Ο Παράδεισος των κυριών (10/4): «Η νονά σου τους σκότωσε...» - Λίγο πριν χάσει τις αισθήσεις του επιβεβαιώνει πως είναι φόνισσα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των κυριών (10/4): «Η νονά σου τους σκότωσε...» - Λίγο πριν χάσει τις αισθήσεις του επιβεβαιώνει πως είναι φόνισσα

Τα πάνω κάτω έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Ο παράδεισος των κυριών. Όπως θα παρακολουθήσουμε μέσα από τη συχνότητα του ALPHA, η Βικτώρια έχει σωθεί από την φυλακή επειδή έχει την βοήθεια του αστυνομικού. Ωστόσο, όλοι τρέχουν να την βρουν με σκοπό να πληρώσει για τα φονικά που έχει κάνει.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 125

Ο Σίμος, τρομαγμένος από αυτά που του έχει πει ο Στέφανος για την κατάσταση του Ρένου, πηγαίνει να τον συναντήσει στο νοσοκομείο και τον παρακαλεί: «Μη μιλήσεις ποτέ και σε κανέναν για μένα και τη νονά μου». Εκεί ο Ρένος θα του αποκαλύψει πως έχει στην κατοχή του ένα αποδεικτικό στοιχείο που ενοχοποιεί τη Βικτώρια για τον φόνο του Αγη και της Λιζέτας.

Ο Σίμος, πανικόβλητος, του ζητά κι άλλες πληροφορίες, μόνο που ο Ρένος χάνει τις αισθήσεις του πριν προλάβει να του πει… Μια «τυχαία» συνάντηση του Φώτη με την Πολυξένη θα οργανωθεί από τη Μάγια για να τους φέρει πιο κοντά, αλλά τελικά ο Φώτης θα αποφασίσει να πει στην Πολυξένη την αλήθεια… Οι προσπάθειες των γονιών της Γεωργίας για να τη μεταπείσουν, σε σχέση με την απόφαση που έχει πάρει για το παιδί, δεν φαίνεται να την επηρεάζουν.

Δείτε επίσης: Πάρης και Γεωργία εξαφανίζονται - Σημαίνει κόκκινος συναγερμός για το μωρό

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 126

Παράλληλα, η Ζαχαρούλα ζητάει από τη Σύρμω μια χάρη: «Θέλω να με αφήσεις να πάω να δω τον Βύρωνα για να του συμπαρασταθώ» και η Σύρμω, ενώ στην αρχή της λέει όχι, μετά την αφήνει. Στο μεταξύ, ο Αποστόλης μαθαίνει από τη Σύρμω ότι η Γεωργία με το μωρό είναι στο σπίτι του Πάρη και πηγαίνει έξαλλος να τους βρει: «Με αυτά που κάνετε, κινδυνεύετε να χάσετε το παιδί, το έχετε καταλάβει;», τους φωνάζει.

Δείτε επίσης: Αμαλία και Σίμος στην φυλακή εξαιτίας της Βικτώριας

Η Αμαλία με τον Ντίνο συναντιούνται κρυφά και συνειδητοποιούν ότι πότε τους δεν ξεπέρασε ο ένας τον άλλο και συμφωνούν να είναι αυτή η τελευταία φορά. Η Αμαλία το εξομολογείται στην Πολυξένη, ενώ ο Ντίνος το παραδέχεται για πρώτη φορά στον Βύρωνα. Ωστόσο η συμπεριφορά τής Αμαλίας βάζει σε σκέψεις τον Σίμο. Την ίδια ώρα, η Στέλλα πηγαίνει στο σπίτι του Χρήστου και του λέει: «Ξέρω ότι εσύ έβαλες τα ενοχοποιητικά στοιχεία στο γραφείο της Βικτώριας. Αυτό που θέλω είναι να με βοηθήσεις να βγάλουμε τη Μιράντα από τη μέση».