Σκαραβαίος (8/4): «Το θύμα άνοιξε στον δολοφόνο του» - Σοκάρει ένα νέο φονικό νεαρής κοπέλας

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σκαραβαίος (8/4): «Το θύμα άνοιξε στον δολοφόνο του» - Σοκάρει ένα νέο φονικό νεαρής κοπέλας

Καθηλωτική είναι η νέα αστυνομική σειρά μυστηρίου ελληνικής παραγωγής 2024 με τίτλο Σκαραβαίος, που προβάλλεται με τεράστια επιτυχία μέσα από τη συχνότητα του ALPHA - πλέον - κάθε Δευτέρα. Απόψε 8/4 η δολοφονία μιας νεαρής κοπέλας μέσα στο ίδιο της το σπίτι θα φέρει, αποκαλύψεις, ανατροπές και μεγάλα προβλήματα στον Σκαραβαίο.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο Σκαραβαίος

Επεισόδιο 9 - «Εύκολος στόχος»

Μια νεαρή υπάλληλος σε Λούνα Παρκ εντοπίζεται άγρια δολοφονημένη στο διαμέρισμά της, από τον καλύτερό της φίλο που καλεί την αστυνομία ξημερώματα, ενώ ο ίδιος εγκαταλείπει τον τόπο του εγκλήματος. Ο Σκαραβαίος που εξακολουθεί να δοκιμάζεται στα οικογενειακά του, βρίσκεται μπροστά σε ένα περίπλοκο σχήμα υπόπτων όπου κανείς δεν μοιάζει αθώος. Πώς βρέθηκε ο καλύτερος φίλος του θύματος στον τόπο του εγκλήματος ξημερώματα; Και γιατί έφυγε πριν να φτάσει η αστυνομία;

Ποιος είναι ο άγνωστος άνδρας που του άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος μια μέρα πριν; Υπάρχει πράγματι ή τον επινόησε για να αποπροσανατολίσει τις αρχές; Το οικογενειακό παρελθόν του θύματος, η σχέση της με τις ουσίες, η χαμένη επιμέλεια ενός παιδιού που ανακαλύπτεται στην πορεία, ένας πρώην σύζυγος με σκοτεινό παρελθόν, καθώς κι ένας νεαρός εραστής που δούλευε κι αυτός στο Λούνα Παρκ, είναι μόνο λίγα από τα στοιχεία που συνθέτουν.

Δείτε επίσης: «Έπρεπε να κάνω ραντεβού και συζητήσεις με ιατροδικαστή, πριν δεν είχα φάει τίποτα...» - Όλη η αλήθεια πίσω από τον ρόλο της Νικολέττας Καρρά στον "Σκαραβαίο"