πως τελικά θα το κάνει. Ετσι αισθάνομαι, δεν το λέω με σιγουριά, δεν έχω διαβάσει σχετικά σενάρια. Και αυτό γιατί θεωρώ πως μέσα της είχε πιστέψει στην αθωότητά του».

Δείτε επίσης: Σασμός: Η τραγική μοίρα της Στέλλας - Της καρφώνουν μια σύριγγα στο λαιμό και...

Ο ήρωάς σας θα συνεχίσει να δουλεύει στο οινοποιείο του Παύλου; Γιατί παρατηρούμε ως τηλεθεατές μια κόντρα με τον Βαγγέλη.

«Νομίζω πως ναι, θα συνεχίσει να δουλεύει μαζί του, ωστόσο η κόντρα του με τον Βαγγέλη αφορούσε τη σχέση εκείνου με την Εύα. Ακόμα και εκεί όμως ο Τάσος απέδειξε πως έχει ένστικτο».

Μήπως τελικά, κύριε Σαραφιανέ, ο Τάσος να φύγει από το οινοποιείο και να πάει να βοηθήσει τον Αντώνη στο αστυνομικό τμήμα;

«Αυτό πρέπει να γίνει ή να φέρουμε μια γυάλινη σφαίρα στο οινοποιείο για να λέει ο Τάσος τα μελλούμενα. Χωρίς πλάκα, θεωρώ πως επειδή είναι ένας θετικός άνθρωπος και έχει σπουδάσει και θετικές επιστήμες, μην ξεχνάμε πως είναι μαθηματικός, βλέπει πάντα τα πράγματα με τη λογική και παίζει με τις πιθανότητες. Η συγκρότηση που έχει ως άνθρωπος τον βοηθά να βλέπει πίσω από την επιφάνεια των πραγμάτων. Αρα οι σκοτεινές συμπεριφορές για τον Τάσο είναι κάτι ύποπτο».

Την ίδια στιγμή είναι και απόλυτα διακριτικός.

«Παρατηρεί τα γεγονότα αλλά αφήνει στην κόρη του την πρωτοβουλία. Δική της είναι η ζωή, δικές της και οι αποφάσεις. Με τον τρόπο του της λέει… εγώ θα είμαι πάντα δίπλα σου ό,τι κι αν αποφασίσεις. Ο Τάσος είναι ένα σωστό και δύσκολο πρότυπο πατέρα που μπορεί να μην το βλέπουμε εύκολα, όμως υπάρχει. Αν είχα κόρη, τέτοιου είδους σχέση θα ήθελα να έχω αναπτύξει».

Εχετε αρχίσει να σκέφτεστε τη στιγμή που θα αποχωριστείτε τους ήρωες της Ανω Ποριάς;

«Δεν θέλω να το σκέφτομαι γιατί τρία χρόνια είναι μεγάλο διάστημα. Μου πρότειναν τον ρόλο του Τάσου όταν μάθαμε πως η γυναίκα μου είναι έγκυος. Γεννήθηκε ο γιος μου και μετά το γύρισμα κάναμε ένα μικρό πάρτι για να το γιορτάσουμε. Εχω ζήσει πολλά πράγματα στον “Σασμό”. Την Ευγενία Σαμαρά και τη Νεκταρία τις θεωρώ οικογένειά μου, είμαι ευγνώμων για τη γνωριμία μας. Ευγνώμων είμαι και για όλους τους τεχνικούς που είναι κοντά μας τρία χρόνια. Υπάρχουν στιγμές που δεν φεύγουν εύκολα από το μυαλό. Αρα μου είναι δύσκολο να σκεφτώ το τέλος. Δεν θέλω».

Παράλληλα είστε και στο ΚΘΒΕ.

«Κάνουμε το “Βίρα τις άγκυρες” των Ρέππα-Παπαθανασίου, σε σκηνοθεσία του Αστέρη Πελτέκη, που είναι και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου, το οποίο έχει μεγάλη επιτυχία. Το θέατρο είναι γεμάτο κάθε βράδυ... Από τις 18 Απριλίου η παράσταση θα έρθει στην Αθήνα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σασμός (17/4): «Είναι στο νοσοκομείο!» - Της ανακοινώνουν τα δυσάρεστα και "λυγίζει"

Σασμός (11/4): Η τραγική συνάντηση Εύας & Παύλου στην φυλακή - «Μας μένει ο επίλογος...»

Σασμός: Νεκρή η Εύα - Το παιχνίδι της μοίρας και το τραγικό της τέλος στην σειρά του ALPHA

Σασμός (10/4): «Οι άνθρωποι που σας απειλούν...» - Ο Γιώργος μεταφέρει τα άσχημα μαντάτα στον Γιακωβάκη

Σασμός (9/4): Η Βασιλική δείχνει το σκληρό πρόσωπο της και ορκίζεται εκδίκηση - «Εγώ δεν έδωσα κανέναν όρκο»

Σασμός (8/4): «Έμαθα ποιος είναι ο φονιάς...» - Αστέρης και Μαθιός μαθαίνουν την τραγική αλήθεια

Σασμός: «Είσαι μόνη σου σε αυτό» - Η δυσάρεστη ανακοίνωση Μαθιού & Αστέρη στην καπετάνισσα

Νούμερα τηλεθέασης 4/4: "Σφάχτηκαν" οι παρουσιαστές - Ποια κανάλια βγήκαν πρώτα

Σασμός (4/4): «Θέλω να προετοιμαστείτε...» - Τραγικές ώρες για την Βασιλική

Σασμός: «Μακριά από τον άντρα μου» - Η Αργυρώ επιτίθεται στην αντροχωρίστρα Σάντρα

ΠΗΓΗ Περιοδικό Tv24