Ο παράδεισος των κυριών (15/4): «Γιατί να κρυβόμαστε;» - Ένα ζευγάρι αποκαλύπτεται και ένα άλλο είναι στα όρια χωρισμού

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο παράδεισος των κυριών (15/4): «Γιατί να κρυβόμαστε;» - Ένα ζευγάρι αποκαλύπτεται και ένα άλλο είναι στα όρια χωρισμού

Ο παράδεισος των κυριών επιστρέφει απόψε 15/4 με νέο επεισόδιο μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Ένα νέο ζευγάρι αποκαλύπτεται, ενώ ένα άλλο είναι έτοιμο να χωρισμό. Την ίδια ώρα ο Χριστόφορος ψάχνει να βρει το εγγόνι του.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 128

Η Βικτώρια ετοιμάζεται να το σκάσει στο εξωτερικό, τη στιγμή που ο Μάρκος αποκαλύπτει στον Ντίνο πως είδε τον Σίμο σε κάποιο ξενοδοχείο στο Λαγονήσι. Τότε ο Ντίνος, υποψιασμένος πως πήγε να συναντήσει τη Βικτώρια, ενημερώνει την αστυνομία: «Η Καρτεζίνη βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα σε ένα ξενοδοχείο στο Λαγονήσι», τους λέει. Οι προσπάθειες του Δημοσθένη να την ειδοποιήσει πέφτουν στο κενό, γιατί βρίσκονται συνέχεια στα πόδια του ο Σωτήρης και ο Μηλιώνης.

Ο Χρήστος προσπαθεί να βρει τρόπο να προσεγγίσει τη Μιράντα, με κακό βέβαια σκοπό, και πηγαίνει στον «Παράδεισο» για να δώσει δήθεν ένα δώρο για την Αμαλία. Το αφήνει στη Μιράντα και της λέει: «Θα ήθελα πολύ να μπορούσαμε να γίνουμε ξανά οικογένεια με τον γιο μου».

Δείτε επίσης αποκλειστικό: «Πες μου ότι μ'αγαπάς» - Ο Σίμος ξεσκεπάζει την παράνομη σχέση Αμαλίας και Ντίνου

Την ίδια στιγμή, ο δικαστικός κλητήρας πηγαίνει να πάρει το μωρό από το σπίτι του Πάρη, αλλά δεν το βρίσκει εκεί. Λίγο αργότερα, ο δικηγόρος του Μπουραντά τον ενημερώνει: «Το παιδί δεν ήταν τελικά στο σπίτι τού Πάρη κι έτσι δεν μπόρεσε να το πάρει ο εισαγγελέας». Εξαλλος ο Χριστόφορος, πηγαίνει στο γραφείο τού Μάρκου και φωνάζει πως τον κοροϊδεύουν.

Η Αμαλία επισκέπτεται τη Βικτώρια μαζί με τον Σίμο και της ζητάει να το ξανασκεφτεί και να μη φύγει. Τότε μπαίνει στο δωμάτιο ο Σωτήρης με τον Μηλιώνη και τους ανακοινώνουν ότι συλλαμβάνονται και οι τρεις. Την ίδια ώρα, ο Πάρης αφήνει το μωρό στην Πιπίτσα, ενώ η Πολυξένη επισκέπτεται τη Μάγια και μετά από λίγο έρχεται τυχαία και ο Φώτης. Στο μεταξύ, η Ειρήνη συνεχίζει να αισθάνεται πράγματα για τον Αποστόλη. Συναντιούνται για καφέ και για μια ακόμα φορά έρχονται πιο κοντά.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Σίμος και Δημοσθένης σχεδιάζουν την απόδραση της Βικτώριας - Ο ρόλος του Ρένου