Ο παράδεισος των κυριών (26/4): «Πάνε να στην φέρουν! Κινδυνεύεις με...» - Ο Σίμος παίζει βρώμικο παιχνίδι στον Ρένο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο παράδεισος των κυριών (26/4): «Πάνε να στην φέρουν! Κινδυνεύεις με...» - Ο Σίμος παίζει βρώμικο παιχνίδι στον Ρένο

Καταιγιστικό είναι το σημερινό 26/4 επεισόδιο της σειράς του ALPHA, Παράδεισος των κυριών, που προβάλλεται καθημερινά στις 20:00 το βράδυ. Όπως θα παρακολουθήσουμε, ο Σίμος στήνει παγίδα στον Ρένο με σκοπό να γλιτώσει την φυλακή η Βικτώρια. Ο αστυνομικός ωστόσο, προλαβαίνει και τον προειδοποιεί λέγοντας του πως κινδυνεύει μέχρι και με θανατική ποινή.

Από την άλλη, η Ματούλα περνάει πολύ δύσκολες ώρες στα χέρια της αδίστακτης κόρης της, Στέλλας, η οποία για να μην την προδώσει στον Χριστόφορος πως εκείνη πήγε να την σκοτώσει, την έχει πάρει στο σπίτι της και της συμπεριφέρεται πολύ άσχημα.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 137

Η Αμαλία με τον Ντίνο βρίσκονται στο σπίτι του κι ενώ συμφωνούν να μην ξαναβρεθούν, καταλήγουν να κάνουν έρωτα με πάθος, ενώ η Αμαλία στο τέλος τού ανακοινώνει: «Θα φύγω στο εξωτερικό με τον Σίμο».

Ο Μηλιώνης λέει στο Σωτήρη τα όσα άκουσε και αποφασίζουν να παρακολουθήσουν τον Σίμο κρυφά από τον Δημοσθένη, ενώ ο Μάρκος τσακώνεται άσχημα με τη Δωροθέα με αφορμή τον άσχημο τρόπο που μίλησε για την Πιπίτσα στον «Παράδεισο» και της απαγορεύει να ξαναπάει στο μαγαζί.

Παράλληλα, η Ολγα λέει στην Πιπίτσα ότι μίλησε με τα παιδιά και ότι είναι καλά. Η Μιράντα ενημερώνει τον Χριστόφορο ότι μίλησε με τον πατέρα της γιατί έμαθε για την Αμαλία και ότι σκέφτεται να πάει να τον δει. Ο Χριστόφορος προσφέρεται να τη συνοδέψει. Εκεί, μόλις ο Δονάτος τούς βλέπει μαζί, ζητάει να τον γυρίσουν πίσω στο κελί του…

Δείτε επίσης: «Δεν θέλω να σε χάσω τώρα που σε βρήκα» - Αμαλία, Σίμος και Μιράντα φεύγουν στο εξωτερικό