Σασμός: Νεκρή η Εύα - Το παιχνίδι της μοίρας και το τραγικό της τέλος στην σειρά του ALPHA

«Εχω μια δυσάρεστη εξέλιξη για εσάς κύριε εισαγγελέα»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@sasmos_alphatv_official
Instagram/@sasmos_alphatv_official

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά του ALPHA, Σασμός! Παρόλο που η αδελφή του Ευθύμη Φαρμάκη έχει μπει στη φυλακή, συνεχίζει να απασχολεί τους κατοίκους της Ανω Ποριάς και κυρίως τον εισαγγελέα, που τη θεωρεί ένοχη για τα νέα χτυπήματα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου στο ρεπορτάζ της στο περιοδικό TiVi Σίριαλ, τα χτυπήματα στην Ανω Ποριά φαίνεται να μην έχουν τέλος. Μετά το σημείωμα που θα λάβουν ο Μαθιός και η Βασιλική με την απειλή για το αγέννητο παιδί τους, ο εισαγγελέας αλλά και η Στέλλα θα νιώθουν να απειλούνται. Κυρίως η τελευταία, που θα της καρφώσουν μια σύριγγα στον λαιμό και θα την αφήσουν αναίσθητη στη μέση του δρόμου. Οπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, ο μυστικός αστυνομικός που θα τη φιλάει, τον οποίο και θα έχουν παγιδεύσει, θα ενημερώσει την αστυνομία και η Ντίνα μαζί με έναν συνάδελφό της θα ακολουθήσουν τον άντρα που ήθελε να κάνει κακό στη δικηγόρο.

Οταν ο άντρας τούς απειλήσει με το όπλο, η Ντίνα θα τον πυροβολήσει θανάσιμα. Η τελευταία μαζί με τον Αντώνη και τον Γιώργο σύντομα θα συνειδητοποιήσουν πως αυτός ήταν ο μασκοφόρος με το χαρακτηριστικό τατουάζ στο χέρι, δηλαδή ο άντρας που άφηνε απειλητικά σημειώματα στους κατοίκους της Ανω Ποριάς.

Σασμός: Ο Χρήστος στα ίχνη της Εύας

Μετά την αναγνώριση του άντρα, ο Χρήστος θα είναι σίγουρος πως το χτύπημα στην αγαπημένη του Στέλλα είχε οργανώσει η Εύα από τη φυλακή για να τον εκδικηθεί για τη φυλάκισή της. Ετσι, διατάζει τον Γιώργο να πάει να τη βρει και να πάρει την ομολογία της.

Σασμός πως πεθαίνει η Εύα
Instagram/@sasmos_alphatv_official

Την ίδια στιγμή και η Βασιλική θα θέλει να συναντήσει τη γυναίκα που απειλεί το παιδί της, αλλά και ο παπάς. Κανείς όμως από όλους δεν θα καταφέρει να φτάσει στην Εύα, τη γυναίκα που μέχρι πριν λίγο καιρό τάραζε όλους με τις κινήσεις της, αφού θα βρεθεί νεκρή στη φυλακή. Την αναγγελία του θανάτου της θα κάνει γνωστή στον Χρήστο ο διευθυντής των φυλακών. «Εχω μια δυσάρεστη εξέλιξη για εσάς, κύριε εισαγγελέα. Η Ευανθία Φαρμάκη βρέθηκε νεκρή στο κελί της», θα του πει και ο Χρήστος θα σκοτεινιάσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σασμός επόμενα επεισόδια: «Θα γίνει ράκος» - Η τιμωρία της Σάντρας για όλα αυτά που έχει κάνει!

Σασμός: Οι δύσκολες ώρες της γιαγιάς Ειρήνης στα χέρια της Σάντρας - Ο εφιάλτης μέσα στο ίδιο της το σπίτι

Σασμός (17/4): «Είναι στο νοσοκομείο!» - Της ανακοινώνουν τα δυσάρεστα και "λυγίζει"

Σασμός (16/4): «Αν εκάτεε πως είναι Σταματάκης δεν θα χυνόταν ένας ποταμός αίμα» - Συντρεπτικές αλήθειες βγαίνουν στην επιφάνεια

Σασμός (14/4): «Ο Αστέρης θα βρεθεί στην αγκαλιά μου πριν καλά-καλά το καταλάβει» - Η Σάντρα παίζει πίσω από την πλάτη της Αργυρώς

Σασμός: Το σατανικό σχέδιο της Σάντρας εναντίον της Αργυρώς - Ο Μανώλης κρυφακούει τα πάντα και ενημερώνει τον Μαθιό

Σασμός: Η λυτρωτική κατάληξη του Αντρέα - Η τραγική σκηνή όπου θα εμφανιστεί στο γάμο Αστέρη & Αργυρώς

Η Παραλία (10/4): Ο Δημητρός εμφανίζεται συνοδευόμενος από την Μαίρη στα Μάταλα και οι εύθραυστες ισορροπίες τινάζονται στον αέρα

Σασμός: «Νομίζω πως ναι» - Ο Σπύρος Σαραφιανός επιβεβαίωσε το spoil που κυκλοφορεί για την σειρά του ALPHA

Σασμός: Ο Χρήστος χαροπαλεύει - Το εν ψυχρώ δολοφονικό χτύπημα