Το προξενιό της Ιουλίας: Η Κυριακούλα νεκρή - Πεθαίνει στα χέρια της Στάσας

Αγεφύρωτη πλέον η έχθρα των οικογενειών Ραζίνη και Σκούταρη

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Κυριακούλα νεκρή - Πεθαίνει στα χέρια της Στάσας

Στο Προξενιό της Ιουλία, η προστατευτική στάση που κρατάει ο Στασινόπουλος στην οικογένεια Σκούταρη βάζει σε υποψίες τη σύζυγό του, που εδώ και καιρό νιώθει ότι ο άντρας της έχει απομακρυνθεί από εκείνη.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη/TV24

Ο Κωστής πλέον δεν μπορεί να αποχωριστεί την αγκαλιά τής Στάσας. Ακόμη κι όταν εκείνη του είχε πει ότι πρέπει να μην ξαναβρεθούν, εκείνος της είχε απαντήσει: «Εγώ δεν μπορώ πλέον. Εσύ μπορείς;». «Ούτε εγώ μπορώ», ήταν τα λόγια της. Ετσι ο παράνομος δεσμός συνεχίζεται, αλλά οι βραδινές επισκέψεις του Κωστή στο σπίτι της Λάρισας θα πέσουν στην αντίληψη ενός προσώπου που δεν θα κρατήσει το στόμα του κλειστό.

Δείτε επίσης: Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης αφήνει έγκυο την Δέσπω κι εκείνη τον δολοφονεί; - «Κανείς δεν είναι αθώος σε αυτή την υπόθεση»

Το νέο για τη μυστική σχέση Στασινόπουλου και Στάσας αρχίζει να διαδίδεται στη μικρή τοπική κοινωνία. Η Κατερίνη με τη σειρά της νιώθει ότι ο άντρας της έχει εδώ και καιρό απομακρυνθεί από εκείνη και υποψιάζεται κάποια εξωσυζυγική σχέση, αλλά δεν μπορεί να φανταστεί ότι την απατάει με τη Στάσα.

Δείτε επίσης σούπερ αποκλειστικό: Η Φιλιώ κερατώνει τον Γρηγόρη - Το παιδί τους είναι του παράνομου εραστή της;

Ο χωρισμός στο Προξενιό της Ιουλίας

Τα στόματα έχουν ανοίξει στη Λάρισα και τα νέα δεν αργούν να φτάσουν και στον Τύρναβο. Η χήρα του Σκούταρη βάζει νύχτα στο σπίτι της τον διοικητή της χωροφυλακής. Φυσικά, το μαντάτο θα φτάσει και στα αυτιά της γυναίκα του, της Κατερίνης. Εκείνη χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, όχι μόνο για την προδοσία του, αλλά και για την ταυτότητα της γυναίκας με την οποία την απάτησε. Δεν μπορεί να διανοηθεί ότι έχουν βρεθεί σε τόσα τραπεζώματα στον κουμπάρο τους τον Γιωργίκη κι εκείνη έτρωγε μαζί με τη γυναίκα που έβαλε ταφόπλακα στο γάμο της.

«Πόσο καιρό συμβαίνει αυτό;», ρωτάει η Κατερίνη τον Κωστή. Εκείνος προσπαθεί να δικαιολογηθεί και να πει ότι είναι ψέμα, αλλά τελικά καταλαβαίνει ότι είναι μάταιο. «Δεν το ήθελα. Ηταν πάνω από τις δυνάμεις μου. Συγγνώμη», της λέει, αλλά εκείνη είναι έξαλλη. «Τι λες, Κωστή; Κατέστρεψες το σπίτι μας και τον γάμο μας, με ξεφτίλισες και όλος ο κόσμος κουβεντιάζει τα ρεζιλίκια μας. Μας διέλυσες και ζητάς συγγνώμη; Πώς μπόρεσες;», του φωνάζει. Η Κατερίνη είναι μια γυναίκα που βάζει το σπίτι της και την αξιοπρέπειά της πάνω από όλα. Δεν έδωσε ποτέ δικαίωμα και τώρα νιώθει θιγμένη και πληγωμένη. Ετσι αποφασίζει να εγκαταλείψει τον Κωστή αφού δεν μπορεί να ζει μέσα στο ψέμα.

Δείτε επίσης: Αλεξάνδρα και Γιωργίκης είναι αδέρφια - Η Κυριακούλα είχε βιαστεί από τον πατέρα του

Η Κυριακούλα στο Προξενιό της Ιουλίας πεθαίνει

Το προξενιό της Ιουλίας Κυριακούλα νεκρή

Η Στάσα πηγαίνει στο νεκροταφείο κι εκεί συναντάει την Κυριακούλα. Η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο γυναικών μετά από τα όσα έχουν συμβεί είναι αναπόφευκτη. Η καρδιά της Κυριακούλας δεν αντέχει και την προδίδει. Η γυναίκα πέφτει στο έδαφος και η Στάσα διαπιστώνει με τρόμο πως είναι νεκρή. Τα τραγικά νέα διαδίδονται σε όλο τον Τύρναβο. Ο Γρηγόρης και η Αλεξάνδρα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έχασαν τη μητέρα τους, ενώ η Φιλιώ και ο Αλκης τους δίνουν κουράγιο. Τίποτα, όμως, δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο τους. Η έχθρα των οικογενειών Ραζίνη και Σκούταρη φαίνεται να είναι πια αγεφύρωτη.