Το Ναυάγιο: Η σοκαριστική σκηνή που ο Ιπποκράτης σακατεύει στο ξύλο τον γιο του - «Είσαι τρελός άνθρωπέ μου, είναι ένα μικρό παιδί»

«Πρέπει να σκληραγωγηθεί, να γίνει ένας σκληρός άντρας»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο: Η σοκαριστική σκηνή που ο Ιπποκράτης σακατεύει στο ξύλο τον γιο του - «Είσαι τρελός άνθρωπέ μου, είναι ένα μικρό παιδί»

Το σκληρό πρόσωπο του πατέρα του θα δοκιμάσει για πρώτη φορά ο Ορφέας στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega, Ναυάγιο. Η Ειρήνη θα είναι αυτή που θα σώσει το αγόρι από τα χέρια του λιμενικού.

Το μικρό αγόρι έχει καταλάβει από καιρό τον αυταρχικό χαρακτήρα του πατέρα του και αυτός είναι κυρίως ο λόγος που τον αποφεύγει και προτιμάει να περνάει τον περισσότερο χρόνο του με την Ειρήνη και τη Δήμητρα. Και η Ειρήνη όμως με τη σειρά της έχει αρχίσει να δένεται με τον Ορφέα και να του δίνει όσο περισσότερη αγάπη και στοργή μπορεί, αφού έχει καταλάβει πως από τότε που πέθανε η μητέρα του, Κλαίρη, ο αξιωματικός του λιμενικού δείχνει να τον αποκλείει από τη ζωή του. Το παραπάνω γεγονός θα γίνει ακόμα μια φορά αντιληπτό στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Παπαγιαννοπούλου στο περιοδικό TiVi Σίριαλ, ο Ιπποκράτης θα δείξει τα πραγματικά του αισθήματα στον γιο του σακατεύοντάς τον στο ξύλο. Αφορμή θα σταθεί το γεγονός πως η Ειρήνη θα είναι ακόμα απόμακρη από εκείνον και μάλιστα συχνά θα επιλέγει να μην κοιμούνται στο ίδιο δωμάτιο. Ετσι, ο μικρός που θα βρεθεί μπροστά στον λιμενικό, θα γίνει αποδέκτης της οργής του.

Δείτε επίσης: Το Ναυάγιο: Η Αλίκη έγκυος στο παιδί του Παντελίδη - Ο Γιώργης στο πλευρό της

Θα βαρέσει το μικρό αγόρι που δεν θα υπακούσει σε κάποια εντολή του, τα κλάματα του οποίου θα γίνουν γρήγορα αντιληπτά στην Ειρήνη και τη Δήμητρα. Η γυναίκα του Ιπποκράτη με δυσκολία θα μπει ανάμεσα σε εκείνον και τον γιο του. «Είσαι τρελός, άνθρωπέ μου; Είναι ένα μικρό παιδί, τι κακό σου έκανε και τον τιμωρείς τόσο σκληρά; Μόνο αγάπη χρειάζεται», θα του φωνάξει και ο αξιωματικός θα της πει: «Ειρήνη, μην ανακατεύεσαι και μην μπαίνεις ανάμεσά μας. Ο Ορφέας πρέπει να σκληραγωγηθεί για να γίνει ένας σωστός άντρας όταν μεγαλώσει», θα της εξηγήσει και η Ειρήνη θα καταλάβει ξεκάθαρα πως έχει παντρευτεί έναν πολύ επικίνδυνο άνθρωπο.

Το Ναυάγιο: Η σοκαριστική σκηνή που ο Ιπποκράτης σακατεύει στον ξύλο τον γιο του

Το Ναυάγιο: Η Ευγενία μαθαίνει την αλήθεια

Σοκαρισμένη ακόμα η Ειρήνη, δεν θα μπορεί να πιστέψει ότι ο άντρας της χτυπάει το ίδιο του το παιδί και έτσι, όταν συναντήσει την Ευγενία, δεν θα διστάσει να της μεταφέρει το τραγικό περιστατικό. Η αδελφή της Κλαίρης θα κλονιστεί και θα της αποκαλύψει πως είναι πεπεισμένη ότι εκείνος έκανε κακό και στη γυναίκα του. «Μετά από αυτό που είδα, για όλα τον έχω ικανό και σου υπόσχομαι να κινήσω γη και ουρανό προκειμένου να μάθω την αλήθεια γύρω από τον θάνατο της Κλαίρης. Πρέπει να πληρώσει ακριβά αν είναι ο δολοφόνος της γυναίκα του», θα της απαντήσει και οι δύο γυναίκες θα κάνουν μια μυστική συμφωνία για το καλό του Ορφέα κυρίως.