Ο Παράδεισος των Κυριών: «Ο γιος σου είναι ζωντανός» - Τη βρίζει μεθυσμένος και τη χωρίζει! Κάνουν έρωτα και του ανακοινώνει ότι τον παρατάει για τον Σίμο

Οι εβδομαδιαίες (22-26/4) εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των Κυριών: «Ο γιος σου είναι ζωντανός» - Τη βρίζει μεθυσμένος και τη χωρίζει! Κάνουν έρωτα και του ανακοινώνει ότι τον παρατάει για τον Σίμο

Στα ολοκαίνουρια επεισόδια της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, ο Πάρης με τη Γεωργία φεύγουν με το μωρό και κρύβονται σε ένα σπίτι στο δάσος, ενώ ο Χριστόφορος έξαλλος τους καταγγέλλει στην αστυνομία για απαγωγή. Την ίδια στιγμή, ο Σίμος βεβαιώνεται ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα στην Αμαλία και τον Ντίνο, ενώ ο τελευταίος θέλει να παραδεχτεί σε όλους την αλήθεια.

Οι εβδομαδιαίες (22-26/4) εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών

Δευτέρα 22/4 Επεισόδιο 133

Ο Μεμάς βοηθάει τον Γεωργαρή να πιάσει δουλειά στον εργολάβο του Πάρη, ενώ ο Ντίνος δίνει ραντεβού στην Αμαλία στο πάρκο κοντά στον «Παράδεισο», όπου αφού εξομολογούνται τα αισθήματά τους, ο Ντίνος την καλεί το βράδυ στο σπίτι του.

Ο Χριστόφορος και η Μιράντα πηγαίνουν στο σανατόριο για να δουν την κυρία Ματούλα, ενώ όλοι ψάχνουν στο μεταξύ την Αμαλία: «Λες να είναι με τον Ντίνο;», αναρωτιέται η Ειρήνη στη Ζηνοβία, η οποία της το κόβει: «Εσύ να κοιτάζεις τη δουλειά σου και να μην ανακατεύεσαι», της λέει. Στο μεταξύ, η Δωροθέα ενημερώνει τον Μάρκο: «Βρήκα το γράμμα της Γεωργίας και είδα το αυτοκίνητο του Πάρη», του λέει. Ο Μάρκος φεύγει ανήσυχος λόγω του τηλεφωνήματος και ρωτάει την Πιπίτσα και τον Στέφανο: «Εγινε κάτι με τη Γεωργία; Ξέρετε τι γράμμα είναι αυτό;».

Ο Στέφανος κάνει τον ανήξερο, ενώ η Πιπίτσα του λέει καυστικά: «Μάλλον η κόρη σου δεν θέλει ούτε να σε βλέπει ούτε να σου μιλάει μ’ αυτά που κάνεις». Λίγο αργότερα ο Στέφανος της αποκαλύπτει: «Το έσκασαν με τον Πάρη». Η Πιπίτσα παίρνει τον Μάρκο να μάθει μήπως γράφουν στο γράμμα πού έχουν πάει, αλλά ούτε και ο Μάρκος ξέρει ούτε και η Ολγα, ενώ η Γεωργία και ο Πάρης φτάνουν στο καινούριο τους σπίτι και είναι ευτυχισμένοι.

Η Βικτώρια ζητάει από τον Σαρηγιάννη να της καλέσει τον Σίμο ώστε να πείσει τον Ρένο να φορτωθεί και τους φόνους του Αγη και της Λιζέτας. Την ίδια στιγμή, η Πολυξένη ενημερώνει την Αμαλία: «Ο Σίμος έψαχνε και πήρε τη φωτογραφική σου μηχανή» και η Αμαλία γίνεται έξαλλη. Οταν επιστρέφει ο Σίμος, του μιλάει πολύ έντονα γι’ αυτό που έκανε, ενώ εκείνος προσπαθεί να την ηρεμήσει.

Τρίτη 23/4 Επεισόδιο 134

Ο Χριστόφορος και η Μιράντα φτάνουν στη Ματούλα, που καταφέρνει να τους επικοινωνήσει μόνο τη λέξη «φόνισσα». Την ίδια ώρα, ο Σίμος ακούει την Αμαλία που κανονίζει να πάει κάπου και τη ρωτάει: «Με ποιον μιλάς; Θα πας κάπου;» και η Αμαλία τα χάνει και του λέει ψέματα: «Με τη Γεωργία μιλούσα και κανόνιζα να πάω να δω τον ανιψιό μου», ενώ του ζητάει και τη διεύθυνση του φωτογραφείου που άφησε το φιλμ της.

Η Μιράντα παίρνει στο βρεφοκομείο να βρει τη Στέλλα για να την ενημερώσει ότι η μητέρα της είναι μαζί τους για να τη φροντίζουν, αλλά μαθαίνει πως δεν κοιμάται πια εκεί. Στο μεταξύ, η Βικτώρια λέει στον Σίμο: «Για να γλιτώσω, δεν υπάρχει άλλη λύση παρά μόνο αν πείσεις τον Ρένο να πάρει πάνω του τον φόνο του Αγη και της Γουίτλοκ». Αμέσως μετά ο Σίμος επισκέπτεται τον Ρένο στο νοσοκομείο και του ζητάει να πάρει πάνω του τους φόνους, ενώ του υπόσχεται να τον βοηθήσει να δραπετεύσει. Την ίδια ώρα, ο Αποστόλης γυρίζει στο σπίτι της Μάγιας μεθυσμένος και της μιλάει άσχημα κι εκείνη του ζητάει να χωρίσουν.

Δείτε επίσης: Μαρτυρικές στιγμές για την Ματούλα - Τα βασανιστήρια που θα υποστεί από την κόρη της

Τετάρτη 24/4 Επεισόδιο 135

Παράλληλα, η Στέλλα αποκαλύπτει στον Χρήστο τι έγινε με τα χάπια που της έδωσε η Βικτώρια και τα έδωσε από λάθος στη μητέρα της. Στο μεταξύ, η Μιράντα ειδοποιεί τον Χριστόφορο: «Ο Πάρης με τη Γωεργία και το μωρό εξαφανίστηκαν», ενώ το μαθαίνει και ο Σίμος και καταλαβαίνει ότι η Αμαλία του είπε ψέματα ότι θα πήγαινε στη Γεωργία. Η Στέλλα, με τον φόβο μήπως μιλήσει η μητέρα της, πείθει τους πάντες ότι θα τη φροντίσει εκείνη και καταφέρνει να την πάρει μαζί της στο σπίτι του Χρήστου, όπου την εκβιάζει: «Αν μιλήσεις θα σε σκοτώσω».

Ο Σίμος προλαβαίνει την Αμαλία και παίρνει τις φωτογραφίες, όπου βλέπει τη φωτογραφία του Ντίνου, αλλά της το κρύβει. Από την άλλη, ο Ντίνος προτείνει στην Αμαλία: «Δεν έχουμε άλλη επιλογή, πρέπει να παραδεχτούμε επιτέλους την αλήθεια». Ο Χριστόφορος, παρά τις αντιρρήσεις της Μιράντας και του Μάρκου, θέλει να κυνηγήσει τη Γεωργία δικαστικά και στη συνέχεια πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα. «Θέλω να καταγγείλω την απαγωγή του εγγονού μου», δηλώνει.

Την ίδια στιγμή, ο Χρήστος επισκέπτεται τον Δονάτο στη φυλακή και τον ενημερώνει: «Η εγγονή σου είναι η Αμαλία Μπουραντά και η κόρη σου η Μιράντα, αφού χώρισε με τον Ντίνο Παπακώστα, τα έφτιαξε με τον Χριστόφορο Μπουραντά. Βλέπεις, γίνονται πράγματα και θαύματα όσο εσύ σαπίζεις στη φυλακή για την… τιμή σου». Ο Πασχάλης και ο Μεμάς βλέπουν τον Θωμά και τη Σύρμω να έχουν έρθει λίγο πιο κοντά και τα χάνουν.

Πέμπτη 25/4 Επεισόδιο 136

Παράλληλα, ο Σίμος δίνει τον φάκελο με τις φωτογραφίες στην Αμαλία και της λέει: «Το μόνο που θέλω είναι να μου πεις αν με αγαπάς». Οταν εκείνη του απαντάει θετικά, υποστηρίζει: «Δεν με νοιάζει τίποτε άλλο» και της ζητάει να φύγουν στο εξωτερικό. Στο μεταξύ, η Ολγα καταφέρνει να επικοινωνήσει με τον Λεβί στις Βρυξέλλες και του ανακοινώνει: «Ο γιος σου είναι ζωντανός και ξέρω ποιος είναι». «Θα πάρω το πρώτο αεροπλάνο και θα έρθω να τα πούμε από κοντά», της απαντά εκείνος ταραγμένος. Ο Δονάτος τηλεφωνεί στον «Παράδεισο» και ζητάει από τη Μιράντα να τον επισκεφθεί. Εκείνη καταρρέει μπροστά στον Ντίνο που την παρηγορεί με πολύ τρυφερό τρόπο.

Παρασκευή 26/4 Επεισόδιο 137

Η Αμαλία με τον Ντίνο βρίσκονται στο σπίτι του κι ενώ συμφωνούν να μην ξαναβρεθούν, καταλήγουν να κάνουν έρωτα με πάθος, ενώ η Αμαλία στο τέλος τού ανακοινώνει: «Θα φύγω στο εξωτερικό με τον Σίμο».

Δείτε επίσης: «Δεν θέλω να σε χάσω τώρα που σε βρήκα» - Αμαλία, Σίμος και Μιράντα φεύγουν στο εξωτερικό

Ο Μηλιώνης λέει στο Σωτήρη τα όσα άκουσε και αποφασίζουν να παρακολουθήσουν τον Σίμο κρυφά από τον Δημοσθένη, ενώ ο Μάρκος τσακώνεται άσχημα με τη Δωροθέα με αφορμή τον άσχημο τρόπο που μίλησε για την Πιπίτσα στον «Παράδεισο» και της απαγορεύει να ξαναπάει στο μαγαζί. Παράλληλα, η Ολγα λέει στην Πιπίτσα ότι μίλησε με τα παιδιά και ότι είναι καλά. Η Μιράντα ενημερώνει τον Χριστόφορο ότι μίλησε με τον πατέρα της γιατί έμαθε για την Αμαλία και ότι σκέφτεται να πάει να τον δει. Ο Χριστόφορος προσφέρεται να τη συνοδέψει. Εκεί, μόλις ο Δονάτος τούς βλέπει μαζί, ζητάει να τον γυρίσουν πίσω στο κελί του…