Σκαραβαίος (22/4): «Λες να μην ξέρω ότι την έπεφτες στη γυναίκα μου;» - Εντοπίζεται νεκρή κάτω από ένα σωρό μπάζων

Τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σκαραβαίος (22/4): «Λες να μην ξέρω ότι την έπεφτες στη γυναίκα μου;» - Εντοπίζεται νεκρή κάτω από ένα σωρό μπάζων

Στο αποψινό 22/4 επεισόδιο του Σκαραβαίου, η δολοφονία μιας γνωστής τραγουδίστριας βάζει στο κάδρο των υπόπτων θαυμαστές της, αλλά και τον άντρα της, ενώ ένα ατύχημα αναστατώνει τη Μαργαρίτα.

Τι θα δούμε απόψε 22/4 στον Σκαραβαίο - Επεισόδιο 11

Μια λαϊκή τραγουδίστρια φεύγει ξημερώματα από το νυχτερινό κέντρο όπου εργάζεται και λίγο αργότερα εντοπίζεται το αυτοκίνητό της σταθμευμένο, με τη μηχανή του αναμμένη στην άκρη του δρόμου στην παραλιακή. Η ίδια είναι άφαντη και όλα τα προσωπικά της αντικείμενα μέσα στο αυτοκίνητο.

Για τον Σκαραβαίο και την ομάδα του ξεκινάει ένας αγώνας δρόμου για τον εντοπισμό της. Οι τελευταίες κλήσεις που έκανε, όσοι την είδαν, ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε συγκεντρώσει για την αγορά σπιτιού και οι τελευταίες κινήσεις του αυτοκινήτου της δημιουργούν έναν δύσκολο γρίφο. Οταν τελικά εντοπίζεται νεκρή κάτω από ένα σωρό μπάζων, κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το αμάξι της, στο κάδρο των υπόπτων μπαίνει ο σύζυγός της, άγνωστοι θαυμαστές και ένας αστυνομικός με ύποπτη δράση.

Τι ρόλο έπαιξαν όλοι αυτοί στον θάνατό της; Ποια είναι η σκιά που κρύβεται ανάμεσά τους και είναι δύσκολο να έρθει στο φως; Οι έρευνες οδηγούν στο συμπέρασμα πως υπήρξαν κι άλλα παρόμοια περιστατικά στην παραλιακή, που δεν οδήγησαν όμως σε καταγγελία. Κι ενώ το ρολόι μετράει αντίστροφα για την υπόθεση, ο Σκαραβαίος που εξακολουθεί να δοκιμάζεται στα προσωπικά του, καθώς κι ένα ατύχημα που αναστατώνει τη Μαργαρίτα, οδηγούν τους πρωταγωνιστές αυτής της ιστορίας σε αυτό που αρνούνται να κοιτάξουν: Τον φόβο και το δικό τους τραύμα.

Δείτε επίσης: Νικολέττα Καρρά: «Έπρεπε να κάνω ραντεβού και συζητήσεις με ιατροδικαστή, πριν δεν είχα φάει τίποτα...» - Όλη η αλήθεια πίσω από τον ρόλο της στον "Σκαραβαίο"