Η Γη της Ελιάς - Η Ιφιγένεια Τζόλα αποχαιρετά τον «Φίλιππο»: «Αχ κορώνι μου...»

Ήταν ένα απ' τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Το τραγικό φινάλε στην ιστορία του Φίλιππου είδαμε απόψε στη Γη της Ελιάς, καθώς ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Διονύσης Παπανδρέου ανασύρθηκε νεκρός από έναν ψαρά. Ο αστυνόμος Κουράκος ενημέρωσε τους συγγενείς του άτυχου νέου και τους κάλεσε για την επίσημη αναγνώριση, καθώς η σορός του βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη. Τόσο η Βασιλική όσο και η Χάιδω κατέρρευσαν.

Μετά την προβολή του επεισοδίου στη Γη της Ελιάς, που έσπασε καρδιές, η τηλεοπτική του σύζυγος τον αποχαιρέτησε και στην πραγματική ζωή, καθώς η συνεργασία τους τα τελευταία τρία χρόνια έφτασε στο φινάλε της. Η Ιφιγένεια Τζόλα αναδημοσίευσε το βίντεο από τα social του MEGA που αφιερώθηκε στο τραγικό τέλος του ρόλου του, και έγραψε: «Αχ κορώνι μου...»

Δείτε επίσης: Διονύσης Παπανδρέου: «Είχα δεχτεί bullying!» - Οι αποκαλύψεις του για τη Γη της Ελιάς και τη σχέση του με την Ιφιγένεια Τζόλα

Η ανάρτηση της Ιφιγένειας Τζόλα

Τι δήλωνε η Ιφιγένεια Τζόλα για τη συνεργασία της με τον Διονύση Παπανδρέου στη Γη της Ελιάς

Ιφιγένεια Τζόλα και Διονύσης Παπανδρέου είχαν παραχωρήσει μία από τις σπάνιες κοινές συνεντεύξεις τους στο περιοδικό YOU, όπου μεταξύ άλλων είχαν αναφερθεί στο τηλεοπτικό τους πάντρεμα, το μέλλον των ρόλων τους, καθώς και στη σχέση τους μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Τότε, βέβαια, κανείς απ' τους δύο δεν φανταζόταν ότι θα έληγε με τέτοιο τρόπο η κοινή τους ιστορία στη μικρή οθόνη.

«Ο Διονύσης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος αλλά και ένας εξαιρετικός συνεργάτης. Νιώθω τυχερή που συνεργάζομαι μαζί του από την άποψη ότι υπάρχουν σεβασμός και κατανόηση που για μένα είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να υπάρχουν ανάμεσα σε δυο συνεργάτες. Πέρα όμως από το κομμάτι της δουλειάς είναι και ένας πολύ καλός φίλος», έλεγε μεταξύ άλλων η Ιφιγένεια Τζόλα.

Ο Διονύσης Παπανδρέου από την πλευρά του απαντούσε: «Με την Ιφιγένεια ανήκουμε στην ίδια γενιά. Εχουμε ίδια ηλικία και πολλές φορές ταυτίζονται οι απόψεις μας και οι σκέψεις μας. Συχνά και οι δύο μαζί ζητάμε τη βοήθεια των εμπειρότερων. Νιώθουμε και οι δύο σαν να είμαστε κάθε μέρα σε μια σχολή».