Γη της Ελιάς - Ιφιγένεια Τζόλα: Ο θρήνος της Βασιλικής στον τάφο, έκανε το twitter να σπαράξει στο κλάμα

Η κηδεία του Φίλιππου που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό.

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς - Ιφιγένεια Τζόλα: Ο θρήνος της Βασιλικής στον τάφο, έκανε το twitter να σπαράξει στο κλάμα

Με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό, η «Γη της Ελιάς», στο Mega, το βράδυ της Δευτέρας 15/4, αποχαιρέτησε τον Φίλιππο Στεφανέα και βύθισε τους ήρωες της σειράς στο πένθος.

Οι πιο συγκλονιστικές σκηνές και αυτές που ξεχώρισαν από την σειρά, ήταν της Βασιλικής και της Χάιδως που είπαν το σπαρακτικό αντίο στον άντρα και στον γιο τους αντίστοιχα και σπάραξαν στο κλάμα χάνοντας το στήριγμά τους. «Ήταν τα πάντα για εμένα, έμεινα μόνη μου, τα έχασα όλα». Οι πιο τραγικές φιγούρες στον χαμό του Φίλιππου, η μητέρα του Χάιδω και η γυναίκα του Βασιλική έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνειών και το twitter αποθέωσε και τις δυο για το ρεσιτάλ ερμηνείας τους.

Οι αλλόφρονες σκηνές, της μάνας του Φίλιππου και της γυναίκας του, πάνω από το φέρετρο, την στιγμή που τον αποχαιρετάνε αγκαλιασμένες, ο σπαραγμός της Χάιδως και της Βασιλικής και το αβέβαιο μέλλον τους έκαναν το κοινό να παρακολουθήσει με κομμένη την ανάσα το συγκεκριμένο επεισόδιο.

Δείτε επίσης: Η Γη της Eλιάς – «Ράγισαν καρδιές» στην κηδεία του Φίλιππου: Τραγικές φιγούρες Χάιδω και Βασιλική

Η Γη της Ελιάς: «Αυτή η εικόνα δεν πρόκειται να φύγει από τα μάτια μου»

«Πρέπει να σταθείς δίπλα στο παιδί σου και μάνα και πατέρας Βασιλική, κάντο για το παιδί σου και για τον Φίλιππο αγάπη μου που ήξερες πόσο την λάτρευε». Τα λόγια αγάπης του Στάθη στην κόρη του, για την συνέχεια στην ζωή της χωρίς τον Φίλιππο, και ότι τώρα με τον νέο της ρόλο πρέπει να σταθεί μάνα και πατέρας για το παιδί της, δεν μπορούν να ηρεμήσουν την Βασιλική που έχει μόλις βάλει τον άντρα της στο χώμα... «Συγγνώμη δεν μπορώ να είμαι καλά, δεν μπορώ, είδα τον Φίλιππο να τον σκεπάζει το χώμα, αυτή η εικόνα δεν μπορεί να φύγει από τα μάτια μου. Αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ, θα είμαι για πάντα μισή», λέει με δάκρυα στα μάτια η Βασιλική και σπαράζει στο κλάμα.

Το twitter σπάραξε στο κλάμα με τον θάνατο του Φίλιππου

Τα social media πήραν φωτιά με τον θάνατο του Φίλιππου. Ορισμένοι εκθείασαν την ερμηνεία όλων των ηθοποιών και περισσότερο της Βασιλικής και της Χάιδως, άλλοι όμως ήταν σε έξαλλη κατάσταση για την συνέχεια της σειράς και τον ατελείωτο θρήνο με τις απώλειες των πρωταγωνιστών... Το κοινό διχασμένο πλέον μετά τις σκηνές της κηδείας και του πόνου, κατέκλυσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το fan club της δημοφιλούς σειράς έγραψε εκατοντάδες σχόλια. Μερικά από αυτά έλεγαν: «Ρεσιτάλ υποκριτικής. Συγχαρητήρια, μπράβο σε όλους», «Δεν αντέχω άλλο, έχω μεγάλο πόνο», «Θα έπρεπε να το έλεγαν η Γη του θανάτου, φτάνει πια».