Παγιδευμένοι (15/4): «Προτιμώ να πεθάνω από το να μιλήσω» - Στιγμές αγωνίας για την μικρή αδερφή του Δημήτρη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι (15/4): «Προτιμώ να πεθάνω από το να μιλήσω» - Στιγμές αγωνίας για την μικρή αδερφή του Δημήτρη

Με το σοκαριστικό βίντεο της Δάφνης αιχμάλωτης στην σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, τα χρονικά περιθώρια για να τη βρει ο Δημήτρης στενεύουν με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές στο σημερινό 15/4 επεισόδιο.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι

Επεισόδιο 50

Η ψυχολογία του είναι πολύ άσχημη. «Πώς θα το σταματήσω;», λέει κλαίγοντας στην Αννα. «Θα τη σώσεις. Είμαι σίγουρη», του λέει και τον αγκαλιάζει. Ενα απειλητικό τηλεφώνημα από τους απαγωγείς, φέρνει τον Δημήτρη ξανά μπροστά σε ένα ηθικό δίλημμα. Τι απόφαση θα πάρει ο εισαγγελέας Μαρκέτος; Τώρα θα καταλάβει πολλά σε σχέση με την Αννα και τις αποφάσεις που πήρε όταν η ανιψιά της κινδύνευε να μπει φυλακή. Ισως ήρθε η ώρα για να της ζητήσει «συγγνώμη». Κι ενώ η έρευνα για την εύρεση της Δάφνης είναι σε εξέλιξη, οι ανακρίσεις των υπόπτων για τη δολοφονία της Μαριάννας συνεχίζονται, με τις κόντρες και τις αποκαλύψεις να φέρνουν τα πάνω-κάτω.

Η κλεψύδρα φαίνεται να αδειάζει, όταν η αστυνομία θα προχωρήσει στη σύλληψη δύο προσώπων, της Νικολίνα και του Ιβάν. Ολα αυτά, κάτω από τις ραδιούργες κινήσεις Αλέκου και Ιάσονα και με τον Σπύρο ακόμη να χαροπαλεύει.

Ο Δημήτρης ανακρίνει τον Ιβάν. «Μαχαίρωσες τον πατέρα μου; Απήγαγες την αδελφή μου;», τον ρωτάει με μένος. Εκείνος απαντάει με ειρωνεία: «Πού να ξέρω ποιος είναι ο πατέρας σου; Μαχαίρωσα κάποιον. Αν το κορίτσι είναι αδελφή σου λυπάμαι». Οταν ο Δημήτρης επιμένει να του πει πού είναι η Δάφνη, εκείνος απαντάει: «Προτιμώ να πεθάνω από το να μιλήσω» και αμέσως μετά αρπάζει το όπλο από τον αστυνομικό και αυτοκτονεί.

Δείτε επίσης: Νεκρός ο Δημήτρης - Στην φυλακή η Άννα για την δολοφονία του