Η Μάγισσα: Το φινάλε της πρώτης σεζόν βάφτηκε στο αίμα – Ο Αντρέι νεκροφίλησε την Θεοφανώ

Δείτε το τρέιλερ για τον Β' κύκλο με την Μαρία Κίτσου

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Η Μάγισσα: Το φινάλε της πρώτης σεζόν βάφτηκε στο αίμα – Ο Αντρέι νεκροφίλησε την Θεοφανώ

Ήταν χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο πολυσυζητημένες σειρές της φετινής σεζόν, με το φινάλε της να προκαλεί χαμό και να γίνεται πρώτο trend στο X (πρώην twitter). Η Μάγισσα έριξε αυλαία απόψε (15/4) καθηλώνοντας το κοινό που δεν έχασε λεπτό να σχολιάζει τις εξελίξεις σε συναισθηματικά φορτισμένες σκηνές που δίχασαν.

Ακόμα και οι πιο σκληροί λύγισαν, στη σκηνή όπου η Θεοφανώ θυσιάστηκε για να σώσει το παιδί της από τη μανία των Γερακάρηδων, έχοντας εξοντώσει την Κυπριανή. Τραγικές φιγούρες ο Αντρέι και ο Μάρκος που έχασαν για πάντα τη γυναίκα που αγάπησαν. Ο έρωτας της σφραγίστηκε για πάντα με ένα φιλί που της έδωσε ο Αντρέι, τη στιγμή που ξεψυχά, με το κοινό να υποκλίνεται στην ερμηνεία του Αναστάση Ροϊλού, που απογείωσε μία ήδη δυνατή σκηνή.

Ο Μιχαήλ, μη θέλοντας να φύγει ο Μάρκος από το βόλι του αδελφού του, Τζαννή, μπαίνει μπροστά και τραυματίζεται θανάσιμα ο ίδιος. Πριν φύγει από τη ζωή, ζητάει από τον Τζαννή να κατεβάσει το όπλο και να μην σκοτώσει τον αδελφό του.

Δείτε επίσης: Λευτέρης Χαρίτος - Έδωσε spoiler για το τελευταίο επεισόδιο της Μάγισσας: «Όποιος δει το επεισόδιο να μείνει και μετά...»

Οι περισσότεροι από τους ήρωες πέθαναν με τους τηλεθεατές να αντιδρούν με διάφορους τρόπους: Άλλοι ευχαριστημένοι, άλλοι συγκλονισμένοι και άλλοι... έξαλλοι με τους δημιουργούς της Μάγισσας, καθώς ήθελαν ένα διαφορετικό τέλος για τον αγαπημένο τους χαρακτήρα.

Στον αέρα το τρέιλερ του Β' κύκλου της Μάγισσας

Και κάπως έτσι η πρώτη σεζόν της Μάγισσας έφτασε στο τέλος της, και για τους περισσότερους χαρακτήρες αυτό θα είναι και το φινάλε; Ποια, ωστόσο, είναι η απαρχή τους; Σε αυτές τις ερωτήσεις έρχεται να απαντήσει ο Β' κύκλος, με τον υπότιτλο «Φλεγόμενη καρδιά» που θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον ερχόμενο Οκτώβριο

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ με την Μαρία Κίτσου: