Ο παράδεισος των κύριων: Στην φυλακή η Αμαλία εξαιτίας του Ντίνου - «Βρες μου έναν καλό δικηγόρο»

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο παράδεισος των κύριων: Στην φυλακή η Αμαλία εξαιτίας του Ντίνου - «Βρες μου έναν καλό δικηγόρο»

Η Βικτώρια στον Παράδεισο των κυριών δεν καταφέρνει να το σκάσει και συλλαμβάνεται. Μαζί της όμως συλλαμβάνονται και η Αμαλία με τον Σίμο για υπόθαλψη εγκληματία. Την ίδια ώρα, η Γεωργία αποφασίζει να το σκάσει με τον Πάρη και το μωρό για να μην της το πάρει ο Χριστόφορος.

Οι εξελίξεις της εβδομάδας 15-19/4 στην σειρά του ALPHA, Παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 128 - Δευτέρα 15/4

Η Βικτώρια ετοιμάζεται να το σκάσει στο εξωτερικό, τη στιγμή που ο Μάρκος αποκαλύπτει στον Ντίνο πως είδε τον Σίμο σε κάποιο ξενοδοχείο στο Λαγονήσι. Τότε ο Ντίνος, υποψιασμένος πως πήγε να συναντήσει τη Βικτώρια, ενημερώνει την αστυνομία: «Η Καρτεζίνη βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα σε ένα ξενοδοχείο στο Λαγονήσι», τους λέει. Οι προσπάθειες του Δημοσθένη να την ειδοποιήσει πέφτουν στο κενό, γιατί βρίσκονται συνέχεια στα πόδια του ο Σωτήρης και ο Μηλιώνης.

Ο Χρήστος προσπαθεί να βρει τρόπο να προσεγγίσει τη Μιράντα, με κακό βέβαια σκοπό, και πηγαίνει στον «Παράδεισο» για να δώσει δήθεν ένα δώρο για την Αμαλία. Το αφήνει στη Μιράντα και της λέει: «Θα ήθελα πολύ να μπορούσαμε να γίνουμε ξανά οικογένεια με τον γιο μου».

Την ίδια στιγμή, ο δικαστικός κλητήρας πηγαίνει να πάρει το μωρό από το σπίτι του Πάρη, αλλά δεν το βρίσκει εκεί. Λίγο αργότερα, ο δικηγόρος του Μπουραντά τον ενημερώνει: «Το παιδί δεν ήταν τελικά στο σπίτι τού Πάρη κι έτσι δεν μπόρεσε να το πάρει ο εισαγγελέας». Εξαλλος ο Χριστόφορος, πηγαίνει στο γραφείο τού Μάρκου και φωνάζει πως τον κοροϊδεύουν.

Η Αμαλία επισκέπτεται τη Βικτώρια μαζί με τον Σίμο και της ζητάει να το ξανασκεφτεί και να μη φύγει. Τότε μπαίνει στο δωμάτιο ο Σωτήρης με τον Μηλιώνη και τους ανακοινώνουν ότι συλλαμβάνονται και οι τρεις. Την ίδια ώρα, ο Πάρης αφήνει το μωρό στην Πιπίτσα, ενώ η Πολυξένη επισκέπτεται τη Μάγια και μετά από λίγο έρχεται τυχαία και ο Φώτης. Στο μεταξύ, η Ειρήνη συνεχίζει να αισθάνεται πράγματα για τον Αποστόλη. Συναντιούνται για καφέ και για μια ακόμα φορά έρχονται πιο κοντά.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Σίμος και Δημοσθένης σχεδιάζουν την απόδραση της Βικτώριας - Ο ρόλος του Ρένου

Επεισόδιο 129 - Τρίτη 16/4

Η Γεωργία προσποιείται ότι αποφάσισε να μείνει με τη μητέρα της και τον αδελφό της, αλλά έχουν αποφασίσει κρυφά με τον Πάρη να πάρουν το παιδί και να εξαφανιστούν. Την ίδια στιγμή, ο Χρήστος είναι γοητευμένος με τη Στέλλα και της προτείνει να μείνει στο σπίτι του. Η Βικτώρια βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής και τηλεφωνεί στον Χριστόφορο να βρει δικηγόρο. Ο Χριστόφορος όμως της κλείνει το τηλέφωνο και είναι αποφασισμένος να βοηθήσει μόνο την Αμαλία και να αφήσει τη Βικτώρια να σαπίσει στη φυλακή.

Παράλληλα, ο Ντίνος ζηλεύει την οικειότητα της Μιράντας με τον Χριστόφορο και φοβάται πως κάτι τρέχει μεταξύ τους. Ωστόσο, ο Βύρωνας τον προειδοποιεί: «Το καλό που σου θέλω είναι να απομακρυνθείς άμεσα τόσο από τη Μιράντα όσο και από την Αμαλία και να ξεκαθαρίσεις τι πραγματικά συμβαίνει μέσα του, γιατί οδεύεις ολοταχώς προς την καταστροφή». Στο μεταξύ, ο Βλησσάρης ανακοινώνει τη σχέση του με τη Φωφώ και κερνάει όλους τους φίλους του.

Την ίδια ώρα, ο Σίμος ζητά τη βοήθεια της μητέρας του: «Βρες μου έναν καλό δικηγόρο», της ζητάει, αλλά εκείνη του βάζει έναν όρο: «Θα σε βοηθήσω αν αποφασίσεις να χωρίσεις με την Αμαλία», του δηλώνει και ο Σίμος τσακώνεται άσχημα μαζί της. Ο Χρήστος, γοητευμένος με τη Στέλλα, της προτείνει να μείνει στο σπίτι του και έρχονται πολύ κοντά.

Ο παράδεισος των κύριων ALPHA εξελίξεις

Επεισόδιο 130 - Τετάρτη 17/4

Ο Ντίνος προτείνει στην Αμαλία να αναλάβει την υπεράσπισή της ο Βύρωνας, αλλά εκείνη έξαλλη αρνείται. Η Βικτώρια ζητά από τον Δημοσθένη να πάρει το ψεύτικο διαβατήριο, πριν πέσει σε λάθος χέρια, αλλά θα τον έχουν προλάβει ήδη οι αστυνόμοι της σήμανσης… Ο Στέφανος προσπαθεί να μεταπείσει τη Γεωργία με την Πάρη να μη φύγουν, χωρίς να τα καταφέρει. Την ίδια ώρα, ο Χριστόφορος δέχεται ένα τηλεφώνημα από το σανατόριο που βρίσκεται η Ματούλα και τον ενημερώνουν πως έχει συνέλθει, παρόλο που δεν μπορεί να μιλήσει.

Δείτε επίσης αποκλειστικό ρεπορτάζ: «Πες μου ότι μ'αγαπάς» - Ο Σίμος ξεσκεπάζει την παράνομη σχέση Αμαλίας και Ντίνου

Επεισόδιο 131 - Πέμπτη 18/4

Η Σύρμω εξομολογείται στη Δάφνη και έπειτα και στον Βλησσάρη τον λόγο που δεν ήρθε ο Θωμάς, αλλά δεν τους λέει γιατί έριξε το χαστούκι. Ετσι την επομένη πηγαίνει πρωί-πρωί στο σπίτι του για να ζητήσει συγγνώμη, αλλά η αντίδραση του Θωμά την ξαφνιάζει. Την ίδια ώρα, η Ολγα σε μια στιγμή αδυναμίας έρχεται κοντά με τον Σωτήρη, αλλά αμέσως του ξεκαθαρίζει: «Με αυτό το φιλί δεν σημαίνει ότι άλλαξε κάτι για μας».

Λίγο αργότερα η Δωροθέα ζητάει από την Ολγα να μείνει, αλλά η Ολγα τής εξηγεί: «Δεν μπορώ να πάρω μόνη μου μια τέτοια απόφαση. Θα πρέπει να ρωτήσω πρώτα τον Πάρη». Η Δωροθέα όμως γίνεται έξαλλη, τσακώνονται άσχημα για την ιδιοκτησία του σπιτιού και η Δωροθέα πηγαίνει στον Μάρκο, όπου εκείνος δέχεται να μείνουν μαζί. Ασχημα όμως τσακώνεται και ο Ντίνος με τη μητέρα του την Ειρήνη, καθώς εκείνη του λέει: «Ξέρω ότι δεν έχεις ξεπεράσει ακόμα την Αμαλία».

Επεισόδιο 132 - Παρασκευή 19/4

Παράλληλα, ο Πάρης ενημερώνει τη Γεωργία: «Εχω βρει ένα σπίτι στο δάσος, σε ένα χωριό στη Θήβα για να μείνουμε» και στη συνέχεια ετοιμάζουν και οι δύο τα πράγματα τους κρυφά απ’ όλους για να φύγουν την επόμενη μέρα. Η Στέλλα και ο Χρήστος έρχονται πιο κοντά με τη συγκατοίκησή τους. Στο μεταξύ, η Μιράντα και ο Χριστόφορος βρίσκουν τον Ντίνο αποκοιμισμένο μέσα στο αυτοκίνητό του έξω από το αστυνομικό τμήμα που κρατείται η Αμαλία.

Η Γεωργία φεύγοντας αποφασίζει να αφήσει ένα γράμμα στο σπίτι του πατέρα της, κίνηση που μπορεί να αποβεί μοιραία, καθώς το γράμμα το βρίσκει η Δωροθέα. Ο Σίμος απογοητεύεται όταν γυρνά στο σπίτι μετά από την ανάκριση και δεν βρίσκει την Αμαλία να τον περιμένει. Παίρνει την παρατημένη φωτογραφική μηχανή της Αμαλίας και φεύγει από το σπίτι. Εχει σκοπό να φωτογραφίσει ή να εμφανίσει το φιλμ και μαζί μ’ αυτό και τις κρυφές σκέψεις της Αμαλίας;