Maestro: Tο πρώτο τρέιλερ του δεύτερου κύκλου φέρνει στην επιφάνεια ένοχα μυστικά από το παρελθόν

Μείνετε συντονισμένοι!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Maestro: Tο πρώτο τρέιλερ του δεύτερου κύκλου φέρνει στην επιφάνεια ένοχα μυστικά από το παρελθόν

Είναι επίσημο πλέον, η αναμονή τελείωσε. Η σειρά Maestro επιστρέφει από τις 16 Μαΐου στο MEGA, καθώς και μέσα από την πλατφόρμα του Netflix σε ολόκληρο τον κόσμο, με το πρώτο τρέιλερ να προβάλλεται πριν από λίγη ώρα -μάλιστα, κατά τη διάρκεια της προβολής του πρώτου επεισοδίου για τον δεύτερο κύκλο της Famagusta.

Ο δεύτερος κύκλος του Maestro, του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, μας δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψουμε για άλλη μία φορά στα καταγάλανα νερά των Παξών, που όμως κρύβουν πολλά ένοχα μυστικά στον σκοτεινό βυθό τους.

Δείτε επίσης: «Δεν μπορώ να κάνω περισσότερα επεισόδια όσο και...» - Οι δηλώσεις Παπακαλιάτη και Ανδριολάτου για τα γυρίσματα του "Maestro 2"

Το τρέιλερ του Β' κύκλου του Maestro

Η σειρά διεθνών προδιαγραφών θα συναντήσει και πάλι το κοινό σε κάθε γωνιά του κόσμου που μπορεί να μην μιλά ελληνικά, ξέρει όμως να εκτιμά τη δυνατή πλοκή, τις εξαιρετικές ερμηνείες και τα μαγευτικά πλάνα που κατάφεραν να βάλουν την Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη της μυθοπλασίας!

Όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα από το MEGA, η δεύτερη σεζόν αποτελείται από 6 επεισόδια, ενώ το «Maestro» θα ολοκληρωθεί με την τρίτη σεζόν, 4 επεισοδίων.

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Τόνια Μαράκη

Στον ρόλο του Δημοσθένη ο Κώστας Μπερικόπουλος

Σενάριο - Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Πρωτότυπη μουσική: Κώστας Χρηστίδης

Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2023-2024

Το «κατηγορώ» του Νίκου Μουρατίδη

Με ανάρτησή του στα social media ο Νίκος Μουρατίδης εξαπέλυσε ένα δριμύ «κατηγορώ» ενάντια στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Αφορμή οι promo φωτογραφίες για τον δεύτερο κύκλο της σειράς, Maestro, που κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου, με τον ραδιοφωνικό παραγωγό να τις χαρακτηρίζει «κλεμμένες» από την ταινία για τη ζωή του Λέοναρντ Μπέρνστιν, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρει ότι και άλλες φορές έχει κλέψει ιδέες, διαλόγους, μέχρι και ολόκληρες σκηνές.

«Βρε Παπακαλιάτη, βρε αγόρι μου έλεος κάπου. Κλέβεις ιδέες, κλέβεις σκηνές ολόκληρες, κλέβεις διαλόγους… Δεν είπαμε τίποτα. Ανακοινώνεις ότι η νέα σου σειρά θα λέγεται «Δάσκαλος». Μόλις διαβάζεις ότι ο Bradley Cooper κάνει ταινία την ζωή του Leonard Bernstein με τίτλο Maestro, αλλάζεις τον τίτλο του σίριαλ σου και το κάνεις Maestro.

Και τώρα για τον δεύτερο κύκλο των επεισοδίων σου κλέβεις και τις promo φωτογραφίες της ταινίας; Τζήζας πια! ΥΓ. Κανείς μαέστρος σε όλο τον κόσμο δεν διευθύνει ορχήστρα σκασμένος στα γέλια», έγραψε ο Νίκος Μουρατίδης.