Σασμός: «Συγγνώμη» - Τη βρίσκουν νεκρή και ανακαλύπτουν την εξάρτησή της στα ναρκωτικά! Της καρφώνουν σύριγγα με κεταμίνη στον λαιμό

Οι εβδομαδιαίες (22-25/4) εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σασμός: «Συγγνώμη» - Τη βρίσκουν νεκρή και ανακαλύπτουν την εξάρτησή της στα ναρκωτικά! Της καρφώνουν σύριγγα με κεταμίνη στον λαιμό

Στα νέα επεισόδια του Σασμού, Αστέρης και Αργυρώ ξεπερνούν τα προβλήματα στη σχέση τους, ενώ ο Χρήστος και η Στέλλα έρχονται για πρώτη φορά πραγματικά κοντά. Την ίδια στιγμή, τα νέα που έρχονται από τις φυλακές για την Εύα κάθε άλλο παρά ευχάριστα είναι...

Οι εβδομαδιαίες (22-25/4) εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Δευτέρα 22/4 Επεισόδιο 111

Η Σάντρα είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα αφενός για να φέρει σε δύσκολη θέση την Αργυρώ και να αμφισβητήσει τα συναισθήματα του αγαπημένου της και αφετέρου να κάνει τον Αστέρη να πέσει στην αγκαλιά της. Συνεχίζει λοιπόν το ύπουλο παιχνίδι της και επισκέπτεται το αλουμινάδικο προκειμένου να ζητήσει βοήθεια από τον Αστέρη και τον Μαθιό.

Ο πρώτος τής επιτίθεται λεκτικά, λέγοντάς της να σταματήσει να τον φέρνει σε δύσκολη θέση, όμως η στάση της θα φέρει και τα δύο αδέλφια σε πολύ δύσκολη θέση. «Ντρέπομαι πάρα πολύ. Εγώ ήθελα μόνο να είμαι ευγενική, δεν καταλαβαίνω πού πήγε το μυαλό σας αλλά σας ζητώ συγγνώμη αν σας έφερα σε δύσκολη θέση. Δεν θέλω να έχετε τέτοια γνώμη για μένα», θα τους πει και θα ξεσπάσει σε κλάματα. Τα δύο αδέλφια θα μείνουν εμβρόντητα και θα πιστέψουν πως έχει γίνει κάποια παρεξήγηση.

Οταν λίγο αργότερα η Αργυρώ μάθει την αντίδραση της νεαρής κοπέλας, θα του πει ξεκάθαρα: «Το κοριτσάκι παίζει παιχνιδάκια στις πλάτες μας και καλά θα κάνεις, Αστέρη, να μην της μιλήσεις ξανά αν βρεθεί στον δρόμο σου». Εκείνος που δεν θα αντέχει την γκρίνια της γυναίκας του, θα της μηνύσει πως πάλι βλέπει προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν και θα καταλήξουν να τσακώνονται έντονα.

Ο Χρήστος επισκέπτεται την Εύα στη φυλακή και εκείνη του δίνει δύο σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις υποθέσεις που εκείνος ερευνά. Η μια αφορά στη δολοφονία του Οδυσσέα Τουρσουνίδη και η άλλη στον θάνατο του αδελφού της, Ευθύμη Φαρμάκη. Συγκεκριμένα, του λέει: «Ο αδελφός μου σκότωσε τον Οδυσσέα και αυτό αποδεικνύεται από το όπλο που είναι θαμμένο μαζί με τον Οδυσσέα. Μπορώ να σας δώσω τις συντεταγμένες και θα τα εξακριβώσετε όλα. Ξέρω πως υποψιάζεστε τον αστυνόμο Βιδάλη. Ξέρω πως δεν του φέρθηκα καλά και του χρωστάω μια συγγνώμη. Αυτός είναι ο τρόπος μου», θα πει στον εισαγγελέα που θα δείξει να είναι σκεπτικός.

«Εχω και ακόμα μια πληροφορία για εσάς. Γνωρίζω τον δολοφόνο του αδελφού μου». Ο Χρήστος θα «τσιμπήσει» και θα της υποδείξει να του πει αμέσως όνομα, όμως η απάντησή της θα τον εκπλήξει. «Ο Ευθύμης αυτοκτόνησε. Είναι η αλήθεια. Κι εγώ δυσκολεύτηκα να την πιστέψω, μα έτσι είναι. Κάποιος τον βοήθησε να το κάνει», θα του πει και εκείνος θα την κοιτάξει με δυσπιστία. Οταν λίγο αργότερα πάει στο γραφείο του, θα καλέσει αμέσως τη Στέλλα να μιλήσουν.

Μόνο που εκείνη δεν θα καταφέρει να φτάσει ποτέ αφού θα της επιτεθούν στον δρόμο. Μια γυναίκα θα πέσει πάνω στον άντρα της ασφάλειας που τη φυλάει για να του τραβήξει την προσοχή, ενώ εκείνη τη στιγμή ένας άγνωστος θα καρφώνει στον λαιμό τής δικηγόρου μια σύριγγα με κεταμίνη, η οποία και θα την κάνει να χάσει τις αισθήσεις της.

Τρίτη 23/4 Επεισόδιο 112

Λεπτά αργότερα η Στέλλα Καμαριωτάκη θα μεταφέρεται στο νοσοκομείο και ο Αντώνης με τον Γιώργο θα τρέξουν για να μάθουν τι ακριβώς έχει συμβεί. Οταν σιγουρευτούν πως η δικηγόρος δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο, ο Γιώργος θα αποκαλύψει στον Αντώνη πως εκείνος αλλοίωσε τα αποτελέσματα του test DNΑ της Βασιλικής. Η σχέση τους θα κλονιστεί και ο διοικητής της Ανω Ποριάς θα ζητήσει λίγο χρόνο από τον συνάδελφό του για να επεξεργαστεί αυτό που εκείνος έκανε για να τον σώσει. Μάλιστα, θα αποφασίσει να επισπεύσει την αναχώρησή του με τη Μαρίνα από το χωριό προκειμένου να ξεκουραστούν.

Στο μεταξύ, ο παπα-Μιχάλης αποφασίζει να αναλάβει δράση, αφότου η Βασιλική τού εκμυστηρευτεί την ανησυχία της για τα απειλητικά σημειώματα που δέχονται με τον Μαθιό και θα της προτείνει να πάνε μαζί στη φυλακή για να μιλήσουν στην Εύα.

Δείτε επίσης: Παντρεύεται ηθοποιός του Σασμού: Ξεσάλωσε στο bachelorette - Χόρευε στα τραπέζια με τη Δανάη Παππά και την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

Τετάρτη 24/4 Επεισόδιο 113

Η γιαγιά Ειρήνη δείχνει να συμφωνεί να τον βοηθήσει στη σύλληψη του Αντρέα παριστάνοντας την άρρωστη. Δυστυχώς όμως για τον αστυνόμο, η ίδια φαίνεται να έχει εντελώς διαφορετικούς σκοπούς, καταστρώνοντας με τον Τηλέμαχο ένα εναλλακτικό σχέδιο. «Θα κάνω την άρρωστη όπως θέλει ο Αντώνης, όμως εσύ βρες τρόπο να τον ενημερώσεις να μην πιστέψει πως έχω κάτι, κοπέλι μου», θα πει στον αδελφό τού Αντρέα και ο άντρας θα συμφωνήσει. Παράλληλα, ο Αντώνης με τον Γιώργο προσπαθούν να καταλάβουν ποιος είναι ο σκοτεινός νους που ενορχήστρωσε την επίθεση στη Στέλλα, ενώ η Μαρίνα εξομολογείται στην Καλλιόπη τον προβληματισμό της για όσα δεν μοιράζεται ο Αντώνης μαζί της.

Ο Χρήστος μαθαίνει, έστω και καθυστερημένα, για την επίθεση στη Στέλλα και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Τρέχει στο νοσοκομείο και είναι διατεθειμένος να μην κουνηθεί από εκεί αν δεν σιγουρευτεί πως η κοπέλα είναι καλά. Μάλιστα θα είναι ο πρώτος που θα μπει στο δωμάτιό της μετά τον Δημήτρη και θα της προτείνει να μείνει το ίδιο βράδυ στο σπίτι του, για να μην ανησυχήσει τον πατέρα της που θα τη δει σε άσχημη κατάσταση. Το ζευγάρι δεν θα αργήσει να έρθει κοντά, όμως και οι δύο θα συμφωνήσουν πως είναι καλύτερα η σχέση τους να κυλήσει σε αργούς ρυθμούς.

Η Κατερίνα παρεξηγεί μια κουβέντα που ακούει μεταξύ Σάντρας και Βαγγέλη και μεταφέρει την ανησυχία της στον παπα-Μιχάλη. «Αφού το άκουσα, Μιχάλη μου, πολύ καθαρά. Το κορίτσι είναι εξαρτημένο και ο Βαγγέλης προσπαθεί να τη βοηθήσει να ξεμπλέξει. Μήπως πρέπει να μιλήσεις στον Δημήτρη γι’ αυτό; Εσένα θα σε ακούσει», θα του πει και ο παπάς θα της εξηγήσει πόσο δύσκολη είναι η θέση του.

«Από όλα τα προβλήματα του κόσμου, Κατερίνα μου, αυτά που έχουν να κάνουν με τα παιδιά του καθένα είναι τα πιο σημαντικά», θα τονίσει. Στο μεταξύ, η κόρη τού γιατρού σχεδιάζει να μείνει στο ιατρείο που στήνει στο σπίτι του Παύλου, μόνο που ο Δημήτρης δεν το ξέρει και όταν το συνειδητοποιήσει θα στενοχωρηθεί που θα είναι μακριά της. Ο Μαθιός ωστόσο, βλέποντας πού το πάει με τον Αστέρη, της μιλά έξω από τα δόντια και την προειδοποιεί να μείνει μακριά από τον αδελφό του, εξοργίζοντάς την.

Ο Τηλέμαχος βρίσκει την Καλλιόπη στον δρόμο και της εξηγεί πως μπορεί ο ίδιος να μην έχει τίποτα με την οικογένειά της, αλλά ότι το σόι του Λάζαρου θα ζητήσει εκδίκηση για τον θάνατό του. Η «καπετάνισσα» θα σπεύσει να το πει στη Βασιλική και τον Μαθιό, οι οποίοι και θα κλονιστούν, ενώ γνωρίζουν πως και ο εισαγγελέας δεν έχει κλείσει την υπόθεση της δολοφονίας του άντρα. Τέλος, Θοδώρα και Γιώργος έρχονται πιο κοντά, ενώ Αργυρώ και Αστέρης φαίνεται να ξαναβρίσκουν τις ισορροπίες τους προς το παρόν.

Δείτε επίσης: «Θα γίνει ράκος» - Η τιμωρία της Σάντρας για όλα αυτά που έχει κάνει!

Πέμπτη 25/4 Επεισόδιο 114

Μια απροσδόκητα δυσάρεστη είδηση φτάνει από τις φυλακές που κρατείται η Εύα και θα αφορά στη δολοφονία της. Ο διευθυντής των φυλακών ενημερώνει τον Χρήστο Γιακωβάκη πως η Ευανθία Φαρμάκη είναι νεκρή και οι μόνοι που θα χαρούν σε βάθος χρόνου θα είναι ο Μαθιός και η Βασιλική που θα σιγουρευτούν πως πλέον η οικογένειά τους δεν διατρέχει τον παραμικρό κίνδυνο.

Ερωτευμένος όσο ποτέ και έπειτα από τα ψέματα που έχει αραδιάσει στη Λεμονιά, ο Τόλης αποφασίζει να γνωρίσει την αγαπημένη του στην «καπετάνισσα» για να του πει τη γνώμη της. Συγκεκριμένα, την πηγαίνει στο σπίτι της και περνούν μαζί κάποιες ώρες απολαμβάνοντας τις λιχουδιές που η Καλλιόπη θα ετοιμάσει. Ομως η «καπετάνισσα», που δεν θα εγκρίνει τα ψέματα που ο Τόλης έχει πει στην κοπέλα, θα τον συμβουλέψει να της αποκαλύψει την αλήθεια χωρίς τεχνάσματα για να καταλάβουν έτσι αν η

Λεμονιά είναι όντως ερωτευμένη μαζί του ή έχει παρασυρθεί από την ψεύτικη ηρωική πράξη που της είπε, μόνο και μόνο για να την παραπλανήσει...