Ψυχοκόρες (24/4): Η Δεσποινιώ δυστυχώς δεν γλιτώνει από τα χέρια του Κοσμά - «Γιατί δεν φοράς τα ρούχα σου;»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες (24/4):  Η Δεσποινιώ δυστυχώς δεν γλιτώνει από τα χέρια του Κοσμά - «Γιατί δεν φοράς τα ρούχα σου;»

Συγκλονιστικό αναμένεται το σημερινό 25/4 επεισόδιο της καθημερινής δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες. Όπως θα παρακολουθήσουμε, ο Σώτος προσπαθεί να βοηθήσει τη Νέλλα να απεξαρτητοποιηθεί από το όπιο, ενώ την ίδια ώρα η Δεσποινιώ δεν γλιτώνει από τα χέριατου Κοσμά.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες

Επεισόδιο 19

Ο Παύλος και η Βασιλική ζουν τον έρωτά τους, αλλά η Βασιλική νιώθει τύψεις απέναντι στη Μάγια. «Μου έχει φερθεί άψογα η κυρία Μάγια. Αισθάνομαι φτηνή που της το κάνω αυτό. Που είμαι με τον άντρα της. Τι θα γίνει αν το ανακαλύψει;», θα πει στον Παύλο, αλλά εκείνος θα την καθησυχάσει λέγοντάς της πως οτιδήποτε έχει σχέση με την καρδιά, δεν είναι ποτέ κακό.

Ο Σώτος παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και βοηθάει τη Νέλλα στην απεξάρτησή της, όμως οι στιγμές που θα ακολουθήσουν θα είναι δύσκολες για όλους. «Για μένα κάντο, μητέρα. Θέλω να δω ξανά την πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου να λάμπει από χαρά και ευτυχία», της λέει και η Νέλλα σφίγγει τα δόντια για να αντέξει τις ώρες στέρησής της. Οι φωνές της θα ακουστούν σε όλο το σπίτι.

Δείτε επίσης: Ψυχοκόρες: «Συγγνώμη ποια είστε, δεν σας γνωρίζω» - Η σπαρακτική σκηνή που η Βασιλική συναντά τον πατέρα της

Ο Κοσμάς και ο Σώτος συναντιούνται με τον Αρδίτη για να συνεργαστούν, ενώ οι αποφάσεις της Μάγιας ξενίζουν τις γυναίκες στον Σύλλογο, με τη βοηθό της να αποφασίζει να την εκτοπίσει. Ο Ερμής είναι καταχρεωμένος και κινδυνεύει. Τέλος, η Δεσποινιώ αυτή τη φορά δεν καταφέρνει να γλιτώσει από τον Κοσμά που την αρπάζει και τη φιλάει.

Μια από τις δουλειές που έχει αναθέσει ο Ηλίας Νάτσης στον νέο του υπάλληλο, είναι να σκάψει ένα χωράφι παρθένο. Ο Μέλιος φυσικά υπακούει και κάνει αυτό που του υποδεικνύει το αφεντικό του με χαρά, όμως όταν κάτω από το χώμα ανακαλύψει χρυσές λίρες, η χαρά του θα είναι ακόμα μεγαλύτερη. Ο νεαρός άντρας θα συλλέξει το χρυσάφι και όταν το δείξει λίγο αργότερα στη Φρόσω, το ζευγάρι θα αρχίσει να κάνει όνειρα. «Θα φύγουμε από εδώ, κορίτσι μου, και το σπίτι μας θα το ζηλεύει όλο το χωριό», θα της υποσχεθεί.

Ωστόσο από τον φόβο του μη χάσει τις λίρες, θα αποφασίσει να τις δώσει στην Ευανθία, η οποία στο μεταξύ είναι σίγουρη πως η κοπέλα έχει μείνει έγκυος. Οταν τον ρωτήσει γιατί τις εμπιστεύεται σε εκείνη και της αποκαλύψει πως θέλει να είναι σίγουρος πως δεν θα χαθούν γιατί με αυτές θα πάρει το κορίτσι των ονείρων του και θα φύγουν μακριά, η γυναίκα του Ηλία Νάτση ξεκινά να κάνει σκοτεινές σκέψεις.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Ο Κοσμάς σκοτώνει τον Αρδίτη - Συλλαμβάνουν την Βασιλική για τον φόνο!