Ηλέκτρα (12/4): «Θέλω να καταθέσω αίτηση διαζυγίου» - Τον χωρίζει και επισπεύδει την διαδικασία για να απαλλαγεί από εκείνον

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ηλέκτρα (12/4): «Θέλω να καταθέσω αίτηση διαζυγίου» - Τον χωρίζει και επισπεύδει την διαδικασία για να απαλλαγεί από εκείνον

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 12/4 επεισόδιο της σειράς, Ηλέκτρα που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ. Η Ηλέκτρα ζητάει και επίσημα από το δικηγόρο της να ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου της.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ, Ηλέκτρα

Eπεισόδιο 114

Ο Νικόλας, ενώ προετοιμάζεται για τη μεγάλη εγχείρηση, ζητάει από την Φιλιώ να τον ξεγράψει. Ο Βρεττός έρχεται απροειδοποίητα στο σπίτι της Ηλέκτρας, αποφασισμένος να την εκβιάσει. Η συζήτηση μεταξύ τους όμως, δεν εξελίσσεται όπως περίμενε. Η Δόμνα και ο Στέργιος συναντούν τυχαία τον Γκίκα στο γραφείο του Νάσου, τι ζητάει εκεί; Οι πληροφορίες για τις κινήσεις του Παύλου φτάνουν στα χέρια του Αχιλλέα.

Ο Αχιλλέας ετοιμάζεται να κάνει την κίνησή του. Η απόφαση της Ηλέκτρας να προχωρήσει με την αίτηση διαζυγίου, στέλνει τον Σωτήρη στα άκρα. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Χάρης ζητά προσωπική συνάντηση με τον Βρεττό, αποφασισμένος να τον αντιμετωπίσει στα ίσια.