Σαν ψέμα (10/4): «Μπορείς να κάνεις τη μητέρα της Αλίκης για μια ημέρα;» - Η Ζωή σε μεγάλο δίλημμα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του Open

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σαν ψέμα (10/4): «Μπορείς να κάνεις τη μητέρα της Αλίκης για μια ημέρα;» - Η Ζωή σε μεγάλο δίλημμα

Η νέα σειρά του Open, Σαν ψέμα έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 9/4 (δείτε εδώ πως τα πήγε σε νούμερα τηλεθέασης) και προβάλλεται καθημερινά στις 17:45. Την Τετάρτη 10/4 θα προβληθεί το τρίτο και νέο επεισόδιο με τις εξελίξεις να είναι απολαυστικές.

Οι σημερινές 10/4 εξελίξεις για τη σειρά ''Σαν ψέμα''

Επεισόδιο 3

Η Αλίκη συναντάει τη Ζωή και νομίζει ότι είναι η μαμά της. Ο Πέτρος ζητάει από τη Ζωή να γίνει η μητέρα της Αλίκης και εκείνη αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση. Η Μελίνα προσπαθεί να μάθει πληροφορίες για τη Ζωή, ενώ η Βάσω «γνωρίζει» τη Ζωή ως Χριστίνα, μητέρα της Αλίκης. Η Ζωή της εξηγεί τι συμβαίνει, η Βάσω όμως της λέει πως αυτό που κάνουν είναι τρελό. Η Αλίκη υποψιάζεται ότι ο μπαμπάς της της λέει ψέματα.

Πέμπτη 11/4 - Επεισόδιο 4

Μετά τα γενέθλια της Αλίκης, η Ζωή φεύγει. Η Αλίκη κατηγορεί τον Πέτρο, που άφησε τη «μαμά της» να φύγει κι εξαφανίζεται, ψάχνοντας από πού στάλθηκε η τελευταία καρτ-ποστάλ, που υποτίθεται έστειλε η μητέρα της. Παράλληλα, η οικογένεια της Ζωής ετοιμάζεται να κλείσει οριστικά το καφενείο, λόγω χρεών. Το παιδί εντοπίζεται, αλλά παραμένει πολύ ταραγμένο. Έτσι ο Πέτρος κάνει στη Ζωή μια σημαντική πρόταση…