Σασμός spoiler - Ο Σπύρος Σαραφιανός αποκάλυψε το φινάλε της σχέσης Στέλλας και Χρήστου: «Στο τέλος, θα γίνουν 2 - 3 γάμοι...»

Το διαζύγιο των γονιών του, η σχέση με τη μητριά του και η πατρότητα σε μεγάλη ηλικία

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Σασμός spoiler - Ο Σπύρος Σαραφιανός αποκάλυψε το φινάλε της σχέσης Στέλλας και Χρήστου: «Στο τέλος, θα γίνουν 2 - 3 γάμοι...»

Ο Σπύρος Σαραφιανός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha «Σασμός», ήταν ο σημερινός καλεσμένος της εκπομπής Super Κατερίνα. Μεταξύ άλλων ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την οικογένειά που έχει δημιουργήσει, για την περίπλοκη σχέση με τη μητριά του, ενώ φυσικά έδωσε και spoiler!

«Δεν πολυξέρω αν θα ξαναδούμε τον Τάσο με τη Σοφία. Αυτό που μυρίζομαι είναι ότι θα παντρευτεί η Στέλλα με τον Χρήστο οπότε πιθανολογώ ότι η μαμά θα είναι στον γάμο. Η Σοφία δεν έχει λησμονήσει... Νομίζω ότι ο Τάσος έχει δείξει πόσο πιστός είναι και την αναφέρει συνέχεια», είπε αρχικά ο Σπύρος Σαραφιανός για την τηλεοπτική του σύντροφο.

Όσον αφορά την τηλεοπτική κόρη του και το ενδεχόμενο να παντρευτεί, πέταξε το προσωπικό του spoiler: «Ο Τάσος είναι υπέρ του Χρήστου, τον θέλει πολύ για γαμπρό. Θα γίνουν ζευγάρι με τη Στέλλα, νομίζω θα παντρευτούν στο τέλος. Βλέποντας πού το πάνε, θα γίνουν 2-3 γάμοι νομίζω, θα τελειώσει όμορφα».

Δείτε επίσης: Σασμός: «Νομίζω πως ναι» - Ο Σπύρος Σαραφιανός επιβεβαίωσε το spoil που κυκλοφορεί για την σειρά του ALPHA

Ο Σπύρος Σαραφιανός για τη μυθιστορηματική ζωή του

Στη συνέχεια ο ηθοποιός του Σασμού μίλησε και για τη σχέση με τη μητριά του τονίζοντας ότι δεν τα βρήκαν μέχρι και λίγο πριν το τέλος της ζωής της. «Στα γεράματά της είχε γίνει ένας άλλος άνθρωπος και μου είχε πει ότι είχε μετανιώσει. Και η ίδια λυτρώθηκε γιατί κατάλαβε τα λάθη της. Ήταν μία γυναίκα χωρίς δικά της παιδιά, δεν γνώριζε, παρασυρόταν από τη μαμά της που είναι να γίνει σίριαλ!», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Σπύρος Σαραφιανός συμπλήρωσε σχετικά με τον πατέρα του, τον οποίο θαύμαζε: «Για μια χρονιά, όταν χώρισαν οι γονείς μου και μέχρι να βρει τα πατήματά του ο πατέρας μου, έμεινα σε οικοτροφείο. Η θυσία που έκανε ο πατέρας μου, και θα 'θελα να του μοιάσω, είναι ότι χωρίζοντας απ' τη μητέρα μου, πούλησε το μερίδιο της βιοτεχνίας και το διαμέρισμα που είχαμε, και με αυτά τα λεφτά εξασφάλισε το σχολείο το δικό μου και του αδερφού μου. Μας πήγε στο καλύτερο σχολείο της πόλης. Έκανε λογιστικά βιβλία απ' το μηδέν και πούλαγε κουλούρια μέχρι να σταθεί στα πόδια του. Τα κουλούρια τα πουλούσα κι εγώ καμιά φορά, γιατί έψαχνε δουλειά».

«Αυτό ενδεχομένως μου στέρησε ένα παιδί»

Ο ηθοποιός πρόσφατα έγινε πατέρας, σε μεγάλη ηλικία. Μιλώντας στη Super Kατερίνα, αποκάλυψε ότι σε αυτό έπαιξε ρόλο ο χωρισμός των δικών του. «Το διαζύγιο των γονιών μας λειτούργησε διαφορετικά σε εμένα και τον αδελφό μου. Εκείνον τον έκανε να θέλει να παντρευτεί πολύ μικρός, να νιώσει την οικογένεια που δεν είχε, αυτό που στερήθηκε… Εγώ επειδή ήμουν ο μικρότερος όλο αυτό το κοίταζα από απόσταση, και δεν ήθελα να παντρευτώ και να χωρίσω. Είχα φοβία. Αυτό ενδεχομένως μου στέρησε ένα παιδί, έγινα μπαμπάς σε μεγαλύτερη ηλικία», δήλωσε ο Σπύρος Σαραφιανός.