Σασμός: Ο Αστέρης παγιδεύεται στις φλόγες μέσα στο αλουμινάδικο - Η Σάντρα του σώζει τη ζωή

Πως θα πιάσει φωτιά και θα σωθεί από θαύμα

Σασμός: Ο Αστέρης παγιδεύεται στις φλόγες μέσα στο αλουμινάδικο - Η Σάντρα του σώζει τη ζωή

Στον Σασμό, το μαγαζί του Αστέρη και του Μαθιού σύντομα θα πάρει φωτιά, με τον πρώτο μέσα. Η κόρη του Δημήτρη Μαραθάκη θα τον σώσει αλλά την ίδια στιγμή θα καταλάβει την αγάπη που έχει εκείνος στην Αργυρώ.

Ακόμα μια περιπέτεια θα δοκιμάσει η οικογένεια Σταματάκη στα επόμενα επεισόδια και ενώ όλα δείχνουν πως τα προβλήματά της με τον νόμο έχουν ξεκαθαριστεί. Αυτή θα αφορά στον Αστέρη, ο οποίος δεν θα σταματά τη δουλειά προκειμένου να προλάβει τις παραγγελίες που έχει αναλάβει με τον αδελφό του Μαθιό.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με καλά επιβεβαιωμένες πληροφορίες, το αλουμινάδικο της οικογένειας θα τυλιχτεί στις φλόγες έπειτα από λάθος χειρισμό που θα κάνουν τα δύο αδέλφια κατά τη διάρκεια της δουλειάς τους. Ομως κανείς από τους δύο δεν θα καταλάβει εκείνη τη στιγμή πως κάτι πήγε στραβά, με αποτέλεσμα ο Αστέρης να συνεχίσει τη δουλειά και ο Μαθιός να φύγει. «Πάω, αδελφέ. Είσαι σίγουρος πως δεν θέλεις να μείνω για να σε βοηθήσω λίγο παραπάνω;», θα ρωτήσει ο Μαθιός αλλά εκείνος θα τον χαιρετίσει και θα του ευχηθεί να ξεκουραστεί. Ο Μαθιός θα κλείσει την πόρτα πίσω του, που θα γίνει λίγο αργότερα φυλακή για τον αδελφό του. Και όντως λεπτά αργότερα οι φλόγες θα περικυκλώσουν τον Αστέρη, που δεν θα μπορεί να βρει διέξοδο για να σωθεί, ενώ θα λιποθυμήσει από τον καπνό.

Δείτε επίσης σούπερ αποκλειστικό: Καλλιόπη και Παύλος γίνονται ζευγάρι - «Ξέρεις ότι πάντα είχα συναισθήματα για σένα»

Η Αργυρώ σε πανικό στον Σασμό

Σασμός Σάντρα

Η φωτιά θα είναι εμφανής από διάφορα σημεία του χωριού αλλά κανείς δεν θα μπορεί να καταλάβει πως το αλουμινάδικο είναι αυτό που έχει πάρει φωτιά. Η Σάντρα που θα περνά τυχαία από το συγκεκριμένο σημείο θα αντιδράσει άμεσα και θα καλέσει βοήθεια. «Αστέρη… Μαθιό… με ακούτε, είστε μέσα; Εχω καλέσει βοήθεια», θα φωνάξει και λεπτά αργότερα θα προσπαθήσει να μπει μέσα στο μαγαζί. Με δυσκολία θα σπάσει την πόρτα για να μπει και όταν δει τον Αστέρη σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, με κίνδυνο της ζωής της, θα κάνει τα πάντα για τον τραβήξει έξω.

Δείτε επίσης: Οι δύσκολες ώρες της γιαγιάς Ειρήνης στα χέρια της Σάντρας - Ο εφιάλτης μέσα στο ίδιο της το σπίτι

Στο μεταξύ, τα άσχημα νέα θα έχουν κυκλοφορήσει και η Αργυρώ που θα έχει μάθει πως στο αλουμινάδικο ήταν μόνος ο Αστέρης, θα τρέξει για να μάθει τι έχει συμβεί. Οταν τον δει πεσμένο κάτω με τη Σάντρα να προσπαθεί να του δώσει τις πρώτες βοήθειες, θα τρελαθεί από την αγωνία της. «Αστέρη, μίλησέ μου, είσαι καλά; Μίλησέ μου! Ερχεται και ασθενοφόρο», θα του φωνάζει η Αργυρώ και όταν εκείνος ανοίξει ξέπνοα τα μάτια του, θα πέσει στην αγκαλιά της γυναίκας που τόσο αγαπά.

Η Σάντρα θα καταλάβει πως η αγάπη που τους δένει είναι τεράστια και θα αποφασίσει να μην ενοχλήσει ξανά το ζευγάρι. Και η Αργυρώ όμως με τη σειρά της, αναγνωρίζοντας η συμβολή της κοπέλας, θα της πει: «Νομίζω πως κάναμε κακή αρχή εμείς οι δύο. Δεν έχω λόγια για να σε ευχαριστήσω. Αν δεν ήσουν εσύ εδώ, δεν ξέρω αν ο Αστέρης τώρα θα ήταν καλά», θα της πει και η Σάντρα θα απαντήσει με ένα μεγάλο χαμόγελο.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλοu/TV24

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σασμός: «Τι κακό είναι αυτό που μας βρήκε;» - Την πιάνουν με τα κλοπιμαία στην τσέπη και την συλλαμβάνουν

Σασμός: Το ανατριχιαστικό όνειρο της Μαρίνας με τον πρώην άντρα της - Θα αλλάξει τη μοίρα της αγέννητης κόρης του Μαθιού και της Βασιλικής

Σασμός: Ο Αστέρης παθαίνει αμόκ - Τα κάνει όλα γυαλιά καρφιά και ο Παύλος τρομοκρατείται

Σασμός 1/5: «Κανένα έλεος για του φονιάδες!» - Η Μαρίνα καταδίνει τον Μαθιό στην αστυνομία για τον θάνατο του Στεφανή

Σασμός (29/4): Η Μαρίνα μαθαίνει την τραγική αλήθεια - Κρυφακούει την γιαγιά Ειρήνη και τον Μαθιό

Σασμός: «Μείνε μακριά από τον άντρα μου! Θα σε εκθέσω στο χωριό» - Η Αργυρώ κάνει σκουπίδι την Σάντρα

Σασμός (26/4): «Κάποιος την σκότωσε» - Βαρύς θρήνος για τον Παύλο Βρουλάκη

Παραλία (25/4): Σε απόγνωση η Κερασία - Ψάχνει απελπισμένη τον πατέρα της

Σασμός (25/4): «Η Εύα Φαρμάκη βρέθηκε νεκρή στο κελί της» - Αυτό είναι το τραγικό της τέλος

Νεκταρία Γιαννουδάκης: «Μιλώντας με τον κ. Καραγιάννη μου είπε ότι δεν...» - Η αλήθεια γύρω από την αποχώρηση της από τον Σασμό