Ο πρώτος από εμάς (17/4): «Δεν θα γνωρίσει ποτέ τον μπαμπά του;» - Πεθαίνει ο Άλκης;

Τι θα συμβεί στο νέο επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ο πρώτος από εμάς (17/4): «Δεν θα γνωρίσει ποτέ τον μπαμπά του;» - Πεθαίνει ο Άλκης;

Στα νέα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Ο πρώτος από εμάς, ο Κοσμάς ανακατεύεται στη δουλειά της Σοφίας, ο Αλέξης προσπαθεί να δημιουργήσει τύψεις στον Φίλιππο και ο Αλκης θέλει να γνωρίσει την αδελφή του.

Τι θα δούμε απόψε 17/4 στη σειρά "Ο πρώτος από εμάς" - Επεισόδιο 48

O Aλκης είναι σοκαρισμένος από το νέο που του είπε ο Στέφανος ότι έχει ετεροθαλή αδελφή και το γεγονός πως το μαθαίνει τώρα τον βγάζει εκτός εαυτού. Την ίδια στιγμή η Σοφία ετοιμάζεται να κλείσει μια μεγάλη συμφωνία με τα «ΣΑΚΗΣ ΜΑΡΚΕΤ», όταν ο Κοσμάς μπαίνει στη μέση της συζήτησης και ανακατεύεται με τη διαπραγμάτευση.

Ο Αλέξης προσπαθεί με τη σειρά του να δημιουργήσει τύψεις στον Φίλιππο που του φέρθηκε άσχημα και τον προκαλεί να του γνωρίσει τον Λεωνίδα. Ο Λεωνίδας και ο Αλέξης συναντιούνται τελικά στο σπίτι του Νικόλα και μια κόντρα ξεκινά. Μέσα σε όλα, η Κάτια υποδέχεται τον Εβαν στο σπίτι του Αλκη και αποφασίζουν να μαγειρέψουν και να φάνε μαζί. Ο Αλκης και η Ελσα τους βρίσκουν στο σπίτι και η συνέχεια δεν θα είναι καλή.

Δείτε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου: «Ήταν βαρύ το κλίμα...» - Αυτές ήταν οι πιο δύσκολες σκηνές της σειράς "Ο Πρώτος απο Εμάς"

Επεισόδιο 49

Ο Κοσμάς προσπαθεί με νύχια και με δόντια να πείσει τη Σοφία να μην τον διώξει από το σπίτι. Ο Νικόλας και η Ελενα ετοιμάζονται να περάσουν τη μέρα τους με τη Μελίνα. Πολλά θα εξαρτηθούν από αυτή τη συνάντηση για την υιοθεσία της. Παράλληλα, η αδελφή του Αλκη, η Αλίκη, απογοητεύεται από τον Στέφανο και τη στάση του, ενώ ο Αλκης είναι στενοχωρημένος γιατί δεν ξέρει αν έχει χρόνο να γνωρίσει την ετεροθαλή αδελφή του. Είναι επίσης θυμωμένος με τον Στέφανο και τη συμπεριφορά του, με

αποτέλεσμα να ξεσπάσει πάνω στην Κάτια. Ολη αυτή η συναισθηματική φόρτιση θα του κοστίσει, μέχρι που θα χάσει κάτι πολύ σημαντικό. Για πρώτη φορά αισθάνεται τρόμο απέναντι στην αρρώστια και το τέλος που βλέπει ότι πλησιάζει.