Ο παράδεισος των κυριών (22/4): «Κινδυνεύω να καταδικαστώ με θανατική ποινή» - Λέει ψέματα στον άντρα της για να δει τον εραστή της

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο παράδεισος των κυριών (22/4): «Κινδυνεύω να καταδικαστώ με θανατική ποινή» - Λέει ψέματα στον άντρα της για να δει τον εραστή της

Ραγδαίες είναι οι σημερινές 22/4 εξελίξεις της σειράς Ο παράδεισος των κυριών, καθώς ο Σίμος υποψιάζεται πως η Αμαλία έχει εραστή τον Ντίνο. Την ίδια ώρα η Βικτώρια μαθαίνει πως κινδυνεύει με θανατική ποινή εξαιτίας των εγκλημάτων που την κατηγορούν.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 133

Ο Μεμάς βοηθάει τον Γεωργαρή να πιάσει δουλειά στον εργολάβο του Πάρη, ενώ ο Ντίνος δίνει ραντεβού στην Αμαλία στο πάρκο κοντά στον «Παράδεισο», όπου αφού εξομολογούνται τα αισθήματά τους, ο Ντίνος την καλεί το βράδυ στο σπίτι του.

Ο Χριστόφορος και η Μιράντα πηγαίνουν στο σανατόριο για να δουν την κυρία Ματούλα, ενώ όλοι ψάχνουν στο μεταξύ την Αμαλία: «Λες να είναι με τον Ντίνο;», αναρωτιέται η Ειρήνη στη Ζηνοβία, η οποία της το κόβει: «Εσύ να κοιτάζεις τη δουλειά σου και να μην ανακατεύεσαι», της λέει. Στο μεταξύ, η Δωροθέα ενημερώνει τον Μάρκο: «Βρήκα το γράμμα της Γεωργίας και είδα το αυτοκίνητο του Πάρη», του λέει. Ο Μάρκος φεύγει ανήσυχος λόγω του τηλεφωνήματος και ρωτάει την Πιπίτσα και τον Στέφανο: «Εγινε κάτι με τη Γεωργία; Ξέρετε τι γράμμα είναι αυτό;».

Ο Στέφανος κάνει τον ανήξερο, ενώ η Πιπίτσα του λέει καυστικά: «Μάλλον η κόρη σου δεν θέλει ούτε να σε βλέπει ούτε να σου μιλάει μ’ αυτά που κάνεις». Λίγο αργότερα ο Στέφανος της αποκαλύπτει: «Το έσκασαν με τον Πάρη». Η Πιπίτσα παίρνει τον Μάρκο να μάθει μήπως γράφουν στο γράμμα πού έχουν πάει, αλλά ούτε και ο Μάρκος ξέρει ούτε και η Ολγα, ενώ η Γεωργία και ο Πάρης φτάνουν στο καινούριο τους σπίτι και είναι ευτυχισμένοι.

Η Βικτώρια ζητάει από τον Σαρηγιάννη να της καλέσει τον Σίμο ώστε να πείσει τον Ρένο να φορτωθεί και τους φόνους του Αγη και της Λιζέτας. Την ίδια στιγμή, η Πολυξένη ενημερώνει την Αμαλία: «Ο Σίμος έψαχνε και πήρε τη φωτογραφική σου μηχανή» και η Αμαλία γίνεται έξαλλη. Οταν επιστρέφει ο Σίμος, του μιλάει πολύ έντονα γι’ αυτό που έκανε, ενώ εκείνος προσπαθεί να την ηρεμήσει.

Δείτε τις εβδομαδιαίες εξελίξεις και όλα τα επεισόδια πριν προβληθούν στον ALPHA.