Σασμός: Τραγικές ώρες για την Μαρίνα - Φεύγει από το χωριό

Σούπερ αποκλειστικό! Καυγαδίζει άγρια με την Αργυρώ

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@sasmos_alphatv_official
Instagram/@sasmos_alphatv_official

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Σασμός! Η πιο ήρεμη δύναμη της Ανω Ποριάς μαθαίνει το μυστικό που τόσο προσεκτικά της έκρυβαν όλοι. Πως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή. Η αντίδραση όμως θα είναι ακαριαία, ειδικά όταν συνειδητοποιήσει πως η γιαγιά Ειρήνη το γνώριζε.

Ο φόβος των Σταματάκηδων ήταν να μη μάθει η Μαρίνα πως ο Μαθιός σκότωσε τον ξάδελφό του, για δύο λόγους. Αφενός γιατί θα συνειδητοποιήσει για μια ακόμα φορά πως ο γιος της, Πετρής, σκοτώθηκε άδικα και αφετέρου γιατί θα μεταφέρει την είδηση στον άντρα της, Αντώνη, ο οποίος και θα σπεύσει να περάσει χειροπέδες στον μεγάλο γιο της Καλλιόπης. Ομως, όσο κι αν προσπαθούν να προφυλάξουν τη γυναίκα από αυτή την αλήθεια, άλλο τόσο ο Μαθιός θα πάει προκλητικά στο σπίτι της για να συζητήσει το συγκεκριμένο θέμα με τη γιαγιά Ειρήνη. Οπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, η Μαρίνα, που θα τους ακούσει χωρίς να την έχουν αντιληφθεί, θα κλονιστεί με τις αποκαλύψεις και λίγο αργότερα θα ζητήσει τον λόγο από την πεθερά της.

Σασμός γιαγιά Ειρήνη
Instagram/@sasmos_alphatv_official

Δείτε επίσης: Σασμός: Νεκρή η Εύα - Το παιχνίδι της μοίρας και το τραγικό της τέλος στην σειρά του ALPHA

«Πόσο καιρό ξέρεις τον δολοφόνο του Στεφανή και τον καλύπτεις;», θα τον ρωτήσει και η γιαγιά Ειρήνη θα μείνει άναυδη. «Η Καλλιόπη και ο Μαθιός ήταν κόκκινο πανί για σένα αλλά βλέπω πως καλύπτεις το έγκλημά του και μένεις στο ίδιο σπίτι με τον Αντώνη. Να βρίζεις και να καταριέσαι την Καλλιόπη μπορείς. Να καταδόσεις το έγκλημα του γιου της για να αποδοθεί δικαιοσύνη, δυσκολεύεσαι», θα την κατηγορήσει. Και απέναντι στην Καλλιόπη όμως θα είναι απόλυτη. «Οσο ξέρω ότι ο γιος σου κυκλοφορεί ατιμώρητος, δεν πρόκειται να ηρεμήσω ποτέ. Εσύ φρόντισε όταν με βλέπεις να με αποφεύγεις γιατί δεν είμαι σίγουρη πως θα κρατήσω την ψυχραιμία μου και δεν θα ουρλιάξω την αλήθεια παντού. Τελειώσαμε».

Σασμός: Η Αργυρώ προσπαθεί να την ηρεμήσει

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της στο περιοδικό TiVi Σίριαλ, η Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου, η κόρη της Μαρίνας θα αναστατωθεί όταν μάθει πως η μητέρα της γνωρίζει πλέον την αλήθεια και θα επιδιώξει να της μιλήσει για να την ηρεμήσει. «Σε πίεσα να μου πεις τι συμβαίνει και κάθε φορά μου έλεγες ένα καινούριο ψέμα. Προσπαθούσες να με πείσεις πως είσαι χολωμένη μαζί του για τα αντίποινα που ήθελε να κάνει. Μου έλεγες ότι θα μου πεις κάποτε και ήρθε το… κάποτε. Το έμαθα από σπόντα», θα της πει και εκείνη μαζί με τον Αστέρη θα προσπαθήσουν να της πουν ότι απλά του έχουν δώσει λίγο χρόνο μέχρι να γεννηθεί η κόρη του.

Σασμός Μαρίνα Αργυρώ
Instagram/@sasmos_alphatv_official

Δείτε επίσης: Σασμός: Η τραγική μοίρα της Στέλλας - Της καρφώνουν μια σύριγγα στο λαιμό και...

«Δεν θα ακούσω για δεύτερη φορά δικαιολογίες περί αγιοποίησης του Μαθιού. Πείσατε την κυρα-Ρήνη αλλά εμένα δεν θα με πείσετε. Κανένα έλεος στους φονιάδες. Ο Μαθιός θα πάρει αυτό που του αξίζει», θα πει και θα δώσει την εντύπωση πως πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα, όμως τα βήματά της δεν θα την οδηγήσουν εκεί αλλά στο σπίτι της όπου και θα πει στη γιαγιά: «Κάποια από τις δυο μας πρέπει να φύγει από εδώ μέσα. Είναι το σπίτι σου, δεν μπορώ να σε διώξω, γι’ αυτό θα φύγω εγώ», θα τονίσει και η γιαγιά θα σοκαριστεί. Οντως η Μαρίνα θα μαζέψει τα πράγματά της και θα φύγει από το σπίτι με τον Αντώνη, που θέλει να την πάει ένα ταξίδι για να ηρεμήσει.