Το προξενιό της Ιουλίας (25/4): «Έμαθα κάτι για τον Γρηγόρη και την Ιουλία» - Η Χάδω μιλάει ανοιχτά τον Γιωργίκη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το προξενιό της Ιουλίας (25/4): «Έμαθα κάτι για τον Γρηγόρη και την Ιουλία» - Η Χάδω μιλάει ανοιχτά τον Γιωργίκη

Στο σημερινό 25/4 επεισόδιο της σειράς, Το προξενιό της Ιουλίας, οι συζητήσεις του ψυχίατρου Νικολαΐδη με τον Χρήστο αρχίζουν να ξετυλίγουν το κουβάρι του παρελθόντος και να διαφαίνεται η πηγή όλων αυτών των οδυνηρών σκέψεων και εικόνων που βασανίζουν τον νεαρό άντρα.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Επεισόδιο 78

Στο μεταξύ, η μυστική σχέση Στασινόπουλου και Στάσας αρχίζει σιγά-σιγά να γίνεται γνωστή στη τοπική κοινωνία της Λάρισας, αφού αυτός που τους είδε δεν κράτησε το στόμα του κλειστό. Ετσι δημιουργούνται αναταραχές σε όσους σιγά-σιγά αρχίζουν να υποψιάζονται την πραγματικότητα. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η ποινική εξέλιξη της υπόθεσης του Ρήγα δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα στο σπίτι του Στασινόπουλου για μια ακόμη φορά που εκτός από τη Φιλιώ και την Κατερίνη, έχει τώρα να αντιμετωπίσει τις αντιδράσεις και της μικρής του κόρης.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Η Κατερίνη νιώθει ότι ο άντρας της έχει εδώ και καιρό απομακρυνθεί από εκείνη και ίσως υποψιάζεται κάποια εξωσυζυγική σχέση, αλλά δεν μπορεί να φανταστεί ότι την απατάει με τη Στάσα. Τουλάχιστον όχι ακόμη.

Οι συνεχόμενες επισκέψεις του Γρηγόρη στο αρχοντικό κάνουν βέβαιη τη Χάδω πως κάτι τρέχει με αυτούς του δύο, γι’ αυτό και αρνείται να πιστέψει τις διαβεβαιώσεις της Δέσπως που τους παρακολουθεί για λογαριασμό της ότι τίποτα δεν συμβαίνει ανάμεσα στους δύο. «Ο,τι και να μου λες, εδώ το πράγμα βρομάει. Σαν να γνωρίζονται καλύτερα απ’ ό,τι λένε και

θέλουν να φαίνεται αυτοί οι δύο», είναι τα λόγια της. Λίγα χιλιόμετρα μακριά στο νεκροταφείο Τυρνάβου, η Στάσα με την Κυριακούλα θα συναντηθούν για μια ακόμη φορά. Τώρα όμως ο αντίπαλος δεν θα ’ναι η έχθρα των οικογενειών τους αλλά ο θάνατος της μιας από τις δύο, αφού ο Τύρναβος πλέον χωράει μόνο μία οικογένεια.

Δείτε επίσης: Η Κυριακούλα νεκρή - Πεθαίνει στα χέρια της Στάσας