Σασμός (9/4): Η Βασιλική δείχνει το σκληρό πρόσωπο της και ορκίζεται εκδίκηση - «Εγώ δεν έδωσα κανέναν όρκο»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (9/4): Η Βασιλική δείχνει το σκληρό πρόσωπο της και ορκίζεται εκδίκηση - «Εγώ δεν έδωσα κανέναν όρκο»

Ανατρεπτικές αναμένονται οι εξελίξεις στον Σασμό. Όπως θα παρακολουθήσουμε απόψε 9/4, η Βασιλική δείχνει ξανά στα αγαπημένα της πρόσωπα τον σκληρό εαυτό της, ορκίζοντας εκδίκηση για την δολοφονία του Νικηφόρου από τον Αντρέα. Από την άλλη, ο Μαθιός προσπαθεί να την ηρεμήσει...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 124

Η Βασιλική είναι μια από εκείνους που δεν μπορούν να διαχειριστούν τα γεγονότα σχετικά με τον Αντρέα και όλοι φοβούνται για τις μαύρες σκέψεις που περνούν από το μυαλό του. Πρώτος απ’ όλους ο Μαθιός, που βλέπει τη γυναίκα του να καταρρακώνεται μέρα με τη μέρα. Οταν εκείνη του πει: «Εγώ είμαι αυτή που θα τον τελειώσει όταν έρθει ξανά στο χωριό», θα αναγκαστεί να ζητήσει βοήθεια από την Καλλιόπη αλλά και τον Αντώνη.

Δείτε επίσης: Ο Χρήστος χαροπαλεύει - Το εν ψυχρώ δολοφονικό χτύπημα

Στο μεταξύ, η Εύα φέρνει τον Γιώργο αντιμέτωπο με μια αλήθεια που δεν παραδέχεται ούτε στον ίδιο του τον εαυτό και τον επηρεάζει, ενώ η Αργυρώ μοιράζεται τις σκέψεις της με τον Αστέρη, για το τι σκοπεύει να κάνει από εδώ και πέρα με τη Σάντρα. Οσο η Στέλλα είναι στενοχωρημένη με την αδιαφορία του Χρήστου, ο Τάσος της λέει κάτι που την αιφνιδιάζει και αυτό είναι ότι με τη στάση του ο εισαγγελέας προσπαθεί να τη προφυλάξει από τα χειρότερα. Ομως η Στέλλα δεν το δέχεται.

Ο εισαγγελέας, μετά τη διάρρηξη στο σπίτι του και το βραχιόλι της Στέλλας που βρέθηκε εκεί, αναγκάζεται να πάρει μια δύσκολη απόφαση για να την προστατεύσει. «Θα ζητήσω μετάθεση, Αντώνη. Είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω προκειμένου να σας προφυλάξω όλους», θα πει και ο Αντώνης θα του εξηγήσει πόσο κακή είναι η ιδέα του, ενώ θα προσπαθήσει να τον φέρει απέναντι από τα συναισθήματα που έχει για τη Στέλλα. Ετσι, οι αντιστάσεις του Χρήστου θα μαλακώσουν και θα αρχίσει να σκέφτεται την πιθανότητα να μείνει στη Κρήτη και να παλέψει. «Μου βάζεις δύσκολα, Αντώνη», θα του ομολογήσει κι εκείνος θα καταλάβει πως είναι αποφασισμένος να μείνει.

Δείτε επίσης αποκλειστικό για τον Σασμό: «Μακριά από τον άντρα μου» - Η Αργυρώ επιτίθεται στην αντροχωρίστρα Σάντρα