Το προξενιό της Ιουλίας (24/4): Γιωργίκης και Δέσπω κάνουν ότι θέλουν στο σπίτι - «Θα κάνω τα πάντα για σένα αφέντη»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το προξενιό της Ιουλίας (24/4): Γιωργίκης και Δέσπω κάνουν ότι θέλουν στο σπίτι - «Θα κάνω τα πάντα για σένα αφέντη»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 24/4 επεισόδιο της σειράς, Το προξενιό της Ιουλίας. Ο Γιωργίκης έχει το ελεύθερο να κάνει ότι θέλει με την Δέσπω, καθώς η Ιουλία τρέχει με τον Ρήγα. Από την άλλη, η Στάσα αφού κάνει έρωτα με τον Στασινόπουλο, του ζητάει να βοηθήσει το γιο της.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Το προξενιό της Ιουλίας

Επεισόδιο 77

Η Στεφανία επιστρέφει από την Αθήνα όπου είχε πάει για να επισκεφθεί τον Χρήστο. «Μια χαρά είναι το παιδί. Τον προσέχουν εκεί κι έχει καλυτερέψει. Σύντομα θα έρθει πάλι κοντά μας», λέει σε όλους. Τα νέα τού Χρήστου που φέρνει επιστρέφοντας η ψυχοκόρη, δεν καταφέρνουν για πολύ να διατηρήσουν ένα ήρεμο κλίμα στο αρχοντικό. Οι ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Ρήγα φέρνουν καινούριες ανατροπές και ενώνουν ξανά την οικογένεια Σκούταρη, αφήνοντας παράλληλα ελεύθερο το πεδίο στον Γιωργίκη Προβιό να περνάει ευχάριστες στιγμές στην αγκαλιά της Δέσπως. «Σου το είπα ότι θα κάνω τα πάντα για σένα, αφέντη», του λέει εκείνη όλο νόημα.

Την ίδια ώρα ο Επιφάνειος, μη μπορώντας να επιστρέψει στο μοναστήρι, αναγκάζεται να βρει καταφύγιο με τη βοήθεια του Ζαφείρη στον οποίο έχει απευθυνθεί. Στο μεταξύ, η στάση που κρατάει όμως ο Στασινόπουλος απέναντι στον Ρήγα, δημιουργεί τριγμούς και στη δική του οικογένεια, αφού από τη μια η Βαγγελίτσα τον πιέζει για ευνοϊκότερη μεταχείριση και από την άλλη η Κατερίνη του λέει ότι δεν στηρίζει τη Φιλιώ.

Ο Κωστής μέσα σε αυτή την πίεση, καταφεύγει για μια ακόμη φορά στη γνώριμη πλέον αγκαλιά της Στάσας. Αφού κάνουν έρωτα, εκείνη του λέει: «Πρέπει να βοηθήσεις το παιδί μου. Μόνο εσένα έχω». Εκείνος της το υπόσχεται, αν και της εξηγεί ότι όταν η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, δεν θα μπορεί να κάνει και πολλά. Οι βραδινές του επισκέψεις όμως στο σπίτι της Λάρισας θα πέσουν στην αντίληψη ενός προσώπου που δεν θα ’πρεπε ποτέ να μάθει το μυστικό της χήρας και του διοικητή.

Δείτε επίσης: Ο Γιωργίκης αφήνει έγκυο την Δέσπω κι εκείνη τον δολοφονεί; - «Κανείς δεν είναι αθώος σε αυτή την υπόθεση»