Ψυχοκόρες - Η Δεσποινιώ γίνεται έρμαιο της κ. Βικτωρίας: Την ωθεί στην πορνεία και στον ξεπεσμό

Σούπερ αποκλειστικό!

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες - Η Δεσποινιώ γίνεται έρμαιο της κ. Βικτωρίας: Την ωθεί στην πορνεία και στον ξεπεσμό

Από τις πιο αγαπημένες σειρές του ΑΝΤ1, κάθε Τετάρτη βράδυ στις 09:00, οι «Ψυχοκόρες», έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών που παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα, την ζωή των τεσσάρων αδερφών Πολύζου.

Η Δεσποινιώ που έχει αφήσει την οικία Κοτρώτση και την αδερφή της Μαρίκα, για να ακολουθήσει τον έρωτα του Τάσου Μέρμηγκα, ονειρεύεται μια ήσυχη ζωή με τον αγαπημένο της, αλλά τελικά καταλήγει στην πορνεία και στον ξεπεσμό.

Ψυχοκόρες Δεοποινιώ

Δείτε επίσης: Ψυχοκόρες (17/4): «Έγκυος;» - Την χτυπάει άγρια και εκείνη τη βρίσκουν αναίσθητη στο δωμάτιό της το επόμενο πρωί

Καθοριστικό ρόλο στην ζωή της, θα παίξει ακόμα μια φορά η μαντάμ Βικτωρία Μαρόγλου. Εκείνη φορώντας το προσωπείο της προστάτιδας των αδυνάμων, έχει άλλες βλέψεις για την ζωή της νεαρής ψυχοκόρης και πάει κόντρα στον έρωτά της με τον Τάσο, με τον οποίο όμως συνεργάζεται σε διάφορες παρανομίες.

Όταν βλέπει ότι από τη σχέση του Τάσου με την Δεσποινιώ, εκείνη δεν έχει όφελος, βάζει σε εφαρμογή το σατανικό της σχέδιο για το πως θα τους χωρίσει. Καταφέρνει να στήσει παγίδα στον Τάσο και να τον κλείσει στην φυλακή και έτσι ελέγχει πλέον απόλυτα την Δεσποινιώ. Την στέλνει στα Καλλιστεία και μέσω των γνωριμιών της καταφέρνει να επηρεάσει την επιτροπή και να την στέψουν Σταρ Ελλάς, με απώτερο σκοπό να βάλει σε εφαρμογή τα πανούργα σχέδιά της.

Ψυχοκόρες Βικτώρια

Η Δεσποινιώ οδηγείται στην πορνεία και στον ξεπεσμό στις Ψυχοκόρες...

Η νεαρή κοπέλα που δεν έχει καταλάβει την ξαφνική εξαφάνιση του Τάσου, βρίσκει παρηγοριά στην «γλυκιά» κ. Βικτωρία που αναλαμβάνει να την προστατεύει και να της βρει δουλειά για να ζήσει. Την συστήνει σε πλούσιους επιχειρηματίες που θέλουν να ικανοποιήσουν τις αχόρταγες ορέξεις τους, όμως η Δεσποινιώ φέρνει αντιρρήσεις στην αρχή γιατί δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της τον Τάσο.

Κάποια στιγμή όταν δηλώνει στην Βικτωρία ότι αυτή η ζωή δεν ταιριάζει και θέλει να φύγει, εκείνη δεν της φέρνει αντίρρηση. Η Δεσποινιώ περιπλανιέται αναζητώντας τον Τάσο στα παλιά του στέκια, αλλά δεν τον βρίσκει πουθενά. Από ντροπή, δεν τολμάει να γυρίσει πίσω στην Μαρίκα και έτσι με πεσμένα τα φτερά επιστρέφει στην κ. Βικτωρία και γίνεται έρμαιό της.

Αυτή την φορά, η σατανική γυναίκα την αναγκάζει να ανεχτεί τις αχόρταγες ορέξεις των πλούσιων κυριών και η Δεσποινιώ δέχεται. Η κ. Βικτωρία της νοικιάζει σπίτι και η νεαρή ψυχοκόρη δέχεται πλέον εκεί επίσημα τους εραστές της, που την χτυπούν, την εξευτελίζουν και κάποιες φορές την βιάζουν, όταν εκείνη φέρνει αντιρρήσεις να κοιμηθεί μαζί τους...