Παγιδευμένοι (29/4): Παίρνουν το πτώμα του και το εξαφανίζουν - Η Άννα μπλέκεται πάλι σε φόνο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι (29/4): Παίρνουν το πτώμα του και το εξαφανίζουν - Η Άννα μπλέκεται πάλι σε φόνο

Καθηλωτικό αναμένεται το σημερινό Μ. Δευτέρα 29/4 επεισόδιο της σειράς Παγιδευμένοι. Όπως θα παρακολουθήσουμε ο Σταύρος θα απαχθεί από κουκουλοφόρους, την ώρα που η αγαπημένη του κάνει όνειρα για το γάμο τους αλλά και τον ερχομό του παιδιού τους.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Επεισόδιο 54

Η απόφαση του Δημήτρη να μην υπογράψει το διαζύγιο θα προκαλέσει έκπληξη σε όλους αλλά περισσότερο στην Αννα, η οποία αισθάνεται διχασμένη. Στο μεταξύ, η σπείρα των αρχαιοκάπηλων επιτέλους εξαρθρώνεται, ενώ συλλαμβάνεται ο αρχηγός τους. Η Αλεξάνδρα, απεγνωσμένη γι’ αυτό που έχει κάνει, ζητάει τη βοήθεια της Αννας. Η Αννα, με τη συνδρομή του Νίκου, μπλέκει σε μια ακόμη επικίνδυνη περιπέτεια για να βοηθήσει την κοπέλα αφού οι τρεις τους ξεφορτώνονται το πτώμα του δολοφόνου του Γιώργου.

Μέσα σε όλα, η Αγγελική βρίσκει έκπληκτη την παραίτηση του Σταύρου στο γραφείο του. Αυτό, σε συνδυασμό με το ότι δεν τον βρίσκει πουθενά, της δημιουργεί μεγάλη ανησυχία. Ο Δημήτρης είναι καθησυχαστικός. «Ο Σταύρος πάντα εξαφανίζεται όταν περνάει δύσκολα. Δώσε του λίγο χρόνο», της λέει. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η αιχμαλωσία του Σταύρου συνεχίζεται, ενώ τα νέα για τον θάνατο του Γκρεγκόρ κάνουν τους απαγωγείς του ακόμη πιο επικίνδυνους…

Ο Δημήτρης με τον Ανδρέα θεωρούν ότι ο Σταύρος έχει επιλέξει να πάρει απόσταση από τους πάντες και να πενθήσει μόνος του. Πιστεύουν λοιπόν ότι μπορεί να βρίσκεται κάπου απομονωμένος σε μια προσπάθεια να κρύψει τον πόνο του από τους άλλους. Ομως δεν εμφανίζεται ούτε στην κηδεία του Γιώργου κι αυτό κάνει την Αγγελική να ανησυχεί ακόμη περισσότερο. Την κυριεύει πανικός και τον αναζητά με μανία. Σε αυτές τις στιγμές αγωνίας έχει στο πλευρό της την Αννα, τον Δημήτρη και τον Ανδρέα, οι οποίοι προσπαθούν να την καθησυχάσουν και να της εξηγήσουν ότι ίσως ο Σταύρος χρειάζεται χρόνο και χώρο, όπως συνέβη και όταν έχασε την αδελφή του, Κατερίνα.

Δείτε επίσης τα νέα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες!