Ο Παράδεισος των κυριών: «Πες μου ότι μ'αγαπάς» - Ο Σίμος ξεσκεπάζει την παράνομη σχέση Αμαλίας και Ντίνου

Αποκλειστικό!

Ο Παράδεισος των κυριών: «Πες μου ότι μ'αγαπάς» - Ο Σίμος ξεσκεπάζει την παράνομη σχέση Αμαλίας και Ντίνου

Στον Παράδεισο των κυριών, μια σειρά από ύποπτες κινήσεις της Αμαλίας εντείνουν τις υποψίες του Σίμου ότι κάτι μπορεί να συμβαίνει μεταξύ της γυναίκας του και του Ντίνου και αποφασίζει να τους ξεσκεπάσει...

Από την Μαρία Μεταξητινού/TiVi Σήριαλ

Ο Ντίνος πλησιάζει την Αμαλία που έχει έρθει έξω από τον «Παράδεισο»: «Σε λίγο θα σε περιμένω στο πάρκο», της λέει. Η Αμαλία πηγαίνει αλλά εμφανίζεται μπροστά του την ώρα που απογοητευμένος ετοιμάζεται να φύγει. Απελπισμένοι από την αδιέξοδη αγάπη τους, εκφράζουν ο ένας στον άλλο τα αισθήματά τους: «Θέλω να έρθεις το βράδυ στο σπίτι μου», είναι τα λόγια του. Στο μεταξύ όλοι ψάχνουν την Αμαλία και η Ειρήνη ρωτάει τη Ζηνοβία: «Πιστεύεις ότι είναι μαζί με τον Ντίνο;», ενώ η Ζηνοβία τη σταματάει: «Καλύτερα να μην ανακατεύεσαι», της λέει αυστηρά.

Την ίδια στιγμή, η Πολυξένη ενημερώνει την Αμαλία: «Σε έψαχνε ο Σίμος, που ήσουν; Ηρθε από εδώ και πήρε τη φωτογραφική σου μηχανή», της εξηγεί. Η Αμαλία πρώτα αγχώνεται και μετά γίνεται έξαλλη: «Πώς το έκανε αυτό; Με ποιο δικαίωμα;», αναρωτιέται και μόλις επιστρέφει ο Σίμος, του μιλάει πολύ έντονα γι’ αυτό που έκανε: «Τι έγινε; Μου κάνεις έλεγχο πού πάω και τι κάνω; Και τη φωτογραφική μου μηχανή ποιος σου είπε ότι μπορείς να την πάρεις;», του φωνάζει, ενώ ο Σίμος βάζει για ακόμα μια φορά νερό στο κρασί του και προσπαθεί να την ηρεμήσει: «Απλά ανησύχησα, Αμαλία μου, αν είσαι καλά. Δεν έχω κανένα λόγο να σε ελέγξω», της εξηγεί.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Αμαλία και Σίμος στην φυλακή εξαιτίας της Βικτώριας

Το ψέμα της Αμαλίας αποκαλύπτεται στον Παράδεισο των κυριών

Ο Παράδεισος των κυριών Αμαλία

Ο Σίμος έχει ακούσει την Αμαλία να μιλάει στο τηλέφωνο με τον Ντίνο και να κανονίζει να βρεθούν: «Με ποιον μιλάς;», τη ρωτάει κι εκείνη πανικόβλητη το κλείνει και του λέει: «Κανόνιζα με τη Γεωργία να πάω να δω τον ανιψιό μου».

Αμέσως μετά του ζητάει τη διεύθυνση του φωτογραφείου που άφησε το φιλμ της φωτογραφικής της για εκτύπωση: «Θέλω να πάω να τις πάρω και να τις πετάξω», του λέει. Ο Σίμος της δίνει την διεύθυνση και στη συνέχεια πηγαίνει στον «Παράδεισο» όπου μαθαίνει από τη Ζηνοβία πως η Γεωργία με τον Πάρη το έσκασαν (δείτε εδώ το ρεπορτάζ). Ετσι καταλαβαίνει πως η Αμαλία του είπε ψέματα ότι μιλούσε με τη Γεωργία. Στο μεταξύ, η Αμαλία προσπαθεί να πάρει τις φωτογραφίες από το κατάστημα της Σταδίου πριν πάει ο Σίμος, αλλά δεν τον προλαβαίνει. Ο Σίμος τις έχει πάρει ήδη, ανοίγει τον φάκελο και βλέπει τη φωτογραφία του Ντίνου. Πληγωμένος, καταλαβαίνει ότι η γυναίκα του και ο Ντίνος έχουν σχέση, αλλά δεν θέλει να το δεχτεί.

Την ίδια ώρα, η Αμαλία λέει στον Ντίνο τι έχει συμβεί: «Ωραία, τι περιμένουμε; Ας παραδεχτούμε επιτέλους την αλήθεια», της προτείνει.

Αργότερα ο Σίμος δίνει τον φάκελο με τις φωτογραφίες στην Αμαλία και της λέει τάχα πως δεν τις είδε. «Μπορείς αν θες να τις δεις», του λέει η Αμαλία, αλλά εκείνος της απαντάει: «Το μόνο που θέλω είναι να μου πεις αν μ’ αγαπάς». Οταν εκείνη του απαντάει θετικά, της λέει: «Δεν με νοιάζει τίποτε άλλο», ενώ στη συνέχεια της προτείνει: «Μπορούμε να πάμε να ζήσουμε όπου θέλεις στο εξωτερικό».

Σε λίγο όμως, η Αμαλία με τον Ντίνο βρίσκονται ξανά στο σπίτι του για να μιλήσουν. Εκεί του λέει πως αποφάσισε ότι δεν πρέπει να ξαναβρεθούν. Οταν ο Ντίνος της απαντάει πως κι εκείνος αυτό είχε αποφασίσει να της πει, η Αμαλία ξεσπάει σε κλάματα. Τότε ο Ντίνος της εκμυστηρεύεται για άλλη μια φορά τα συναισθήματά του για εκείνη, φιλιούνται με πάθος και κάνουν παθιασμένα έρωτα. Επειτα όμως η Αμαλία του ανακοινώνει: «Θα φύγω στο εξωτερικό με τον Σίμο» και του αφήνει ως ενθύμιο τη φωτογραφία που τον τράβηξε στο πάρκο.