Ψυχοκόρες (17/4): «Έγκυος;» - Την χτυπάει άγρια και εκείνη τη βρίσκουν αναίσθητη στο δωμάτιό της το επόμενο πρωί

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες (17/4): «Έγκυος;» - Την χτυπάει άγρια και εκείνη τη βρίσκουν αναίσθητη στο δωμάτιό της το επόμενο πρωί

Το βράδυ της Τετάρτης 17 Απριλίου στο κανάλι του ΑΝΤ1 παίζουν οι Ψυχοκόρες και το ολοκαίνουριο επεισόδιο θα είναι συγκλονιστικό! Μία εγκυμοσύνη γίνεται γνωστή, ενώ η μία πρωταγωνίστρια πέφτει αναίσθητη στο πάτωμα και όλοι αγωνιούν για την κατάστασή της.

Τι θα δούμε απόψε 17/4 στις Ψυχοκόρες - Επεισόδιο 14

Μετά το περιστατικό αυτό, η Μαρίκα αναζητά συγκλονισμένη τη Βικτωρία, ώστε να φύγουν το συντομότερο με τη Δεσποινιώ από το σπίτι του Κοτρώτση. «Δεν έχουμε καμία θέση σε αυτό το σπίτι. Κάθε μέρα που μένουμε, θέτουμε τους εαυτούς μας περισσότερο σε κίνδυνο», θα πει στην αδελφή της, η οποία όμως θα της μηνύσει ότι θέλει να μείνει μιας κι έχει συνηθίσει.

Δείτε επίσης: Ψυχοκόρες σούπερ αποκλειστικό: «Είναι γιος μου!» - Ο Σώτος είναι παιδί της Αρχοντούλας

Ο Τάσος προμηθεύει με όπιο τη Νέλλα που κάνει κατάχρηση επηρεασμένη από το πρωινό περιστατικό και σχεδόν χάνει τις αισθήσεις της. Ο γιατρός της το καταλαβαίνει και της συνιστά να μην πάρει ποτέ ξανά. Στο μεταξύ, ο Κοσμάς έχει αρχίσει να παρατηρεί πως η γυναίκα του έχει μεγάλο πρόβλημα.

Παράλληλα, ο Λεωνίδας παγιδεύει τη Βασιλική και ο Παύλος ξεσπά άσχημα όταν τη βρίσκει στο γραφείο του. Ο Αρδίτης συγχύζεται με τη φωτογράφιση στο νοσοκομείο και τις πρωτοβουλίες της Μάγιας χωρίς την έγκρισή του, πράγμα που αρέσει στον Παύλο. Η Φρόσω και ο Μέλιος έρχονται όλο και πιο κοντά και η Ευανθία καταλαβαίνει ξεκάθαρα ότι το παιδί που θα γεννηθεί τελικά θα είναι δικό του και όχι του άντρα της.

Δείτε επίσης: Σκληρό! Την κλείνει στο ψυχιατρείο - «Είναι για το καλό σου αγάπη μου»

Αυτή η πρωταγωνίστρια θα γίνει μαμά!

Τα πάνω κάτω έρχονται στην σειρά του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες! Ενώ η Μάγια θα νομίζει πως το κενό στη σχέση με τον άντρα της έχει καλυφθεί και οι δυο τους έχουν αρχίσει να έρχονται ξανά πολύ κοντά, ο Παύλος θα περνάει τα περισσότερα βράδια του με τη Βασιλική.

Η σχέση του Παύλου Στρατή και της Μάγιας Αρδίτη κάθε άλλο παρά καλή ήταν το τελευταίο διάστημα. Τα όνειρα εκείνης για μια πολιτική καριέρα και η πίεση του πατέρα της δεν βρήκαν ποτέ σύμφωνο εκείνον και τις ιδεολογικές του απόψεις, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεταξύ τους ένα κενό. Όταν μάλιστα η Μάγια έφερε στο σπίτι τους μια νέα ψυχοκόρη, τη Βασιλική Πολύζου, η σχέση τους οξύνθηκε ακόμα περισσότερο. Στα επόμενα επεισόδια όμως, αυτό θα αλλάξει. Βασιλική και Παύλος θα έρθουν πολύ κοντά και εκείνος θα αρχίσει να θαυμάζει το κορίτσι που θέλει να σπουδάσει για να σταθεί στην κοινωνία.

Ψυχοκόρες - ΑΝΤ1

Δείτε επίσης: Ψυχοκόρες: «Συγγνώμη ποια είστε, δεν σας γνωρίζω» - Η σπαρακτική σκηνή που η Βασιλική συναντά τον πατέρα της

Σύντομα ο Παύλος θα προτείνει να κάνει και μαθήματα στην ψυχοκόρη τους, προκειμένου να την προετοιμάσει για τις εξετάσεις που θα περάσει και τότε θα καταλάβει πως έχει στα χέρια του ένα ακατέργαστο διαμάντι. Στο μεταξύ, η Μάγια θα είναι ενθουσιασμένη που ο άντρας της τελικά συμπάθησε τη Βασιλική. «Το ήξερα, καλέ μου, πως θα αναγνώριζες την αξία της Βασιλικής κάποια στιγμή. Νομίζω πως μαζί της μπορώ να καταφέρω κι εγώ πολλά. Το κορίτσι είναι θησαυρός και είναι σημαντικό για μένα που τη βοηθάς», θα του πει, χωρίς να ξέρει πως στην πραγματικότητα ο αυστηρός άντρας της έχει αρχίσει να ερωτεύεται τη νεαρή ψυχοκόρη!

Ψυχοκόρες - ΑΝΤ1 μένει έγκυος η βασιλική

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου στο ρεπορτάζ της στο περιοδικό Tv24, στο πλευρό του Παύλου, η Βασιλική δεν θα μάθει μόνο να γράφει σωστά αλλά και το μεγαλείο του έρωτα. Θα θαμπωθεί από τις γνώσεις του και μοιραία θα πέσει στη ζεστή και φιλόξενη αγκαλιά του. Εκείνος δεν θα αργήσει να της λέει μεγάλα λόγια αγάπης και να κάνει σχέδια μαζί της. Πάντα κρυφά και υπό το άγρυπνο βλέμμα του Λεωνίδα και του Βαγγέλη Αρδίτη, το παράνομο ζευγάρι θα περνά τις μέρες και τις νύχτες του μαζί. Ωστόσο για να μην πέσει κάτι στην αντίληψη της Μάγιας, ο Παύλος θα ξεκινήσει να της κάνει όμορφα δώρα και να την επισκέπτεται κάποια βράδια στο δωμάτιό της.

«Μάλλον ήταν μια κρίση που ξεπεράστηκε», θα πει η Μάγια στον πατέρα της, τονίζοντας παράλληλα πόσο ζεστός είναι μαζί της και θα συνεχίσει: «Σαν να βρήκε ξανά το ενδιαφέρον του για τη ζωή μού φέρεται». Η Μάγια θα αργήσει να καταλάβει τη μυστική τους σχέση, αλλά και η Βασιλική δεν θα συνειδητοποιήσει άμεσα πως είναι έγκυος.

Για την ακρίβεια, αυτό θα συμβεί όταν το ζευγάρι απομακρυνθεί αφού όλοι στο σπίτι θα έχουν καταλάβει τι συνέβαινε όταν οι πόρτες τους έκλειναν το βράδυ. Η ψυχοκόρη της οικογένειας Αρδίτη δεν θα χρησιμοποιήσει την εγκυμοσύνη της για να τον κερδίσει πίσω. Αντίθετα, θα προσπαθήσει να το κρύψει όσο καλύτερα μπορεί...