Παγιδευμένοι (22/4): Η χήρα του Γιώργου καταρρέει - Τα ουρλιαχτά μέσα στο νεκροτομείο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι (22/4): Η χήρα του Γιώργου καταρρέει - Τα ουρλιαχτά μέσα στο νεκροτομείο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 22/4 επεισόδιο της σειράς, Παγιδευμένοι, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Μετά την δολοφονία του Γιώργου τίποτα δεν είναι το ίδιο, ειδικά η γυναίκα του που βλέπει το άψυχό του σώμα. Ο Δημήτρης ωστόσο, βρίσκει την αδερφή του κλεισμένη σε ένα ψυγείο.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι

Επεισόδιο 52

Στη σκιά της στυγερής δολοφονίας του Γιώργου, ο Δημήτρης, σε έναν αγώνα με τον χρόνο, βρίσκεται στην αναζήτηση της Δάφνης. Τα νέα στοιχεία που προκύπτουν και κυρίως τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην απαγωγή της μικρής, φέρνουν τον Δημήτρη πιο κοντά στην εύρεση της αδελφής του.

Την ίδια στιγμή, η κατάσταση του Σπύρου δυσχεραίνει, όταν τα δυσάρεστα νέα της απαγωγής έρχονται στα αυτιά του από τον Θοδωρή. Παθαίνει ανακοπή και ο γιος του τρέχει να φωνάξει τους γιατρούς. Παράλληλα ο Σταύρος, βιώνοντας την απόλυτη θλίψη αλλά και τύψεις για τον χαμό του στενού του συνεργάτη, προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του και να αποδώσει δικαιοσύνη.

«Ποιος σου έδωσε τις πληροφορίες για το καζίνο;», ρωτάει την Αννα. Εκείνη του απαντάει με δισταγμό: «Ο Γεράσιμος». Οσο ο χρόνος περνάει, η πλάστιγγα γέρνει υπέρ των δολοφόνων και η Δάφνη κινδυνεύει. Ομως μαζί με την Αννα και τον Ανδρέα, ο Δημήτρης την ανακαλύπτει στο ψυγείο μιας ψαροταβέρνας. Αν και παγωμένη, είναι ζωντανή και την πάνε στο νοσοκομείο. Το κορίτσι είναι πια στην αγκαλιά του πατέρα του που έχει επίσης διαφύγει τον κίνδυνο.

Δείτε επίσης εδώ τι θα δούμε στο αυριανό 23/4 επεισόδιο της σειράς, Παγιδευμένοι!