Ψυχοκόρες: Φρόσω και Μέλιος κάνουν έρωτα για πρώτη φορά - Πατάει τη σκανδάλη και τινάζει τα μυαλά του μπροστά στα μάτια όλων

Οι εβδομαδιαίες (22-25/4) εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες: Φρόσω και Μέλιος κάνουν έρωτα για πρώτη φορά - Πατάει τη σκανδάλη και τινάζει τα μυαλά του μπροστά στα μάτια όλων

Στα νέα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες, η Μαρίκα είναι αποφασισμένη να πάρει την αδελφή της και να φύγει, όμως η Δεσποινιώ αυτή τη φορά κάνει πίσω. Μέλιος και Φρόσω κάνουν σχέδια για τη ζωή τους, ενώ η Βασιλική με τον Παύλο ζουν τον έρωτά τους στο σπίτι του Αρδίτη.

Οι εβδομαδιαίες (22-25/4) εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες

Δευτέρα 22/4 - Επεισόδιο 16

Στο Εργατικό Κέντρο ξεσπούν ταραχές κατά την ομιλία της Μάγιας και ο Παύλος με τη Βασιλική, προσπαθώντας να σωθούν, έρχονται πολύ κοντά. Για την ακρίβεια, όσο ο κόσμος τρέχει να βγει έξω για να σωθεί, ο Παύλος απομονώνει τη Βασιλική σε μια γωνία του κτιρίου και για να την προστατεύσει, πέφτει πάνω της. Οταν εκείνη γυρίζει να τον κοιτάξει για να τον ευχαριστήσει, ο Παύλος της δίνει ένα μεγάλο φιλί και η ανταπόκρισή της είναι για εκείνον η μεγαλύτερη χαρά. Η Μάγια χάνει από τα μάτια της τον άντρα της και την ψυχοκόρη τους και επιστρέφει στο σπίτι της, όπου την περιμένει ο Αρδίτης με κακές διαθέσεις.

«Μάγια, ξεπερνάς τα όρια. Επρεπε να μου έχεις πει ότι έχεις ομιλία στο Εργατικό Κέντρο για να πάρω τα μέτρα μου και να σε προφυλάξω. Καταλαβαίνεις τι κακό μπορεί να είχε συμβεί;», της τονίζει, αλλά εκείνη του απαντάει πως δεν είναι πλέον μικρό κορίτσι για να του δίνει λογαριασμό πού θα πηγαίνει και τι θα κάνει, ειδικά όταν πρόκειται για την πολιτική της καριέρα. Ο Βαγγέλης γίνεται έξαλλος αλλά η μοναχοκόρη του καταφέρνει στο τέλος να τον τουμπάρει με τον τρόπο της. Παύλος και Βασιλική επιστρέφουν με τη σειρά τους στο σπίτι αλλά φαίνεται σαν να μην τους περίμενε κανείς. Οι επόμενες μέρες θα κυλήσουν και για τους δύο όμορφα αφού με κάθε ευκαιρία θα βρίσκονται και θα απολαμβάνει ο ένας την αγκαλιά του άλλου.

Ο Σώτος φροντίζει το έγκαυμα της Δεσποινιώς και υπόσχεται στη Μαρίκα να βρει τη Βικτωρία. «Εγώ θα σε βοηθήσω, Μαρίκα, στηρίξου πάνω μου. Θα βρω το τηλέφωνό της και θα σου το δώσω. Μόνο θέλω να μη με αφήνεις έξω από τη ζωή σου. Ενδιαφέρομαι για σένα και την αδελφή σου», θα της πει και η Μαρίκα, ήρεμη πλέον, θα του αποκαλύψει την εξάρτηση της μητέρας του από το όπιο.

«Νομίζω, κύριε Σώτο, πως πρέπει να τη δει ένας ειδικός. Η μητέρα σας είναι εξαρτημένη και αυτός είναι ο λόγος που πολλές φορές μας φέρεται λίγο απότομα. Οσο πάει και χειροτερεύει». Το νεαρό αγόρι θα συγκλονιστεί και αρχικά θα μιλήσει με την Αρχοντούλα για να διασταυρώσει τα λόγια της κοπέλας. Οταν και η Αρχοντούλα του πει ότι ισχύει, θα μιλήσει με τον πατέρα του αλλά και τον γιατρό της μητέρας του. Ο Κοσμάς πάντως, που αρνείται να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με τη γυναίκα του, και για να μην τον ανησυχήσει, δεν θα του πει όλη την αλήθεια.

Δείτε επίσης το σούπερ αποκλειστικό: «Είναι γιος μου!» - Ο Σώτος είναι παιδί της Αρχοντούλας

Πίσω στο δωμάτιο της Μαρίκας και της Δεσποινιώς έχει ξεσπάσει μεγάλη ένταση αφού η τελευταία λέει στην αδελφή της πως ο Τάσος Μέρμηγκας την αγαπάει και πως σε λίγο διάστημα θα την πάρει από το σπίτι του Κοσμά Κοτρώτση. «Δεν μπορεί να σε έχει κάνει να τον πιστέψεις. Σκέψου καθαρά σε παρακαλώ... Αυτός ο άντρας δεν είναι για εσένα», θα της πει άθελά της και θα την πληγώσει. Η Μαρίκα θα προσπαθήσει να την κάνει να αισθανθεί καλύτερα και θα της υποσχεθεί πως θα την πάρει να φύγουν μακριά, όμως η Δεσποινιώ για πρώτη φορά θα προβάλλει αντίσταση στην αδελφή της αφού έχει αρχίσει και εκείνη να ερωτεύεται τον γοητευτικό άντρα που της υπόσχεται πως θα την κάνει βασίλισσα του σπιτιού και της καρδιάς του. Παράλληλα, προσπαθεί να την προστατεύσει και από τα ερωτικά δίχτυα του Κοσμά.

Στο σπίτι του Νάτση, τα πράγματα δείχνουν να κυλούν πιο ήρεμα, με τον Μέλιο να κάνει μια πρόταση στη Φρόσω που θα τη συγκινήσει. Θα της προτείνει να ανοίξουν το δικό τους σπιτικό στο χωριό εκείνης και η κοπέλα που δεν βλέπει την ώρα και τη στιγμή να φύγει από την οικογένεια που την εκμεταλλεύεται, συγκινείται από χαρά και δέχεται. Στο μεταξύ ο Ηλίας, που δεν έχει σταματήσει να την επισκέπτεται στο δωμάτιό της, αναρωτιέται γιατί ακόμα δεν έχει μείνει έγκυος. «Γυναίκα, σου το λέω και βάλτο καλά στο μυαλό σου. Αλλο έναν μήνα θα μείνει αυτή εδώ. Δεν θα την ταΐζουμε για πάντα. Τόσο καιρό και έγκυος δεν μένει... Μάλλον θα έχει πρόβλημα», θα πει στην Ευανθία που βλέπει πως τα περιθώρια για να γίνει μάνα στενεύουν.

Την ίδια ώρα, στο εργοστάσιο του Κοτρώτση, οι εργάτες ξεσηκώνονται και ένας εργάτης απειλεί με όπλο τον Κοσμά. Εκείνος θα προσπαθήσει να τον ηρεμήσει λέγοντάς του ότι μπορούν να κάνουν από την αρχή νέες διαπραγματεύσεις, όμως ο άντρας τελικά θα γυρίσει το όπλο στον δικό του κρόταφο, θα πατήσει τη σκανδάλη και θα αυτοκτονήσει μπροστά στα μάτια του αφεντικού του. Η συμπεριφορά του Κοσμά όταν γυρίσει στο σπίτι του δεν θα είναι η συνηθισμένη έπειτα από το σοκ που θα έχει υποστεί, ενώ όταν φωνάξει τη Μαρίκα στο γραφείο για να τον βοηθήσει, θα την παρενοχλήσει σεξουαλικά. Εκείνη όμως θα βρει τρόπο να του ξεφύγει.

Τρίτη 23/4 Επεισόδιο 17

Λίγο αργότερα, ο Παύλος συναντά τον Σπύρο για να μάθει για το συμβάν στο Εργατικό Κέντρο και τον λόγο που δεν δημοσιεύτηκε το άρθρο του. Οι δικαιολογίες του άντρα δεν θα του αρέσουν, ωστόσο δεν θα ασχοληθεί για πολύ καθώς ο δάσκαλος της Βασιλικής θα αρρωστήσει και ο Παύλος θα αναλάβει την προγύμνασή της για τις εισαγωγικές της εξετάσεις. Ο Αρδίτης, που συμμετέχει ενεργά στις πολιτικές εξελίξεις, θα έχει για μια ακόμη φορά τα μάτια του πάνω στον άντρα της κόρης του.

Η Δεσποινιώ συναντιέται κρυφά με τον Τάσο έξω από το σπίτι της οικογένειας Κοτρώτση και γοητεύεται ακόμα περισσότερο. Ο Σώτος, στο μεταξύ, βοηθά τη Μαρίκα να μιλήσει στη Βικτωρία, αλλά εκείνη την αποφεύγει και η μόνη κουβέντα που καταφέρνει να της αποσπάσει είναι πως η τελευταία φορά που είδε τις αδελφές της ήταν όταν τις έβαλε όλες μαζί στο τρένο.

Δείτε επίσης: Η Δεσποινιώ γίνεται έρμαιο της κ. Βικτωρίας - Την ωθεί στην πορνεία και στον ξεπεσμό

Το ίδιο βράδυ, η Φρόσω που έχει αισθανθεί την αγάπη του Μέλιου για το πρόσωπό της, αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα με τον Μέλιο. Πηγαίνει στην αποθήκη που μένει το αγόρι και ενώ εκείνος κοιμάται, τον ξυπνάει μέσα στη νύχτα και κάνουν έρωτα. Η Φρόσω δείχνει να είναι ερωτευμένη μαζί του, ενώ εκείνος της υπόσχεται πως δεν θα την αφήσει ποτέ.

Τετάρτη 24/4 Επεισόδιο 18

Η Πρόνοια κάνει έλεγχο στο σπίτι του Κοτρώτση για την ευημερία που πρέπει να έχουν οι ψυχοκόρες τους και όλες λένε τα καλύτερα λόγια για τα αφεντικά τους. Ο Σώτος πηγαίνει στο εργοστάσιο με τον Κοσμά και υπόσχεται στους εργάτες δικαιοσύνη. Η Μάγια και ο Αρδίτης διαφωνούν για την πολιτική γραμμή που πρέπει εκείνη να ακολουθήσει, ενώ έχοντας υποψίες για τον εγγονό του, ο Αρδίτης βάζει να παρακολουθούν τον Ερμή.

Πέμπτη 25/4 Επεισόδιο 19

Ο Παύλος και η Βασιλική ζουν τον έρωτά τους, αλλά η Βασιλική νιώθει τύψεις απέναντι στη Μάγια. «Μου έχει φερθεί άψογα η κυρία Μάγια. Αισθάνομαι φτηνή που της το κάνω αυτό. Που είμαι με τον άντρα της. Τι θα γίνει αν το ανακαλύψει;», θα πει στον Παύλο, αλλά εκείνος θα την καθησυχάσει λέγοντάς της πως οτιδήποτε έχει σχέση με την καρδιά, δεν είναι ποτέ κακό.

Ο Σώτος παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και βοηθάει τη Νέλλα στην απεξάρτησή της, όμως οι στιγμές που θα ακολουθήσουν θα είναι δύσκολες για όλους. «Για μένα κάντο, μητέρα. Θέλω να δω ξανά την πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου να λάμπει από χαρά και ευτυχία», της λέει και η Νέλλα σφίγγει τα δόντια για να αντέξει τις ώρες στέρησής της. Οι φωνές της θα ακουστούν σε όλο το σπίτι.

Ο Κοσμάς και ο Σώτος συναντιούνται με τον Αρδίτη για να συνεργαστούν, ενώ οι αποφάσεις της Μάγιας ξενίζουν τις γυναίκες στον Σύλλογο, με τη βοηθό της να αποφασίζει να την εκτοπίσει. Ο Ερμής είναι καταχρεωμένος και κινδυνεύει. Τέλος, η Δεσποινιώ αυτή τη φορά δεν καταφέρνει να γλιτώσει από τον Κοσμά που την αρπάζει και τη φιλάει.

Μια από τις δουλειές που έχει αναθέσει ο Ηλίας Νάτσης στον νέο του υπάλληλο, είναι να σκάψει ένα χωράφι παρθένο. Ο Μέλιος φυσικά υπακούει και κάνει αυτό που του υποδεικνύει το αφεντικό του με χαρά, όμως όταν κάτω από το χώμα ανακαλύψει χρυσές λίρες, η χαρά του θα είναι ακόμα μεγαλύτερη. Ο νεαρός άντρας θα συλλέξει το χρυσάφι και όταν το δείξει λίγο αργότερα στη Φρόσω, το ζευγάρι θα αρχίσει να κάνει όνειρα. «Θα φύγουμε από εδώ, κορίτσι μου, και το σπίτι μας θα το ζηλεύει όλο το χωριό», θα της υποσχεθεί.

Ωστόσο από τον φόβο του μη χάσει τις λίρες, θα αποφασίσει να τις δώσει στην Ευανθία, η οποία στο μεταξύ είναι σίγουρη πως η κοπέλα έχει μείνει έγκυος. Οταν τον ρωτήσει γιατί τις εμπιστεύεται σε εκείνη και της αποκαλύψει πως θέλει να είναι σίγουρος πως δεν θα χαθούν γιατί με αυτές θα πάρει το κορίτσι των ονείρων του και θα φύγουν μακριά, η γυναίκα του Ηλία Νάτση ξεκινά να κάνει σκοτεινές σκέψεις.