Ψυχοκόρες: Ο Τάσος ναρκώνει τη Νέλλα - Την δολοφονούν μπροστά στα μάτια της Μαρίκας

Τα τρία νέα επεισόδια πριν προβληθούν στον ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες: Ο Τάσος ναρκώνει τη Νέλλα - Την δολοφονούν μπροστά στα μάτια της Μαρίκας

Στα νέα επεισόδια της σειράς, Ψυχοκόρες, η Βασιλική δέχεται την εκμετάλλευση στην οικογένεια Αρδίτη προκειμένου να καταφέρει να μορφωθεί, όσο η Φρόσω κάνει έναν φίλο που θα της αλλάξει τη ζωή. Τέλος, Μαρίκα και Δεσποινιώ προσπαθούν να φύγουν από το σπίτι του Κοσμά Κοτρώτση.

Τα τρία νέα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες

Τρίτη 16/4 - Επεισόδιο 13

Ο Ερμής χρησιμοποιεί τη Βασιλική για τις παρανομίες του και η Μάγια για να χτίσει το πολιτικό της προφίλ. Η κοπέλα, που έχει αποφασίσει να σπουδάσει προκειμένου να έρθει σε επαφή με περισσότερο κόσμο και μοιραία να βρει τις αδελφές της, δέχεται να παίξει το παιχνίδι του νεαρού άντρα, ενώ είναι αποφασισμένη να βγάλει ασπροπρόσωπη τη Μάγια. «Θέλω μια μέρα να είστε περήφανη για μένα, κυρία Μάγια. Να νιώσετε πως ό,τι κάνατε για να με μορφώσετε, άξιζε τον κόπο», της δηλώνει και η Μάγια την καθησυχάζει πως ήδη είναι περήφανη για την προσπάθειά της.

Στο μεταξύ, στο σπίτι του Κοσμά Κοτρώτση, η Νέλλα βρίσκει το σημείωμα του Τάσου για τη Δεσποινώ και τιμωρεί σκληρά τη Μαρίκα που λέει πως είναι δικό της. «Σε βάλαμε στο σπίτι μας, σε ταΐζουμε, σε ποτίζουμε κι εσύ μας το ξεπληρώνεις ψάχνοντας αριστερά και δεξιά για άντρες. Ξεμυαλίζεις όσους βρεθούν εδώ μέσα και μας ξεφτιλίζεις», της λέει μεταξύ άλλων και η Μαρίκα θα επιβεβαιώσει για μια ακόμη φορά το σκληρό πρόσωπο της γυναίκας.

Η Φρόσω βρίσκει έναν φίλο στο πρόσωπο του Μέλιου και η Ευανθία πάει κρυφά στην Αλμπίνα για να μάθει τα μελλούμενα της οικογένειάς της. Οταν εκείνη της πει ότι θα μπει παιδί στο σπίτι της αλλά δεν θα είναι του άντρα της, ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει και αυτό είναι να φέρει τα δύο παιδιά σε επαφή, αφού από την πρώτη στιγμή έχει καταλάβει την ιδιαίτερη συμπάθεια που τρέφει ο ένας για το πρόσωπο του άλλου. «Βρε Μέλιο μου, δεν παίρνεις τη Φρόσω μας να πάτε σε έναν κινηματογράφο στην πλατεία του χωριού να βγει και αυτό το κορίτσι να ξεσκάσει; Από τη μέρα που γύρισε πίσω, όλο δουλειές κάνει», θα του πει δήθεν τυχαία και το νεαρό αγόρι δεν θα της χαλάσει χατίρι. Τη σκούφια της θα πετάξει όμως και η Φρόσω, που έχει αρχίσει να βλέπει με άλλο μάτι τον νέο υπάλληλο του Ηλία Νάτση.

Ωστόσο, όσο ο Αρδίτης πιέζει τον εκδότη του περιοδικού να μάθει ποιος είναι ο αρθρογράφος που καταφέρεται εναντίον του και έχει στην κατοχή του μια φωτογραφία του από μια κρυφή συνάντησή του με ξένους πολιτικούς, η Νέλλα αποφασίζει να συνοδεύσει την Ολγα στο οικοτροφείο προκειμένου να γεννήσει το παιδί της με ασφάλεια. Ή μήπως όχι; Στον παρακάτω δρόμο από αυτόν της οικογένειας Κοτρώτση, ο αδελφός της Ολγας τις σταματάει και της αφαιρεί τη ζωή για το κακό που τους έκανε και «λέρωσε» το όνομα της οικογένειάς τους με το νόθο παιδί που έχει στα σπλάχνα της. Η Ολγα πέφτει κάτω νεκρή, μπροστά στα αθώα μάτια της Μαρίκας.

Δείτε σούπερ αποκλειστικό: «Συγγνώμη ποια είστε, δεν σας γνωρίζω» - Η σπαρακτική σκηνή που η Βασιλική συναντά τον πατέρα της

Τετάρτη 17/4 - Επεισόδιο 14

Μετά το περιστατικό αυτό, η Μαρίκα αναζητά συγκλονισμένη τη Βικτωρία, ώστε να φύγουν το συντομότερο με τη Δεσποινιώ από το σπίτι του Κοτρώτση. «Δεν έχουμε καμία θέση σε αυτό το σπίτι. Κάθε μέρα που μένουμε, θέτουμε τους εαυτούς μας περισσότερο σε κίνδυνο», θα πει στην αδελφή της, η οποία όμως θα της μηνύσει ότι θέλει να μείνει μιας κι έχει συνηθίσει.

Ο Τάσος προμηθεύει με όπιο τη Νέλλα που κάνει κατάχρηση επηρεασμένη από το πρωινό περιστατικό και σχεδόν χάνει τις αισθήσεις της. Ο γιατρός της το καταλαβαίνει και της συνιστά να μην πάρει ποτέ ξανά. Στο μεταξύ, ο Κοσμάς έχει αρχίσει να παρατηρεί πως η γυναίκα του έχει μεγάλο πρόβλημα.

Παράλληλα, ο Λεωνίδας παγιδεύει τη Βασιλική και ο Παύλος ξεσπά άσχημα όταν τη βρίσκει στο γραφείο του. Ο Αρδίτης συγχύζεται με τη φωτογράφιση στο νοσοκομείο και τις πρωτοβουλίες της Μάγιας χωρίς την έγκρισή του, πράγμα που αρέσει στον Παύλο. Η Φρόσω και ο Μέλιος έρχονται όλο και πιο κοντά και η Ευανθία καταλαβαίνει ξεκάθαρα ότι το παιδί που θα γεννηθεί τελικά θα είναι δικό του και όχι του άντρα της.

Δείτε επίσης: Σκληρό! Την κλείνει στο ψυχιατρείο - «Είναι για το καλό σου αγάπη μου»

Πέμπτη 18/4 - Επεισόδιο 15

Η Μαρίκα ανησυχεί μήπως η Δεσποινιώ έχει παρενοχληθεί από τον Κοσμά, αλλά εκείνη το αρνείται. «Οχι, Μαρίκα, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για μένα. Ο κύριος Κοσμάς ήταν πάντα ευγενικός απέναντί μου. Μόνο καραμέλες μου έδινε όταν του πήγαινα την αλληλογραφία του», θα πει, ενώ ο τελευταίος θα προσπαθεί με νύχια και με δόντια να λύσει το πρόβλημα στο εργοστάσιο. Ο Παύλος και η Βασιλική επισκέπτονται τον Εθνικό Κήπο, πηγαίνοντας στο Εργατικό Κέντρο για την ομιλία της Μάγιας, και αρχίζει να γίνεται αισθητή η μεταξύ τους συμπάθεια και ο θαυμασμός. Η Ευανθία, με τους άντρες των αδελφών του Νάτση να απειλούν την περιουσία του, επισπεύδει την απόκτηση παιδιού με κάθε τρόπο και κανονίζει σε Φρόσω και Μέλλιο μια ακόμα συνάντηση.

Δείτε σούπερ αποκλειστικό - Ο Τάσος κλέβει την Δεσποινιώ και την βγάζει στο κλαρί

Ο Τάσος Μέρμηγκας συνεχίζει να βρίσκεται στο σπίτι της οικογένειας Κοτρώτση με κάθε αφορμή και μάλιστα σε μια από αυτές προσπαθεί να μάθει τη Νέλλα να χορεύει τανγκό. Η Δεσποινιώ που θα περάσει από μπροστά του, θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του και για να δείξει στην κυρία του σπιτιού τα βήματα, θα χρησιμοποιήσει το νεαρό κορίτσι. Οι κινήσεις του απέναντι στην ψυχοκόρη της Νέλλας κατά τη διάρκεια της πρόβας θα πυροδοτήσει την παρανοϊκή ζήλια της και θα την κάνει αργότερα να ξεσπάσει εναντίον της.