Σασμός: Οι δύσκολες ώρες της γιαγιάς Ειρήνης στα χέρια της Σάντρας - Ο εφιάλτης μέσα στο ίδιο της το σπίτι

Πέφτει θύμα της!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@sasmos_alphatv_official
Instagram/@sasmos_alphatv_official

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά του ALPHA, Σασμός! Η Σάντρα έχει κυλήσει στον τζόγο αλλά η οικονομική της κατάσταση δεν την αφήνει να επισκέπτεται τις λέσχες όσο συχνά θα ήθελε. Ούτε ο πατέρας της φυσικά μπορεί να της δίνει τα ποσά που εκείνη του ζητάει...

Η ζωή στην επαρχία δεν είναι τελικά όπως την είχε φανταστεί η Σάντρα, η κόρη του Δημήτρη Μαραθάκη. Η κοπέλα νιώθει να βαριέται και μέχρι να ανοίξει το κέντρο υγείας, ψάχνει τρόπους για να γεμίσει τις ώρες της. Το πάθος της συχνά την οδηγεί στις χαρτοπαικτικές λέσχες, όμως καθώς δεν έχει την οικονομική άνεση για να τις επισκέπτεται συχνά, αποφασίζει να ζητήσει χρήματα από τους ανθρώπους του χωριού που ξέρει. Σύμφωνα με πληροφορίες του TV24, πρώτος στη λίστα της θα είναι ο Βαγγέλης, από τον οποίο και θα ζητήσει ένα μέρος του ποσού που είχαν κερδίσει.

Δείτε επίσης: Σασμός: Τραγικές ώρες για την Μαρίνα - Φεύγει από το χωριό

«Μπορείς να μου δώσεις τα 200 ευρώ που μου αντιστοιχούν από τα κέρδη σου προχθές;», θα τον ρωτήσει και εκείνος θα της αρνηθεί. «Χρειάζεσαι βοήθεια, το ξεφτιλίζεις», θα της πει και θα συνεχίσει: «Πέρασα κι εγώ από εκεί που βρίσκεσαι κι έφυγα. Και αυτό θέλω και για σένα. Δεν μπορώ να σου το επιβάλλω, αλλά δεν θα σε διευκολύνω κιόλας. Λεφτά από εμένα πάντως, γιοκ».

«Δεν είσαι εντάξει», θα του φωνάξει η Σάντρα κι εκείνος θα της μηνύσει να μην τον κάνει τότε παρέα. Ο επόμενος που θα βρεθεί μπροστά της και θα ζητήσει χρήματα θα είναι ο πατέρας της, που ούτε καν μπορεί να φανταστεί πως η κόρη του έχει κυλήσει ξανά στον βούρκο της χαρτοπαιξίας. Σε εκείνον θα πει ψέματα ότι έδωσε πίσω τη φωτογραφική μηχανή που είχε αγοράσει από το κλεφτρόνι δήθεν για 100 ευρώ αλλά χωρίς να πάρει πίσω τα λεφτά της και όταν ο Δημήτρης της πει πως θα της δώσει εκείνος τα χρήματα, η κοπέλα θα του επιτεθεί. «Δεν μου φτάνουν 100 ευρώ και είναι απαίσιο αυτό που κάνεις. Να έχω λεφτά με το σταγονόμετρο. Ντρέπομαι να κυκλοφορήσω με την τσέπη μου άδεια». Ο Δημήτρης θα σαστίσει μην μπορώντας να καταλάβει την έκρηξή της.

Σασμός: Η Σάντρα στο σπίτι της γιαγιάς Ειρήνης

Η Σάντρα που κλέβει την γιαγιά Ειρήνη στο Σασμό
Instagram/@sasmos_alphatv_official

Κάνοντας η Σάντρα μια βόλτα στο χωριό θα συναντήσει τη γιαγιά Ειρήνη, η οποία μάλιστα δεν θα αισθάνεται καλά. Η κοπέλα θα της δώσει κάποιες βασικές συμβουλές για να νιώσει καλύτερα, ενώ θα της υποσχεθεί πως θα περάσει από το σπίτι για να τη δει. Πράγματι, λίγη ώρα αργότερα η κόρη του Δημήτρη θα περνάει το κατώφλι της γιαγιάς, η οποία όμως επίσης δεν θα έχει συνέλθει από την αδιαθεσία που ένιωθε νωρίτερα. «Κυρία Ειρήνη, ήρθα να σας δω. Είστε καλύτερα;», θα ρωτήσει αρχικά και η γιαγιά τρεμάμενη θα της τονίσει πως δεν πρέπει να ανησυχεί για εκείνη.

Δείτε επίσης: Σασμός: Η τραγική μοίρα της Στέλλας - Της καρφώνουν μια σύριγγα στο λαιμό και...

«Δεν είναι φυσιολογικό να τρέμετε. Εχει 30 βαθμούς. Να πάρω τον πατέρα μου να έρθει;», θα τη ρωτήσει και η γιαγιά για να μην προκαλέσει αναστάτωση θα της ζητήσει απλά να πάει να της φέρει το σάλι της. Η Σάντρα θα πάει σχεδόν τρέχοντας στο δωμάτιο της γιαγιάς αλλά εκτός από το σάλι που θα βρει αμέσως, θα της τραβήξει το ενδιαφέρον ένα περιδέραιο που θα βρει στο κομοδίνο της γηραιάς γυναίκας. Θα το πάρει στα χέρια της, θα το περιεργαστεί και αυτομάτως θα αρχίσει να σκέφτεται πως αν το κλέψει και το πουλήσει θα καταφέρει να πάρει ένα σοβαρό ποσό που θα της επιτρέψει να επισκεφθεί ξανά τη λέσχη και να επιδοθεί στα αγαπημένα της παιχνίδια.