Ο πρώτος από εμάς (11/4): Η Κάτια και η Σοφία θα πέσουν πάνω σε μια αμήχανη συνάντηση με τον Έβαν

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο πρώτος από εμάς (11/4):  Η Κάτια και η Σοφία θα πέσουν πάνω σε μια αμήχανη συνάντηση με τον Έβαν

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 11/4 επεισόδιο της σειράς Ο πρώτος από εμάς. Η Έλσα φιλοξενεί τον Μάριο στο σπίτι της, ενώ από την άλλη η Έλενα και ο Νικόλας πλησιάζουν όλο και πιο κοντά στην υιοθεσία της μικρής Μελίνας.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Ο πρώτος από εμάς

Επεισόδιο 47

Η ξαφνική απόφαση της Έλσας να φιλοξενήσει τον Μάριο στο σπίτι, θα φέρει σε δύσκολη θέση τον Άλκη. Το παρελθόν του Φίλιππου εισβάλει απότομα στη ζωή του και όπως όλα δείχνουν θα κοντραριστεί έντονα με το παρόν του. Η Κάτια και η Σοφία θα πέσουν πάνω σε μια αμήχανη συνάντηση με τον Έβαν, που θα βάλει σε υποψίες τη Σoφία για το ποιόν του Κοσμά. Ο Κοσμάς από την άλλη προσπαθεί να τρυπώσει ξανά στον γάμο τους, χρησιμοποιώντας την βοήθεια του Πάρη. Και όσο η Έλενα και ο Νικόλας πλησιάζουν όλο και πιο κοντά στην υιοθεσία της μικρής Μελίνας, ένα εντελώς απροσδόκητο νέο θα ταράξει τη ζωή του Άλκη και της Έλσας.

Δείτε επίσης: Ηρώ Πεκτέση - Ο πρώτος από εμάς: Οι τρικλοποδιές, η ψυχοθεραπεία και η απώλεια του κολλητού της φίλου Πάνου Νάτση

«Ήταν βαρύ το κλίμα...» - Αυτές ήταν οι πιο δύσκολες σκηνές της σειράς "Ο Πρώτος απο Εμάς"

Με αφορμή τη σειρά του ΑΝΤ1 Ο Πρώτος από Εμάς, όπου και πρωταγωνιστεί, η Αθηνά Οικονομάκου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Τύπος Tv και την δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου. Η ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες σκηνές που κλήθηκε να φέρει εις πέρας αλλά και το τέλος της σειράς.

Ξέρετε το τέλος της σειράς;

Επειδή βασίζεται σε αργεντίνικο φορτμάτ, γνωρίζουμε το τέλος. Νομίζω όμως ότι στην ελληνική μεταφορά δεν θα είναι ίδιο.

Δείτε επίσης: «Πολύ δεύτερο» - Θύελλα αντιδράσεων κάτω από τη φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου με την άσεμνη χειρονομία

Ποιο θα ήθελες να είναι το φινάλε της ηρωίδας σου;

Όλοι θα θέλαμε να εφαρμοστεί το «ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα»! Αμφιταλαντεύομαι, όμως, για το ποιο θα ήταν το ιδανικό τέλος.

Ποιες ήταν οι πιο δύσκολες σκηνές;

Τα πιο δύσκολα γυρίσματα ήταν οι πρώτες σκηνές στο νοσοκομείο, που μάθαμε ότι ο Άλκης ήταν άρρωστος. Ήταν βαρύ το κλίμα. Να πω, πάντως, ότι γενικά τα γυρίσματα είναι δύσκολα. Υπάρχουν ημέρες που φεύγω από το γύρισμα και στο δρόμο της επιστροφής έχω θολούρα στα μάτια μου.

ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ