Γη της ελιάς: Αργοπεθαίνει βουβά! Τον πιάνει στα πράσα με άλλη και τον χωρίζει

Σούπερ αποκλειστικό

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Γη της ελιάς: Αργοπεθαίνει βουβά! Τον πιάνει στα πράσα με άλλη και τον χωρίζει

Μπορεί απόψε να μην έχει νέο επεισόδιο Γη της ελιάς, στο Mega (δείτε εδώ γιατί) όμως εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά πως στη συνέχεια της σειράς θα έρθουν τα πάνω κάτω! Οι υποψίες της Αφροδίτης, ότι η Αριάδνη δεν είναι καλά εξαιτίας κάποιου έρωτα, βγαίνουν αληθινές, μόνο που αυτός ο άντρας είναι ο δικός της και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το ανεχτεί και δεν το θέλει. Ετσι, ο χωρισμός της με τον Χρήστο είναι μονόδρομος.

Ο Χρήστος με την Αριάδνη τελικά δεν μπόρεσαν να πνίξουν τα συναισθήματά τους. Έμειναν για λίγο καιρό χωριστά, αλλά η φλόγα που σιγόκαιγε ξαναφούντωσε και ο έρωτάς τους έγινε ακόμα πιο βαθύς και μεγάλος. Συνεχίζουν κρυφά απ’ όλους αυτό που είχαν και δείχνουν να υποφέρουν ακόμα πιο πολύ. Κάποια στιγμή η Αφροδίτη πηγαίνει στην ταβέρνα να δει τον άντρα της, αλλά μπαίνοντας μέσα πιάνει τον Χρήστο και την Αριάδνη σε μια άκρως παρεξηγήσιμη στιγμή. Ο ένας κοιτάζει τον άλλο βαθιά μέσα στα μάτια με ένα βλέμμα ερωτικό. Κανένας από τους δύο δεν έχει καταλάβει ότι η Αφροδίτη βρίσκεται εκεί και τους κοιτάζει. Η κοπέλα δεν κάνει καμία κίνηση. Τους βλέπει, παγώνει και φεύγει αθόρυβα χωρίς να μιλήσει. Το ένστικτο της Αφροδίτης λέει ότι ο Χρήστος και η Αριάδνη είναι ερωτευμένοι και καταρρέει.

Δείτε επίσης: Η γη της ελιάς: Αθηνά και Τζον παντρεύονται - Αποκλειστικά όσα θα γίνουν στον γάμο

Είναι σίγουρη ότι ο Χρήστος είναι ο άντρας με τον οποίο είναι ερωτευμένη η Αριάδνη και αρχίζει να βάζει τα γεγονότα σε μια σειρά. Εξάλλου από την πρώτη στιγμή είχε πει στον Χρήστο ότι αυτό το κορίτσι υποφέρει και η αιτία είναι κάποιος ανεκπλήρωτος έρωτας. Τώρα μπορεί να εξηγήσει με σιγουριά τον λόγο που η Αφροδίτη ήταν απόμακρη. Τώρα μπορεί να καταλάβει γιατί ο Χρήστος δεν ήθελε η γυναίκα του να ασχολείται με την υπάλληλό του. Η Αφροδίτη αισθάνεται όμως ότι δεν είναι ερωτευμένη μόνο η Αριάδνη με τον Χρήστο, αλλά ότι και ο άντρας της είναι το ίδιο τρελά ερωτευμένος με την Αριάδνη κι αυτό είναι που την πονάει πιο πολύ. Οπως θα δούμε στην πορεία, η Αφροδίτη δεν θα κάνει τίποτα από αυτά που ίσως περίμενε κανείς από μια απατημένη γυναίκα.

Δεν είναι στον χαρακτήρα της να κάνει ζήλιες, υστερίες και σκηνές. Το μόνο όμως που δεν μπορεί να ανεχτεί με τίποτα είναι να έχει δίπλα της, στη ζωή της, στο κρεβάτι της, έναν άντρα που η καρδιά του χτυπάει για μια άλλη γυναίκα. Κι αυτός είναι ο λόγος που, όπως θα δούμε αργότερα, θα ζητήσει από τον Χρήστο να χωρίσουν. Οπως θα του πει, προτιμάει να είναι μόνη παρά να είναι με τον άντρα της ο οποίος είναι ερωτευμένος με άλλη. Δεν το αντέχει, δεν της αξίζει και δεν το θέλει κιόλας. Ετσι με κάθε ψυχραιμία αλλά με πολλή μεγάλη πίκρα η Αφροδίτη θα χωρίσει με τον Χρήστο και μάλιστα θα φροντίσει να βρει μια δικαιολογία για τους άλλους, ώστε να μην εκθέσει ούτε τον Χρήστο αλλά ούτε και την Αριάδνη. Βέβαια, κάποιοι γνωρίζουν την αλήθεια κι αυτό θα φέρει νέα προβλήματα στις σχέσεις τόσο της Αριάδνης όσο του Χρήστου, κυρίως με την οικογένειά του.

Γη της ελιάς: H Xάιδω αποφασίζει να γίνει μοναχή

Γη της ελιάς: H Xάιδω αποφασίζει να γίνει μοναχή

Η Χάιδω παραμένει στο μοναστήρι και αρχίζει να συνηθίζει τη ζωή εκεί. Μιλάει για τη ζωή της, ανοίγει την καρδιά της και κάνει κάποιες δουλειές του μοναστηριού. Μάταια όλοι προσπαθούν να την πείσουν να γυρίσει πίσω. Άλλη μια προσπάθεια όμως κάνει και ο Παρασκευάς, ο οποίος την επισκέπτεται στο μοναστήρι, αλλά δεν καταφέρνει και πάλι να της αλλάξει γνώμη. Η Χάιδω δείχνει αποφασισμένη να μονάσει και μάλιστα λίγο αργότερα ρωτά την ηγουμένη για το ποιες είναι οι προϋποθέσεις ώστε να μπορέσει να γίνει μόνιμη μοναχή στο μοναστήρι.