Σασμός (10/4): «Οι άνθρωποι που σας απειλούν...» - Ο Γιώργος μεταφέρει τα άσχημα μαντάτα στον Γιακωβάκη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (10/4): «Οι άνθρωποι που σας απειλούν...» - Ο Γιώργος μεταφέρει τα άσχημα μαντάτα στον Γιακωβάκη

Γεμάτο δράμα είναι το σημερινό 10/4 επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός. Ο Χρήστος Γιακωβάκης μαθαίνει λεπτομέρειες για τους ανθρώπους που τον απειλούν, την ίδια ώρα που όλοι είναι θορυβημένοι τόσο για την επιστροφή του Ρούσσου, όσο και για την επιστροφή του Αντρέα τον οποίο φοβούνται μην σκορπίσει πάλι τον θάνατο.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 125

Ο Βαγγέλης πηγαίνει τη Σάντρα σε μια χαρτοπαικτική λέσχη και ενώ αρχικά έχουν συνεννοηθεί μεταξύ τους να μην παίξουν, όταν βλέπουν δύο άτομα να φεύγουν από ένα καρέ, με πολλή χαρά αποφασίζουν να συμμετέχουν. Μάλιστα, θα καταφέρουν να κερδίσουν μαζί γύρω στις 3.000 ευρώ.

Παράλληλα, Μαθιός και Αστέρης ανακοινώνουν στην Καλλιόπη κάτι που δεν το περιμένει. «Το σπίτι του Ρούσσου δεν θα το φτιάξουμε και γενικά μη μας υπολογίζεις σε ό,τι αφορά την επιστροφή του. Δεν θέλουμε να ξέρουμε τίποτα για τον άνθρωπο από τον οποίο ξεκίνησε το κακό στην οικογένειά μας. Είσαι μόνη σου σε αυτό», θα της πουν και η «καπετάνισσα» ίσως για πρώτη φορά θα μείνει άλαλη.

Δείτε επίσης αποκλειστικό για τον Σασμό: Η τραγική μοίρα της Στέλλας - Της καρφώνουν μια σύριγγα στο λαιμό και...

Ο γάμος του Γιώργου και της Θοδώρας επίκειται, με τη φλόγα μεταξύ τους να παραμένει άσβεστη. Τα κορίτσια κανονίζουν τι θα φορέσουν τη μεγάλη μέρα, ενώ το άγχος του Γιώργου είναι πώς θα συμβιώσουν τυπικά κάτω από την ίδια στέγη. Παντελής, Αννα, Μανόλης και Τζένη είναι σίγουροι πως αυτό θα γίνει η αφορμή για να έρθει ξανά κοντά το ζευγάρι. Το ίδιο εύχεται και ο Αντώνης που θα είναι ένας από τους δύο μάρτυρες. «Σύντομα να γίνω και κανονικός κουμπάρος στον γάμο σας Γιώργο», του λέει και ο τελευταίος θα λάμψει από χαρά και μόνο σαν σκέψη.