«Δεν μπορώ να κάνω περισσότερα επεισόδια όσο και...» - Οι δηλώσεις Παπακαλιάτη και Ανδριολάτου για τα γυρίσματα του "Maestro 2"

«H ιστορία θα πρέπει να κλείσει...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Δεν μπορώ να κάνω περισσότερα επεισόδια όσο και...» - Οι δηλώσεις Παπακαλιάτη και Ανδριολάτου για τα γυρίσματα του

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Ελένη" παραχώρησαν το βράδυ της Πέμπτης 23/11, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Κλέλια Ανδριολάτου. Οι δύο ηθοποιοί, μεταξύ άλλων μίλησαν για τα γυρίσματα του Μaestro και πότε αυτά θα ολοκληρωθούν καθώς βρίσκονται ήδη στα μίσα (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Οι δηλώσεις Παπακαλιάτη και Ανδριολάτου για τα γυρίσματα του "Maestro 2"

«Τελειώσαμε τα γυρίσματα του πρώτου μέρους του δευτέρου κύκλου του ‘Μaestro’. Ο δεύτερος κύκλος θα βγει ανάλογα με το MEGA και το Netflix εκεί γύρω στον Μάρτιο με Απρίλιο ή Μάϊο, θα δείξει. Το ταξίδι του Μaestro μπορώ με σιγουριά να πω το έχω ζήσει έντονα και το ζω και αισθάνομαι πολύ τυχερός για όλο αυτό που γίνεται. Δεν μπορώ να κάνω περισσότερα επεισόδια όσο και αν συναισθηματικά θα ήθελα. Πιστεύω ότι με τον δεύτερο κύκλο του Μaestro η ιστορία θα πρέπει να κλείσει» ανέφερε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Δείτε επίσης: Η ανακοίνωση που περίμενε με ανυπομονησία το κοινό - Πότε θα κάνει πρεμιέρα το Maestro

«Κάλεσα τον Χριστόφορο στην πρεμιέρα μου, είχα άγχος που ήταν από κάτω αλλά πιο πολύ χαρά γιατί με στηρίζει, με αγαπάει πολύκαι δεν αγχόνωμαι... Κάθε φορά είναι και καλυτέρα στα γυρίσματα, πονάνε τα ζυγωματικά μου από τη χαρά μου. Περνάμε πάρα πολύ ωραία. Αυτά τα δυο χρόνια του Μaestro έχω γεμίσει με τόση αγάπη, νιώθω ότι ανήκω σε μια οικογένεια. Θέλω να ελπίζω ότι στο δεύτερο κύκλο θα έρθω κοντά με τον Ορέστη» είπε η Κλέλια Ανδριολάτου από την πλευρά της.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο του Maestro συγκλονίζουν

Οι ιστορίες των ηρώων συνεχίζονται και όπως όλα δείχνουν, οι εξελίξεις θα είναι συναρπαστικές και στον δεύτερο κύκλο. Διαβάστε εδώ τέσσερα spoilers για τα επεισόδια που έρχονται μέσα στους επόμενους μήνες, και εδώ ποια ηθοποιός ετοιμάζεται να «εισβάλλει» στην επιτυχημένη σειρά του MEGA. Ακολουθούν backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα στην Αθήνα και στους Παξούς με τους πρωταγωνιστές της σειράς και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη όπως πάντα, σε διπλό ρόλο, τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες.

Παπακαλιάτης Λούλης Σκαφιδάmaestro backstageMaestro backstageMaestro backstagemaestro backstagemaestro backstage