Το Ναυάγιο: Τον χωρίζει και τα φτιάχνει με άλλον με συνοπτικές διαδικασίες - «Το ήξερα ότι είχες συναισθήματα για εκείνον»

Το ζευγάρι της σειράς!

Το Ναυάγιο: Τον χωρίζει και τα φτιάχνει με άλλον με συνοπτικές διαδικασίες - «Το ήξερα ότι είχες συναισθήματα για εκείνον»

Μπορεί να είναι απόλυτα ερωτευμένη με τον Μάκη, όμως στα επόμενα επεισόδια της σειράς Το Ναυάγιο, η κόρη του Δημήτρη Γιαννακάκη θα τον εγκαταλείψει λόγω της παράφορης ζήλιας του. Ετσι, δεν θα αργήσει να πέσει στην αγκαλιά του Οθωνα Βασιλείου.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου/Tv24

Τo ναυάγιο τους ένωσε και, παρά τα προβλήματα που κατά καιρούς παρουσιάζονταν στη σχέση τους, Μάκης και Λίνα τα αντιμετώπιζαν πάντα με ψυχραιμία. Υπάρχει όμως και ένα πρόβλημα που κανείς από τους δύο δεν μπορεί να φέρει εις πέρας και αυτό ακούει στο όνομα Οθωνας Βασιλείου. Ο ανιψιός τού Αργύρη Βασιλείου έχει ερωτευτεί σφόδρα τη Λίνα Γιαννακάκη και δεν θα ηρεμήσει αν δεν την κάνει δική του. Εχοντας λοιπόν και τις ευλογίες του πατέρα της Δημήτρη που θέλει να δει την κόρη του δίπλα σε έναν άντρα με κύρος, δεν θα σταματήσει να την κυνηγάει.

Την ίδια στιγμή, ο Μάκης που ήδη τον βλέπει συνέχεια γύρω της και θα συνεχίσει να τον βλέπει, θα της κάνει σκηνές ζήλιας. «Δεν ξέρω τι ετοιμάζει ο Παντελίδης και ο Οθωνας με τον πατέρα μου, αλλά δεν με ενδιαφέρει. Εγώ θέλω να είμαι μόνο μαζί σου. Μετά από όλα αυτά που έχουμε περάσει, είναι δυνατόν να θέλω να κοιτάξω άλλον άντρα;», θα του επισημάνει, αλλά ο Μάκης που θα βλέπει τον κλοιό του άντρα να σφίγγει γύρω από την αγαπημένη του, θα δημιουργεί τσακωμούς μεταξύ τους με το παραμικρό. Οι τσακωμοί και οι εντάσεις όμως, μοιραία θα οδηγήσουν το ζευγάρι σε ρήξη.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Η σοκαριστική σκηνή που ο Ιπποκράτης σακατεύει στο ξύλο τον γιο του - «Είσαι τρελός άνθρωπέ μου, είναι ένα μικρό παιδί»

Η ικανοποίηση του Δημήτρη στο Ναυάγιο για το χωρισμό της Λίνας

Το Ναυάγιο Μάκης Λίνα

Ο Οθωνας δεν θα σταματήσει να παρακολουθεί στενά τη σχέση Λίνας - Μάκη με αποτέλεσμα όταν οι δυο τους απομακρυνθούν, να την πλησιάσει ακόμα πιο πολύ και τελικά να πετύχει τον σκοπό του. «Ξέρω πως μόλις βγήκες από τη σχέση σου και σου είναι δύσκολο να εμπιστευτείς έναν άλλον άντρα, όμως άφησέ με να είμαι κοντά σου. Να σου δείξω τι μπορώ να κάνω εγώ για σένα», θα της πει και εκείνη θα τον αφήσει να εισχωρήσει στη ζωή της σαν φίλος.

Μόνο που η φιλία τους σύντομα θα εξελιχθεί σε ένα όμορφο φλερτ που θα ικανοποιήσει τον Δημήτρη αλλά και τον Μιλτιάδη Παντελίδη, που πετυχαίνει έτσι τον μεγάλο του σκοπό να μην είναι η Λίνα στη δίκη για το ναυάγιο. «Το ήξερα ότι είχες συναισθήματα για εκείνον, άλλωστε στον κύκλο του ανήκεις, απλά εγώ δεν μπορούσα να το δω γιατί σε αγαπάω. Δεν χρειαζόταν όμως να με κοροϊδεύεις...», θα της πει ο Μάκης λίγο αργότερα σε μια συνάντησή τους και θα τη στενοχωρήσει γιατί δεν θα έχει καταφέρει να τον ξεπεράσει. Για το πρώην ζευγάρι όμως δεν θα έχουν τελειώσει όλα...